אויייי

אויייי

עצוב לי רע לי קקה של חיים!!! רוצה למות! למה התעוררתי בכלל??!!??!! אני שונאת ת`עולם! @!&$*@# אוף. זהו. עכשיו טוב יותר :)

שרון-ב-

New member
פוסטמהההה

מה קרה כפרה ? (ועכשיו יערית תגיד לי ``את רואה ? את אומרת כפרה``) הציפורן נשברה ? נגמר החלב בבית ? הפסדת הכל בבורסה ? או שהחצי השני העלה לך את הג`ננה (הרי זו המומחיות שלהם לא ? או שמעלים אותך לשמיים לראות כוכבים או שמראים לך כוכבים על הריצפה או שבא לך להראות להם כוכבים עם איזה אגרוף תאילנדי לצד ימין) בואי יקירתי, גיליתי עולם חדש אשתף אותך ;-) העולם מדהים!! שרון

בטח שהוא מדהים! בין הטיפות ;-)

וחוצ`מזה - מה קרה????????? צריך סיבה כדי לחטוף קריזה על החיים? כבר לא מספיק סתם להיות ג`ינג`ית???? מי שינה את החוקים ולא גילה לי??!!??!!

שרון-ב-

New member
בין טיפות ה..

זרע ? :) נשמה, בטח שמותר, מה קרה לך אפילו רצוי קחי את הכל, אבל הכלללללללללללללל למקום הכי כדאי שלפחות יצא לך מזה משהו ;-) שרון, עצבנית רק כשההורמונים מגיעים לבקר

כשההורמונים באים לבקר

זו הצדקה.. בשאר הזמן יש לי את עניין הצבע והנמשים לתרץ ;-)

שרון-ב-

New member
כשההורמונים באים לבקר :)

אז יום אחד מחפשים מישהו לצרוח עליו יום אחד מחפשים מישהו לטרוק עליו את הדלת יום אחד מחפשים מישהו לאגרף יום אחד מחפשים את מי לזיין יום אחד מחפשים מי יפנק יום אחד.... יו...פתאום אני קולטת שכל החודש אנו מחפשים גבר שיט זה לא אנחנו אלה ההורמונים, מזל מזל שזה בגללם אחרת הייתי מודאגת :p

אני מתה ממך :))))))))))))))))

יום אחד מחפשים מישהו לצרוח עליו.. ואחר כך להשלים איתו יום אחד מחפשים מישהו לטרוק לעיו ת`דלת.. ואחר כך לנשק לו בכואב יום אחד מחפשים מישהו לאגרף.. ולקשור ולענות. רצוי עם הלשון.. יום אחד , או יומיים, או חודש - מחפשים מישהו לזיין יום אחד מחפשים מי יפנק .. רק כדי לפנק חזרה וואלה צודקת. מה הפלא שאחד בחיים לא מספיק????? ;-)

שרון-ב-

New member
עכשיו את מבינה למה הארון שלנו מלא

בגדים ? חבל שלא ניתן לפתוח ארון, לבהות בתוכו כשרק תחתונים לגופינו ולאמר ``איזה גבר בא לי היום...`` להתלבט ולהתלבט ובסוף לשלוף משם את מה שמתאים ואם זה קצת לוחץ, אם זה קטן, אם חם לנו או קר אם זה סתם לא מתאים לנו לאיפור או לעיניים פשוט מורידים ומחליפים. כמה קל. שרון מזמינה את פסי לקניות ;-) (עכשיו סוף עונה)

למעלה