אוייבי העם

nili6

New member
זה לא רק שתרדו ברמת החיים, זה גם

כל התקופה הארוכה מאוד שאתם חיים בחוסר וודאות והטראומות הנפשיות שייגרמו לחלק גדול מכם ועוגמת הנפש והעתיד הלוט בערפל שממתין לכם ואיש אינו יכול להיות בטוח שימצא את מקומו לא פשוט לאנשים מבוגרים למצוא עבודה וגם אם יקבלו פיצויים, לא לעבוד ולשבת בבית זה רק התחום של י. רום. טוב שיש מישהו (בנוסף למתי מעט אחרים) שמעלה פה את רמת הפורום שביומיים האחרונים ירדה מדחי אל דחי בזכות קבוצת אנשים , שבמקרה זה הם שמאלנים, ומנבלים את פיהם ברמה שנמוכה הימנה קשה למצוא.

המושה

New member
מבחן התוצאה מותק שלי, מבחן

התוצאה. האם האוייב נחלש? האם נחלשה התגבשותו? האם האנשים הטובים האלה שלך הצליחו או נכשלו? רק מבחן התוצאה.

noamgk

New member
בהחלט.

אנשי כפר דרום עיקבו את התקפת המצרים בששת הימים, תושבי ניסנית, אלי סיני ודוגית מונעים מהרוצחים בעזה להגיע עם הפצצות שלהם לאשקלון והסביבה, ושאר היישובים הצמודים יותר בגוש מונעים הברחת נשק ימית ממצרים ל"פלשתין". ויש עוד. היינו מצליחים הרבה יותר אם המדינה הייתה מטרנספרת את האויב משטחיה, כסיל שכמוך, ולא מגרשת את תושבי ימית ממלאי המשאבים שהיו לנו בסיני והיום אנחנו צריכים לשלם עליהם.

המושה

New member
מצטער אבל אתה לא עונה לשאלה

האם האוייב נחלש או התחזק? האם המוטיבציה שלו ירדה או גדלה? אל תספר סיפורי מעשיות על "הגבורה" של כל הטמבלים שגרים שם. מי שעושה את כל הפעולות שציינת זה הצבא בזמן שהמתנחלים מפליצים מפחד בבתי הכנסת שלהם.

noamgk

New member
קודם כל,

אם תקרא שוב את דבריי (ואולי עוד פעם, כי אתה שמאלני), תגלה שחלק (אפילו רוב) הדברים שכתבתי לא קשורים לצה"ל, ואם צה"ל עשה שם דברים זה בגלל שיש שם אוכלוסיה יהודית. עכשיו תגיד לי אתה, שמאלני משכיל ועליון שכמוך, האם תוכנית הגירוש תחליש את החברים שלך או תחזק אותם? יפה, אני מניח שגם אתה הגעת לזה (שאלת את אמא?). בקשר למפליצים מפחד - לא יודע מה איתך, אבל אני לא רואה שם פחד, ואני אפילו גר שם...

המושה

New member
אתה גר שם?../images/Emo6.gif

מעכשיו אני שמח פי מאה על ההתנתקות. אני מקווה שיכאב לכם מאד, שתשלמו עבור כל הסבל שגרמתם לעם ולמדינה בריבית דריבית.

noamgk

New member
וזו תשובתו של אדם...

שנתקע! לוזר שמאלן מגוחך שכמוך. מה קרה, אספקת התשובות שלך אזלה? פאטתי.

noamgk

New member
קודם כל,

אם תקרא שוב את דבריי (ואולי עוד פעם, כי אתה שמאלני), תגלה שחלק (אפילו רוב) הדברים שכתבתי לא קשורים לצה"ל, ואם צה"ל עשה שם דברים זה בגלל שיש שם אוכלוסיה יהודית. עכשיו תגיד לי אתה, שמאלני משכיל ועליון שכמוך, האם תוכנית הגירוש תחליש את החברים שלך או תחזק אותם? יפה, אני מניח שגם אתה הגעת לזה (שאלת את אמא?). בקשר למפליצים מפחד - לא יודע מה איתך, אבל אני לא רואה שם פחד, ואני אפילו גר שם...

noamgk

New member
קודם כל,

שמעת מושה? כפר דרום במלחמת 6 הימים

מערכת החינוך של ההתנחלויות.... כמו פרעה הרשע מלפני 2000! שנה

lmatan1

New member
אהה יעלי מה שלומך הבוקר../images/Emo39.gif

אם את מחזיקה בדעות כמו מושה מצבך גרוע מאוד. המתנחלים נלחמים על הבית.כאשר השמאלנים האמיתיים נלחמים על הארמון אם גינה וכלב בחצר וחתול בסלון ומערכת אזעקה משוכללת.כל אחד שומר על האינטרס שלו. ומאיפה את משדרת ? מארמון במרכז הארץ.או ממערה חשוכה תסירי דאגה מליבך אף אחד לא חי על חשבונך.

נלחמים על הבית שנבנה מכספי

משלמי המיסים. שנגזל משירותי החינוך הבריאות והרווחה. הפנם (אם אתה מסוגל) אני את הארמון שלי בניתי מעבודתי ולא מכספם של משלמי המיסים. מקנא?

lmatan1

New member
הייתי באמת רוצה לדעת יעלי חמודה

מה בדיוק נותן לך תחושה שאנשים חיים על חשבונך. למה את חושבת שכל מה שהשגת מעבודך כפי שאת מגדירה לא בא לך על חשבון אחרים.אלא אם כן נולדת אם כפית של זהב בפה.מאיזה כסף בדיוק את חייה . אולי את שיכת לשושלת של מעשיקים שעושקים את העם ונהנים מהשמנת יתר על חשבון אחרים.

לעולם לא תצליח לדעת חביבי...

וענין הסרוויסים והכפיות שלי ממש לא ענינך. קשה לחיות בקנאה...מה?
וכן - מי שסוחט את קופת המדינה חי גם מהמיסים שאני משלמת. גם הבטלנית חסרת התעסוקה שמתקרצנת על הודעותי חייה מאותם המקורות.

nili6

New member
שוב השלכות.

את שקמה בבקר ומייד מתחילה במשך שעות לפזר כאן את הבלייך את מדברת על בטלנות? היית מתה שאחייה על חשבון המיסים שלך ותתביישי לך, חיילי ההסדר מגינים עלייך תשתחווי בפניהם. מדובר באנשים עובדים לפרנסתם ואל תבלבלי. שוב מאותם אנשים שלא נותנים לעובדות לבלבל אותם.

noamgk

New member
מחמדי,

למדינת ישראל של פעם היה מספיק שכל כדי לשלוח את האנשים הטובים של גוש קטיף ולא חלאות פחדניות וצייצניות כמוך כדי להחליש את התגבשותו של האויב הערבי המאיים להשמידנו. מה שנותר לפרצופונים עלובים, חלשים ומוגי נפש כמוך לעשות זה לשתוק.

noamgk

New member
מחמדי,

למדינת ישראל של פעם היה מספיק שכל כדי לשלוח את האנשים הטובים של גוש קטיף ולא חלאות פחדניות וצייצניות כמוך כדי להחליש את התגבשותו של האויב הערבי המאיים להשמידנו. מה שנותר לפרצופונים עלובים, חלשים ומוגי נפש כמוך לעשות זה לשתוק.

למעלה