אויייי

FreeFeeling

New member
אויייי ../images/Emo46.gif

איזה חרתה... (סליחה על המילה) אחד מהדיסקים-הקשים שלי נפגעם לפני הגיבוי והלכו לי כמה ציורים !!!! בכול זאת יהיה בסדר בגלל שאני מבצעה גיבויים מידי פעם. ואני די מצליח להחזיר את הציורים שהיו שם. אבל בכול מקרה זה לא נעים להיות במצב שכזה. תזכרו לעסות BACKUP........................ הנה אחד הציורים שכמאת נאלמו מהעולם
(הוא לא חדש - והוא ככמובן דיגיטלי)
FreeFeeling

זה יפה מאד

חוץ מזה שאחד מהשדיים שלה נראה שטוח יותר השני.... זה המואר יותר... חבל לי לך על הדיסק הקשיח (לא דיסק קשה), באמת בעסה....

איזה יופי!

וגם אני מסכימה עם פגמליונית - לו השד השטוח היה כמו בן זוגו המושלם.... זה היה אפילו עוד יותר מושלם. נהנתי מהתמירות של הדמות, מהעצמה שהיא משדרת... מהנחישות שלה... זה ממש מעניין, נדמה לי שיש הבדל עמוק בין האופן שבו גברים מציירים את הגוף הנשי לבין איך שנשים עושות את זה... האם גם אתה מרגיש ככה? בכל אופן, נהניתי - ועל כך מגיעה לך התודה.

רק שכחת לציין

שהדמות וירה בהשראה של פרסומת מתוך החוברת של כפר הנופש ולטור, הציור עצמו מאוד מאוד יפה, יופי של בחירת מודל. אני חושבת שכדאי לך להצטרף לקבוצה של ציירים שמציירים מודל אנושי, לדעתי תפיק מזה המון אתה עם הכישרון שלך...

FreeFeeling

New member
אפרת@הבית ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

“בהשראה של פרסומת מתוך החוברת של כפר הנופש ולטור” אני לא מקיר את החוברת. אבל נישמע מעניין. אני אכן קבלתי את הרעיון לציור ואת הגירוי
מתמונה. "אני חושבת שכדאי לך להצטרף לקבוצה של ציירים שמציירים מודל אנושי" מה זאת אומרת ? איפה מה מי מו מי ? מדובר בכסף ? באיזה עזור ?
נישמע מגניב לאלה ! אני מחפש מישהו טוב שיכול ללמד אותי שיטות ציור. בגלל שאד עכשיו הייתי צריך די לאלתר ,אומנם מצאתי שיטות אבל סביר להניח שיש דברים יותר טובים
שלך FreeFeeling

למעלה