אוייבי העם

ctvcv uctnubv

New member
אוייבי העם

מכתב של "מתנחל": בחודש האחרון הכתיב והאיץ משרד ראש הממשלה וראש הממשלה, את הקביעה שמתיישבי יש"ע הם אויבי העם ,המדינה והדמוקרטיה.רוב שרי ומשרדי הממשלה חיזקו קביעה זו בבואם להתמודד עם מדיניות ממשלת השמאל הנוכחית ,המגרשת יהודים מארצם. להתעורר בשעה 3 לפנות בוקר מסיוט של חלום וחלום שהוא סיוט נורא ואיום , בזה אני רוצה לשתף אתכם : "אני עומד במרכז שטח עצום שגולח והוחרב על ידי דחפור צבאי ומחפש נואשות סימן כל שהוא לשטח בו עמד ביתי שבניתי לילדי לפני 27 שנים ולא מוצא זכר לבית !. בחלום /סיוט נוסף , אני נמצא במרכזו של שטח אחר שגולח והוחרב על ידי דחפור צבאי ,מחפש סימן לקברה של הקדושה "אהובה אמרגי" הי"ד ושל יתר הקדושים שנרצחו ולא מוצא כל סימן לקברים !אני זועק ובוכה אך אין זכר ושריד לקברים לבתים ולחיים ,שממה ,ריקנות , חורבן!!" בבוקר אני מספר לרעייתי שהיה לי סיוט נוראי והיא מבקשת לשמוע את תוכנו כדי לתת פורקן לסערת הנפש בה הייתי נתון. אני מתחיל לתאר לה את המראות, ומבלי שהרגשתי ומבלי שהתכוונתי ,אמרתי לה :" חלמתי שהבתים והקברים נהרסו על ידי "האויב" מייד הבנתי שאמרתי דבר נורא על מדינתי מולדתי, כך במדויק אמרתי [אויב]. אוי לי ולנו שלעת הזו הגעתי/הגענו ,המדינה במעשיה היא אויב לחלוץ ,לבוניה ,אוהביה ומתיישביה . איך יתכן ואיך אסביר לתלמידי,ילדי ,נכדי ,משפחתי ,חברי הקרובים והרחוקים ,את המהפך הזה שחל אצלי בשבועות האחרונים. מה אומר לתלמידי בארץ וחוצה לארץ כאשר יפנו אלי בשאלות בדבר הציונות, הרי אני הרבצתי בהם נאמנות לארץ , למולדת ולישוב הארץ . כיצד אסתכל בעיניהם של בני משפחתי שתמיד הדגשתי בפניהם את חשיבות היותנו מתיישבים חלוצים בגוש קטיף ,על אף הקשיים העצומים בתקופות שונות ובפרט בעת האחרונה לאחר רצח אהובתנו הקדושה "אהובה אמרגי" הי"ד . וגם לאחר הפצצותינו ב 5300 פצצות מרגמה לא נחלשה רוחנו . כיצד אסביר לנכדי, שאמם נרצחה על ידי בני עוולה פלסטינים ואלו האחרונים עשויים להתגורר בבית הנרצחת בברכת שרון/ פרס ,ואף תסייע להם לגדל באדמה הספוגה בדם אמם!! . איך יתכן שמדינה שלמה הולכת שולל אחרי "תוכנית" מנותקת לחלוטין אשר הגה אותה "האיש הזה" ממשפחת שרון [המשפחה...פירושה המשפחה השלטת ], והמדינה לא זועקת האיש השתגע !.כולם יודעים וכולם שותקים ובשתיקתם נותנים יד לפשע הנורא הזה של גרוש יהודים מביתם , הריסת משפחות שלמות,הבאתם לכדי מצב של, עד לפת לחם , ואלפי משפחות אשר נותרות ללא פרנסה למשך שנים ועד בכלל. איך יתכן שמדינה שלמה שותקת כאשר "האיש הזה" משתמש במנדט שקיבל מהעם לשמור על שלמות הארץ ,ופונה לכוון הנגדי ומוותר על חלקי הארץ מבלי לקבל מנדט מהעם. האם זה מוסרי ,האם זה מעשה של יושר , האם זה לגיטימי וערכי ?. הרי כל ראשי הממשלות הצהירו מתוך יושר והגינות ציבורית ,שכל מהלך של ויתור וחלוקת הארץ מחייב הליכה לעם. אז... מדוע לא קמה צעקה וזעקה על ידי כלבי השמירה של הדמוקרטיה , של ארגוני הצדק למיניהם, התקשורת ,עורכי הדין החרדים לרמיסת סדרי שלטון נורמטיביים, הגנרלים לדורותיהם שיודעים ששרון מסכן את מדינת ישראל אך לא פותחים פיהם כדי להשאיר פתח לקבלת תפקיד כלשהו . למה שותקים ,למה מקריבים אותנו את תושבי גוש קטיף וצפון השומרון על מזבח השקר והכזב ...הרי מיטב המוחות ומיטב חבריו ,מיטב הפרשנים ומיטב מנתחי מהלכים ,קובעים שכל מהלך העקירה והגרוש המכונה ההתנתקות נובע מניסיונם של משפחת שרון להעלים מהצבור את שק השרצים מעל גבם ולנסות ולהסתיר את היותם משפחת מושחתים [כהגדרת אהוד ברק]. אז , אם כולם יודעים ומבינים ,ורואים בעניים כלות את רמיסת הדמוקרטיה ,את השחיתות את חוסר ההיגיון והלגיטימיות של כל מהלכי שרון , אז למה אתם שותקים ! . אני לא מחבל ! משפחתי לא מחבלת , נכדי לא מחבלים ,בני לא מחבלים , בני המשרת כיום בשריון לא מחבל ,בני נכה צה"ל מראשוני המסתערבים לא מחבל, אני שהייתי שליח מדינת ישראל בגולה לא מחבל, הגענו לגוש קטיף לפני 30 שנה בהזמנת המדינה אנו לא מחבלים....... אז למה מחריבים לנו את הבית את המשק את הפרנסה את העתיד את ההווה את הבריאות את המשפחה את הקהילה,את המושב,את הגוש אז למה הורסים לנו את האמונה במולדת , בעם , בצדק , בבני אנוש בכלל . הורסים בית למחבל ולאויב..........אנחנו לא אויבים ! המדינה שמה עצמה בצד של מעשי האויב ולכן היא האויב .עושה מעשה עוולה נורא מעין כמוהו,מגרשת יהודים ומביאה שואה פרטית לכל אחת מהמשפחות הנעקרות מאדמתם.המדינה דוחפת אותם למלחמת אחים של "אין ברירה" וקורעת קרע עמוק וקשה בעם אשר ישאל עצמו מחר על הצורך לתת ולתת למדינת היהודים. אריאל שרון ,אין לך זכות ולא מנדט ! וגם לא למשפחתך ולא לשריך ולא לממשלתך ולא לשמאל התומך בך, להרוס מדינה .קום ותתפטר ותביא את העניין להכרעת העם.אתה לא עם העם ,העם לא אתך ! . גם כל פרסומיך שבאים להטיל פחד במתיישבים לא יועילו לך בקדום משא הזוועה אותו אתה מתכנן.מחנות מעצר [שמחה ארליך ידע שכך תעשה וכך תנהג כדרך הדיקטטורים] בתי מעצר למשפחות שלמות וילדיהם,שיטות שונות להכאת המתנגדים,חטיפת ילדים מהוריהם,מעצרים מנהליים, כדורי מלח, מעגלי חמושים, סגר ממושך לצורך הרעבה ,הפסקת החשמל ,דוברות להובלת העצורים,משאיות אטומות לטיפול באנשים, חנק כלכלי, ועוד. מי שמיצר רעיונות אלו ראוי לו שיקראו לו אויב .מה קרה לנו האם נרדמנו ?הרי אנחנו מדינה נאורה ומתקדמת , אנו אור לגויים משל ודוגמא לסביבה הנחשלת ,הרי אצלנו החוק הנאור ביותר שמגן על כל אדם באשר הוא אדם ללא הפליה של גזע ,דת ולאום [להוציא את המתנחלים שהם כנראה סוג של תת אדם , אותם מותר לגזול ,להשפיל ,לעקור, לטרנספר , להחריב ביתו ,ולפגוע בקודשיו ,להכות אותו ,לעצור מנהלית ועוד זוועות מבית מדרשו של אריאל שרון]. היכן הרגישות שלנו[ כעם] לתוכניות הללו המתפרסמות מטעם לשכת ראש הממשלה [אולי צריך להדגיש את התואר התואם : שמש העמים ,כדוגמאת מנהיג נאור אחר שגם הוא הנהיג את עמו בעזרת מחנות לחינוך מחדש.....],סוג הפרסומים ומטרתם ,מי מפרסם ולמה ,כיצד ממשלת שרון וכוחות הבטחון שלו [צבא ,שב"כ , מוסד ,משטרה , משמר הגבול ,הלוחמים הלא יהודיים , מתנדבי השמאל הקיבוצי ,הפנסיונרים של כוחות הבטחון ,המצרים ,הפלס טנאים , חברי הכנסת הערבים ,היס"ם , כוחות המחץ,פלוגות ....... ועוד]שכל מטרתם הנעלה מכל :השתלטות מהירה ותקיפה בלי להשאיר סימנים , על " חילות וחטיבות המתנחלים –אויבי העם והמדינה" . דומני שתאור תרחיש תכנוני מבית מדרשו של שרון מתאים בדיוק רב למדינה טוטליטרית דיקטטורית כמו סין ,קובה , מדינות אפריקה ועוד. האם את/ה מסכימים לזה ? . וכאן הכאב הגדול והתהייה הגדולה.....אם הם לא חוששים מהפרסומים הללו של התוכניות הזדוניות הללו שאיבדו כל צלם אנוש ,זה מפני שהם יודעים שאנחנו כמדינה כבר לא מדינה נאורה אנחנו חושבים כמוהם , מסכימים לזוועות המתוכננות ומקבלים את המרות של מנהיגים אשר כל מנהיגותם מבוססת על שחיתות מוסרית וחומרית. אני ובני משפחתי ובני מושבי ותושבי גוש קטיף, לא אתכם ! מדינה שמתעתדת לבצע פשע אנושי כנגד אזרחיה , היא לא מדינה שלי , זו מדינת אויב המנסה להחריב ולגרש אותי מביתי . צר לי מאוד אחי ואחיותי בני עמי . קומו והתעוררו , עצרו את השואה המתדפקת בשערי מדינתנו .הטרנספר והחורבן לא יעצר בגוש קטיף וצפון השומרון .ההמשך לפי תוכנית החורבן של שרון :יהודה ושומרון ,קבר רחל ,בקעת הירדן, הגולן , הגליל ,חלוקת ירושלים ,הנגב מבאר שבע ועד ערד[מדינה לבדואים],אזור ניצנה לעזתים, ואנחנו בדרכנו לים הגדול הוא הים התיכון . יצחק אמרגי מושב גני טל, גוש קטיף בחבל עזה .

setonr

New member
ליצחק- קריאתך מרגשת ונכנסת לכל לב,

חביבי , רבים משלמים בדמים תרתי משמע על מחדלי המנהיגים, זו דרכו של עולם. העם עייף מאמונה לחיות על החרב. אין שום סיכוי להמשיך לחיות בעזה הארורה.ליבי עליכם בגלל המצוקות שיעברו עליכגם. אבל טובת העם והמדינה קודמים. זכור את ה'קרעים ההיסטוריים שהעם עבר. די לכם בעניין עזה. לדעתי טוב תעשו אם תתארגנו על ההמשך זכרו אחים אנו לא אויבים גם בעתות קשות כמו בימינו..

המושה

New member
באמא שלי, מזה השקשוקה הזה?

מי בכלל בקש ממך לגור שם? הזההירו אותך ולא שמעת, עכשיו אתה בוכה. אין דבר, נתן לך הרבה כסף ותוכל לקנות לעצמך דברים יפים.

noamgk

New member
מחמדי,

למדינת ישראל של פעם היה מספיק שכל כדי לשלוח את האנשים הטובים של גוש קטיף ולא חלאות פחדניות וצייצניות כמוך כדי להחליש את התגבשותו של האויב הערבי המאיים להשמידנו. מה שנותר לפרצופונים עלובים, חלשים ומוגי נפש כמוך לעשות זה לשתוק.

צא מהטראנס ההזוי

הלכתם לשם כיוון שקיבלתם וילות בזול וגם עבדים. בחיים לא הייתם מגיעים לרמת חיים כזאת בגבולות הקו הירוק. עם הפיצויים תהיו מסודרים לכל החיים מעבר לכל חלומותיכם... רק אל תשקיעו בבורסה כמו קודמיכם....

nili6

New member
איזו סתירה מגוחכת

תקראי שוב את ההודעה שלךעצמך ותביני, אוליי, כמה שאת סותרת את עצמך עם כל הפיצויים שהם יקבלו הם לא יוכלו להגיע לאותה רמת חיים שיש להם עכשו כך שמעבר לחלומותיהם הם לא יגיעו לכתוב בנשימהאחת כזאת סתירה רק את מסוגלת. ואל תעשי מהם מקשה אחת לא כולם באו מאותם סיבות אגב יותר זול ייצא לפנות את מחנות הפליטים שמסביב. חוק כבר יש.

nili6

New member
ועל כל ימי האי וודאות, ועוגמת הנפש,

מי יפצה אותם. וכך עלירידה ברמת החיים. שצפוייה להם עכשו.

shy-1

New member
הם נהנו, היה טוב וטוב שהיה, כעת עם

כל הצער נגמרה החגיגה. אנו מודים להם שהם הסכימו להתגורר שם, איננו מצטערים על הכסף והדם שעלה לנו הכל, אך זהו נגמר. צריך לחזור. והפיצוי שהם מקבלים, אולי אינו עד הפרוטה האחרונה, אבל זה רק יזכיר להם שאנו שלא התישבנו שם, קיבלנו אפילו פחות מהם!

הכל ענין של כסף...כמו שאמרתי ../images/Emo6.gif

לא אידיאלים ולא בטיח סתם סחטנות ויבבות של נמושות כרגיל.

noamgk

New member
אם הכל בגלל הכסף,

למה לא שלחו חלאות רודפי בצע כמוך שמגירות ריר על כמה מאות אלפי דולרים להתיישב שם? למה שלחו דווקא את האנשים ההגונים שלא רוצים לשמוע בכלל על הכסף הזה?

nili6

New member
רק הייתי משנה זאת ושואלת-

לא מדוע שלחו אנשים מסויימים, אלא שאיך זה רק אנשים מסויימים הלכו לשם האם השמאל לא אוהב כסף? לא, אל תגידי לנו שאת לא אוהבת כסף

הכל בגלל כסף, ולא יעזרו לך היללות..

ובענין הריר הניגר - לא כולם סובלים מהתופעה כמוך... לקק את שפתיך המשורבבות והתחל להתכונן לסחיטה הגדולה. אתם הרי אינכם מפסיקים לרגע ליבב על הכספים אלה שסחטתם ואלה שתסחטו. הזהר רק שךא תטבע בריר של עצמך.

nili6

New member
אל תדאגי, את עוד תדעי להעריך את

תרומתם כשיפנו את עזה ואחכ את אשקלון את חושבת שלא יגיעו אלייך? יגיעו גם יגיעו. תתכונני. או אז אוליי תדעי להעריך את תרומתם אוהבת שונאים, ושונאת את בני עמך. בושי לך שוטה שכמותך.

noamgk

New member
יהיה לנו מזל אם נצליח לקנות חצי בית

בכסף הרב שנקבל. חלאה מתועבת נטולת בינה שכמוך.

nili6

New member
ושוב כל הכבוד נועם, סוף סוף מישהו ש

מבין עניין פה בשירשור,

למעלה