ThreepWoodz
New member
אוירה באימון
לא מזמן חזרתי להתאמן באותה קבוצה אחרי הפסקה של 4 שנים. מפאת כבודו של המאמן (ובאמת אני רוחש לו כבוד רב) אני לא אפרט איפה ומי ומה... יש לי הרגשה שהקבוצה "מוזנחת" ואני אתן כמה דוגמאות בתקווה שתיתחסו ותתנו לי נקודת מבט נוספת שאני אוכל להשוות אליה: * רוב האנשים (כולל אותי
) לא מגיעים באופן סדיר אבל מה שממש מפליא אותי זה שהחברה לקראת שחורה לא מגיעים כמעט, ומצד שני בוכים שהרבה זמן לא היה מבחן חגורות. אני זוכר שלפני 4 שנים החברה בדרגות האלו היו הגרעין ודחפו את כולם למעלה. * כמות האימונים ירדה לפעמיים בשבוע, והמאמן עצמו מגיע רק פעם אחת. אני יודע משפחה, ילדים. אני לא בא בטענות אבל זה סתם תורם לתחושת ההזנחה. מצד שני יכול להיות שזה מקובל שהמאמן הראשי מגיע פעם בשבוע ובכל שאר הזמן יש מישהו אחר? * יש מאין הרגשה של "חבורות" או אנשים שמתאמנים רק עם אנשים ספציפים יכול להיות שזה נובע מהעובדה שהקבוצה קטנה ויש מעט בכל רמה, אבל כבר יצא לי לראות בנאדם שמתבאס שהוא צריך להתאמן עם מישהו, וזה די מגעיל לדעתי... וכלל יש קצת הרגשה של מתיחות באויר לפני התחלה של כל אימון. מעניין אותי לקבל תמונה איך זה מתנהל במקומות אחרים. תודה מראש (וסליחה על האורך...
)
לא מזמן חזרתי להתאמן באותה קבוצה אחרי הפסקה של 4 שנים. מפאת כבודו של המאמן (ובאמת אני רוחש לו כבוד רב) אני לא אפרט איפה ומי ומה... יש לי הרגשה שהקבוצה "מוזנחת" ואני אתן כמה דוגמאות בתקווה שתיתחסו ותתנו לי נקודת מבט נוספת שאני אוכל להשוות אליה: * רוב האנשים (כולל אותי