אויגורים

GnomeBubble

New member
סליחה על המצלמה העלובה

המצלמה הזולה שלי התקלקלה באמצע הטיול, אז החלפתי אותה באחת זולה עוד יותר, בלי צילום ידני

happydog23

New member
אתם יודעים במקרה לאיזה מיעוט (אם בכלל)

משתייכים האנשים בכפר הזה? אני זוכר שטיילתי באזור של 龙梯 dragonback terraces, או משהו כזה - האזור המפורסם עם טראסות האורז, ומבנה הבתים והכפר היה זהה לחלוטין - הם היו שייכים למיעוט ה-东.

GnomeBubble

New member
הם אכן שייכים למיעוט הדונג

אבל נראה לי שכותבים את זה 侗, לא? זה מה שכתוב בויקיפדיה לפחות. למיטב ידיעתי, המאפיין הבולט ביותר של הכפרים שלהם הוא מגדל התוף שנמצא במרכז הכפר.

happydog23

New member
כן, יכול להיות שככה כותבים את זה, לא זוכר למה

היה לי בראש שזה דונג מזרח.

mingbai

New member
התמונות

התמונה הראשונה היא מכפר קטן ומרוחק ליד shibing שניתן להגיע אליו רק ע"י סירה , אנחנו פשוט הוזמנו ע"י חברים מקומיים לארוחה בכפר של ההורים שלהם. התמונה השנייה היא גם מכפר קטן שעה נסיעה מקיילי שאת שמו אני לא זוכרת.. (לא ממש עזרתי, פשוט חברים מקומיים לקחו אותנו). שווה להגיע לשיבינג ולקחת סירה לאורך הנהר. אין כמעט זרים באזור..

GnomeBubble

New member
אה, לא אמרתי מספיק בבירור

התמונות שלי הן מ-Zhengchong. כפר יפהפה שנמצא במרחק של כמה שעות נסיעה (זה היה בטח רק חצי שעה אם באמת היה לשם כביש ולא דרך עפר) מ-Rongjiang. הכפר הזה היה בעצם הסיבה שנסעתי ל-Guizhou. הייתי צריך להעביר שבוע, ורציתי קצת הפסקה מסצ'ואן, אז קפצתי ברכבת ל-Kaili, ישנתי שם לילה, נסעתי באוטובוס ל-Rongjiang (שיש כפרים ממש יפים בסביבתה, זה נראה אידאלי לטיול אופניים, אבל אני בספק אם יש שם איפה להשכיר
). בכל השהות שלי בגויג'ואו, הזרים היחידים שפגשתי היו שלישיה של צרפתיים שישנו איתי בדורמיטורי בקאילי ועוד שתי מטיילות סיניות (אני מחשיב אותן גם כזרים
). אבל אני יודע ש-Zhengchong מוכר יחסית בקרב המטיילים הרציניים יותר בסין. אני קראתי עליו באינטרנט וראיתי כמה תמונות, אז החלטתי שאני חייב להיות שם

אMור

New member
אז חוצמיזה שהמקום יפהפה,

תכל'ס העברת שם שבוע מבלי לספר לנו כלום... (שלישיית צרפתים בכפר סיני לא מעניק לך נקודות) אז מה אתה שווה? יודע מה? העלית לי רעיון לשירשור חדש. ניפגש שם.

GnomeBubble

New member
אה, כן

המקום יפה, אבל רוב השבוע עבר בנסיעות. אם אתה כל-כך רוצה לשמוע, אני אשמח לספר לך על המשאיות הרוסיות משנות ה-50 ששמו בתא מטען שלהם ספספלים והפכו אותם לאוטובוס - אני אפילו יכול לקחת אותך לשם אם אתה כל-כך רוצה...

למעלה