אוירה רומנטית

הצופה.

New member
אוירה רומנטית

מוסיקה רומנטית ברקע ..בגדים נוצצים שולחן עם נרות.. בקבוק שמפניה בקופסת קרח כוסות יין מבריקים..וזוג רוקד את ריקוד האהבה נשיקות עדינות ריח של בושם מרענן חודשים הם יחלו לרגע הזה פסגת חלומותיהם מתגשמת הוא לא ויתר חיזר אחריה במרץ עד שמצאה לעצמה זמן ביומן הדימיוני ארך נצח..ולפתע ללא אזהרה מוקדמת זה קרה הדבר שהיא התאפקה למענו כל הערב היא לא יכלה יותר לא החזיקה מעמד והנוד השתחרר לו והרס חודשים של חיזורים מי היה מאמין שפפפ אחד קטן הרס הכל

../images/Emo6.gif

הרגת אותי.. קוראת בשקיקה תיצירה שלך להלילה ופתאום הנוד המתפלק..בוטן יה גנוב
אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום???

אחרת..

New member
../images/Emo3.gif

הרגת אותי.. קוראת בשקיקה את ההפלצה שלך להלילה ופתאום היצירה המתפלקה.. בוטן יה גנוב לכל אחד מותר לגנוב אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום???

אוירה רומנטית

הם עמדו אחד מול השני מבטיהם דבוקים זה לזו הוא הרגיש לכוד בין עיניה היא הרגישה את ליבה פועם בחוזקה הוא עשה צעד אליה ואז זה קרה. פפפפפ מי היה מאמין שפפפ אחד יהרוס הכל?? מחריבה אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום???

אחרת..

New member
פפפפ אחד

חשבתי כבר מהתקפת טוב לב אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום?

אחרת..

New member
ככה עזבת אותי באמצע

השארת אותי כאן באמצע ה-פפפפפפ ???? לא מתנהגים ככה! תתביישי! אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום?

אחרת..

New member
את....

את מסננת אותי את מסננת אותי את מסננת אותי את מסננת... אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום?

הייי

פקח, אני פורק סחורה תיכף אשוב סמאקקקק לא נותנים לפתוח דלתות פה אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום??

אחרת..

New member
לא רואה אותך ממטר

בואי תתקרבי אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום?

אחרת..

New member
שנתחיל לדבר על דפקטים?

יכול להיות שאין לי יותר רעיונות? שיבשה באר המוזה? פפפפפפפ אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום?

אחרת..

New member
נו?

ראית או לא ראית את השיר שכתבתי לך היום? לא סתם שיר ה-שיר ה-שיר של היום השיר שכתבתי לך היום כן... אני כתבתי אני אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום?

נו בטח

ראיתי ולא ראיתי את השיר שכתבת לי היום לא סתם שיר. את מתכוונת ל ה - שיר?? ואני חשבתי שהתכוונת ל-שירי. ויצמן. אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום?

אחרת..

New member
אהההה

אז הפפפפ זה בכלל מהחוליה שלי? תמיד מאשימים אותי בסוף אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום?

אחרת..

New member
הולכת לכתוב לך

את השיר הרומנטי של המחר לא זה של היום זה של המחר אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום?

אווהוווווווו

ותגידי תודה שאין לך ג´ק אחרת בכלל היו מאשימים אותך
אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום?

למעלה