אויי אסתריקה...

אויי אסתריקה... ../images/Emo122.gif

יובטוויומאט'.. טי צ'ורנא-מאזיה אורודינה.. מישהו יכול להסביר לי איך כזה דבר קרה? ואיך לעזאזל בכנסת לא דרשו ממנה להציג תעודות ומסמכים? נקווה שלפחות תעודת לידה יש לה.. ^.^

זו לא בדיחה

זו פשוט בושה! יושבת ה... (אפילו לא יודע איך לקרוא לה) באולפן באחת מתוכניות הכנסת, ומשקרת במצח נחושה על הכישורים שלה, ועל התארים שלה, ומפרטת כל פרט ופרט. וזה קרה לפני יום-יומיים. ומה שעוד יותר לא מובן לי, זה איך לא דרשו ממנה להציג אסמכתאות שהיא אכן למדה באוניברסיטאות וקיבלה תארים. האם מספיק לרשום בקורות החיים מה שרוצים, וזה ישר מתקבל "כתורה מסיני"? ומה שמצחיק כאן, זה שאם היא לא הייתה מתמנת לשרה, אז זה בכלל לא היה מתגלה..

../images/Emo207.gif מה דעתך רבותיי? ../images/Emo41.gif

הכנסת אישרה בקריאה טרומית הצעה למתן אזרחות להורי חיילים עולים (28/02/2007 15:40) "מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית הצעת חוק המאפשרת תהליך אזרחות מזורז להורי חייל שאינם זכאים על-פי חוק השבות. הצעת החוק שיזם חיים רון קובעת כי הוריו של חייל שהשלים שירות סדיר של שנה רשאים לקבל מעמד של תושב ארעי ובמלואת חמש שנים לשהותם בארץ יהיו זכאים ההורים להתאזרח בכפוף לכך שמרכז חייהם יהיה בישראל."

AeroSlash

New member
../images/Emo45.gif

כולנו יודעים עד כמה השירות בצה"ל יכול להיות לא פשוט ועוד אם אתה חייל בודד והמשפחה שלך נמצאת אלפי ק"מ ממך. החיילים האלה תורמים למדינה לא מעט, בעצם העובדה שהם מוכנים לעזוב את הכל ולבוא לשרת בצה"ל כשהם לבד במדינה הזו ואין להם אף אחד. אז רק טבעי שהמדינה תעשה משהו בשביל החייל הזה. מי שמשרת בצה"ל [על כל חסרונותיו של הגוף] תורם למדינה יותר מכל אלה שקמים בבוקר, מגרדים את הביצים, אומרים 2 תפילות ואח"כ פותחים פה גדול על זה שהם מתפללים בעבור העם. לעומת זאת, הם מקבלים פי 40 יותר מהחייל המסכן, שמעל לכל, גם בודד. וזה לא צודק.

יש רק בעיה אחת...

מעיין אבישג לא כל כך תאהב את החוק הזה.. (וכמובן שאני מסכים איתך ב-100%)

AeroSlash

New member
:)

התלבטתי אם להוסיף את השורה הזו או לא, בסוף לא היה צורך, עשית את זה בשבילי

TaL53

New member
חוק הבא שצריך לחוקק

הוא נישואים אזרחיים וחיוב כול בני הישיבות בתרומה למדינה- צבא או שירות לאומי.

../images/Emo45.gif

אם יחוייבו את הבני הישיבות בתרומה למדינה יענו לשרת בצבא או שירות לאומי יהיה פה מלחמת אזרחים ניראה לי

TaL53

New member
סבבה

אז לפחות הם יעשו משו חוץ מלבזבז את הכסף שלנו ולעשות ילדים.

Evil Gremlin

New member
לא יודע איך להגיד לך

אבל בני ישיבות דווקא כן משרתים בצבא, ובד"כ ביחידות קרביות... נכון רובם עושים פחות זמן וזה ממש ממש לא צודק אבל יש כאלה שנשארים

TaL53

New member
מי שמשרת בצה"ל

הם בני ישבות ההסדר,לא החרדים.זה נכון שהם משרתים שנה וחצי אבל לפחות משהו בניגוד לעשרות אלפי חרדים שחיים על חשבוננו וממשיכים לא לעשות כלום.

Evil Gremlin

New member
אני שונא להיות מגעיל

מה אתה כבר תורם, מה עשית אתה בצבא, היתי מפקד בסוללה של בינשים ותאמין לי הרבה מאד בכל הכענייין הזה מעצבן גם אותי, ממש מעצבן. אבל אני שונא אנשים שמאשימים אנשים אחרים כאילו שהם קדושים. sweet rusian girl, אני יודע שיש לך סיבה שלא הית בצבא אבל, אל תעלבי, בבקשה אל, לך באמת אין זכות דיבור כי את לא הית בצבא בכלל. ודווקא בני ישיבות ההסדר הם חברה שנותנים בכל (מן בסתם שלא כולם וגם להם יש ויש) אבל בגדול הם באמת נותנים הכל בצבא. ואני מסכים שמשהו פה דפוק, ושזה ממש לא הוגן שהחראות לא משרתים או משרתים פחות.... שוב בקשה אל תעלבו, אני פשוט השתתפתי ביותר מדי דיונים על הנושא

למעלה