אויי שמעו משו!!

דנה^^

New member
אויי שמעו משו!!

טוב, אז זה בקשר לתת מודע, אם למישהו בא להסביר לי איך זה שכל יום שיש בית ספר והשעון מצלצל אני סתם מתעלמת ממנו וחוזרת לישון לאיזה 10 דקות עד שאמא שלי באה לצרוח עלי לקום.. ומתי (למשל היום) שאמא שלי לא היתה בבית, החל מהשעה 6 בבוקר (הייתי צריכה לקום ב9, וכיוונתי את השעון) אני התעוררתי כל חצי שעה!! לדעתי זה אולי כי בתת מודע פחדתי ששוב אני אירדם וידעתי שאני חייבת ללכת לבית ספר כי יש לנו הכנה למבחן.. אבל בכל זאת זה היה כזה מעצבן.. עכשיו שמעו עוד קטע: הלכתי לישון אתמול עם אוזניות, (שמעתי רדיו) עכשיו בשלב כלשהוא בבוקר היה לי חלום (לא צלול) עכשיו אני זוכרת רק קטע ממנו (כשהתעוררתי לקחתי זמן כדי לחשוב על הקטע שזכרתי כדי לא לשכוח..) אבל אני לא הייתי בחלום.. איזה מוזר, פעם ראשונה שאני חולמת חלום שבכלל לא קשור אלי, עם אנשים שבכלל לא הכרתי! בקיצור, היה איזה קטע שמישהו (אני לא אתחיל לספר את הקטע שאני זוכרת..) דיבר עם כמה אנשים על מישהי והוא רצה להגיד עליה משהו, והוא אמר: Black beach sand to red clay The US to UK, NYC to LA From sidewalks to highways ואז אני קולטת.. זה שורות מהשיר NEVER BE THE SAME AGAIN של מלאני סי!! ואז התעוררתי כששאני שומעת את הפזמון I thought that we would just be friends Things will never be the same again ...It´s just the beginning, it´s not the end

Variety

New member
מגניב!

והמילים: Black beach sand to red clay The US to UK, NYC to LA From sidewalks to highways זה מהשיר? או שזה מה שהמוח שלך המציא? כי זה דומה וכמעט מתחרז למילים שבשיר שרשמת. Variety-

שריר

New member
זה מהשיר המוח שלה פשוט הכניס

את זה לחלום זה קרה לי פעם עם השעון המעורר שהוא נכנס לי לחלום וניסתי לכבות ולא הצלחתי

דנה^^

New member
כן :)

אלה הן המילים המקוריות מהשיר בקטע שבו לפט איי שרה.

למעלה