אוייש זה כזה לא פייר =\

אוייש זה כזה לא פייר =\

היה מגיע לאנה לנצח... היא פשוט אלופה..!!!! כל הריקודים שלה מההתחלה ועד הסוף היו מדהימים..!! ו.. מי אלה כל הרקדנים החדשים??? ולמה כולם כולם רוסים?? ו.. אפילו היחיד שאינו רוסי.. יודע רוסית.. חי עם רוסים.. עובד במסעדההה של רוסים?? אולי זה יהיה רוקדים עם כוכבים לרוסים??? =\

elina12

New member
מאמי רוסים הביאו את הספורט הזה לכאן

בלי הרוסים ספק שריקודים סלוניים היו מתפתחים בארץ בכלל. ישראל תמיד אבל תמיד הייתה נגד ריקודים סלוניים זה רק ב-10 שנים באחרונות יתפתח פה. אז בואי ותפסיקי עם הסטיגמות האלה נגד רוסים כי זה ממש אבל ממש דפוק ומגעיל.

לימית =]

אוקי אז ככה דבר ראשון חחח אני מעדיפה שלא יקראו לזה רוקדים עם רוסים חחח...! וגם עם את תסתכלי על חיים ועל גיא בנפרד בלי הבנות זוג שלהם אז גיא יותר טוב ...!!!!!!! אבל נכון אנה רוקדת ממש יפה והיא ממש מושחת צומת לב אבל זה מה יש... =) ! וגם חוץ מי זה אני ממש שמחה שהרקדנים החדשים האלה זכו יניב קקון ונטלי הם מממש מעולים וחמודים חחח...!

kukim17

New member
ימית היקרה ...

האודישנים לספיישל היו פתוחים לכל העדות.. עובדה הבחור שניצח מרוקאי .. ואיזה תותח הוא ..
ריקודים סלונים זה תרבות... בכל העולם ... אני מאוד מקווה שהתחום יתפתח גם בארץ.... ושלא יהיו יותר משפטים כמו "הרוסים הביאו, הרוסים עשו...." תתפלאי לדעת כמה ילדים לא ממוצא רוסי רוקדים ... וגם מבוגרים ...

כזה כזה

New member
לימית

כי זה בתרבות של הרוסים והם היחידים שמוחנים להשקיע ולילמוד מגיל מאוד קטן במקצוע בעני טוב שמאשה ניצחה אין עליה ביחד אם גיי כמובן

shirel2006

New member
למה כולם?

מה עם דורית,מירית,אורון? חוץ מזה זה לא סוד שסוג כזה של ריקודים יותר מפותח באירופה,ורוב העולים בארץ הם מרוסיה אז הגיוני שרוב הרקדנים הם ממוצא רוסי.

danochka

New member
אני לא מבינה מה הבעיה?

את מאויימת מהעדה הרוסית? רוצה לדבר על זה?

למעלה