אוטרוגסטן

shush1122

New member
אוטרוגסטן

היי בנות יקרות,
אז לאחר חצי שנה של נסיונות להכנס להריון אחרי שעברתי לידה שקטה בשבוע 37 החלטתי לקבל עזרה (יותר נכון להתחנן על נפשי) , ובכיתי לרופאים שאני לא מסוגלת יותר ולאחר תחנונים הם הסכימו לתת לי כדור בשם אוטרוגסטן, הסבירו לי שתפקידו הוא להחזיק הריון, בגדול לא מצאו שיש לי איזשהי בעיה אבל עדיין כל חודש שאני מנסה ישנם סימנים שכביכול מעידים על השתרשות ויש איחור אך בסופו של דבר זה נופל והמחזור מופיע כהרגלו.... השאלה היא אם מישהי מכירה?ניסתה? ואכן זה עזר? ומה באמת ההשפעות של זה? יש לזה גם תופעות לואי?

ענבל ח1

New member
תפקיד האוטרוגוסטן

אוטרוגוסטן הוא תכשיר המכיל פרוגסטרון והתפקיד שלו לעזור בהשתרשות למי שסובלת מחוסר בפרוגסטרון באופן טבעי. מי שסובלת מחוסר בפרוג׳ המשמעות היא שרירית הרחם שלה מתפרקת מוקדם מדי והעובר לא מספיק להשתרש ולכן לא נוצר הריון והאישה מקבלת ווסת (שזה בעצם הרירית שהתפרקה).
האם ביצעת פעם בדיקת דם שבוע אחרי ביוץ? זו תהיה אינדיקציה טובה אם את סובלת מחוסר בפרוג׳.
&nbsp

shush1122

New member
תודה על המידע

לא עשיתי בדיקה...הרופאה המליצה על זה כי חשבה שזה יכול לעזור לתהליך...היא מפחדת לתת לי טיפולי פוריות למינהל מחשש לריבוע עוברים וכך מגדיל יותר את הריון בסיכון שכבר קיים

עוד משהו קטן

שאולי עשוי לעזור לך..האוטרוגסטן מגיע ללא מוליך ואפשר לבקש מוליכים בנפרד (לחברה שלי זה מאוד עזר..)
לא נראה לי שמציגים את האופציה הזאת בכלל

ושיהיה לך רק טוב ובהצלחה

טוליתי

New member
מצטערת מאוד על האסון שפקד אתכם

האם עברת סדרה של בדיקות כדי לבדוק ממה התרחש האובדן?
מציעה לך לכתוב גם פורום הריון בסיכון. שם יוכלו להפנות אותך למומחים כדי שתקבלי את הטיפול הנכון, ובע"ה תהרי ותלדי תינוק בריא.
משתתפת בצערך

shush1122

New member
תודה מקסימה

עברתי סדרה של בדיקות והיה לי סכרת הריון שחוששים שזה אחת הסיבות...מעבר לזה לא מצאו שיש בעיה ממשית.ההריון הקודם נקלט בנסיון הראשון כך שלא ברור לי למה עכשיו לוקח זמן והרופאה חשבה שאולי זה יהיה פתרון מהיר לקליטת הריון תקין בעזרת ה'!!!

shush1122

New member
עוד לא

אבל אכן המליצו לי, וקבעתי ל14.4 שזה בדיוק זמן הביוץ הקרוב ותחילת הטיפול שהרופאה המליצה,
זה עלול להשפיע?

Rמחכה7

New member

מצטרפת להמלצה של טוליתי על היסטרו'
ומהן הבדיקות הנוספות שעברת?
&nbsp
אגב, אולי יהיה לך קשה לשמוע, אבל חצי שנה זה לא נחשב הרבה זמן...
במיוחד שלפעמים אחרי הפלה/לידה לוקח לגוף זמן לחזור לעצמו
&nbsp
האם ההנחיה של הרופאה היא על בסיס בדיקות רפואיות? כי אם לא, היא לא ממש ברורה לי...

אני קיבלתי בהריון בסיכון...

משבוע 17 בערך קיבלתי אוטרוגסטן למניעת לידה מוקדמת (חיזוק ההריון). זה מאוד נפוץ.
גם נכנסתי להריון (ההוא) בקלות ולא היו בעיות בכלל. עד שבוע 17....

בהצלחה ולחוויה מתקנת.

Rמחכה7

New member
אוטרוגסטן זה בהחלט טיפול מקובל - אבל ..

אבל זה ניתן בהינתן אינדיקציה מסוימת ולא סתם - כי האישה לחוצה
&nbsp
ולפותחת השרשור
אם אין לך בעיה להכנס להריון
הכתובת שלך זה רופא של הריון בסיכון שיבדוק איתך ביחד את כל הפרטים וישלח אותך לבדיקות מקיפות
לידה שקטה בשבוע 37 זה לא דבר פשוט...

shush1122

New member
תודה!!!

צודקת, זה לא הרבה זמן אבל בשבילי זה מעבר לזמן....הייתי צריכה לחבוק עכשיו תינוקת בת 7 חודשים וזה מסתכל אותי נורא!!!
עשיתי בדיקת קרישיות והכל היה תקין אבל לפני חודש וחצי בערך גילו לי תת פעילות בלוטת התריס אבל לקחתי כדורים ומהר מאוד זה התאזן כך שגם זה עכשיו תקין
אני גם לא בטוחה שההמלצה שלה נכונה ולכן קבעתי במקביל תור לרופא פוריות שאולי הוא יוכל לאבחן קצת אחרת, שוב אני לא חושבת שיש בעיה ממשית אבל אני לא מסוגלת לחכות מעבר למה שכבר חיכיתי ולכן כן חשוב לי לזרז את הענין והכי חשוב זה בהחלט יהיה תקין והפעם בידיים מלאות

shush1122

New member
תודה!!!

ודקת, זה לא הרבה זמן אבל בשבילי זה מעבר לזמן....הייתי צריכה לחבוק עכשיו תינוקת בת 7 חודשים וזה מסתכל אותי נורא!!!
עשיתי בדיקת קרישיות והכל היה תקין אבל לפני חודש וחצי בערך גילו לי תת פעילות בלוטת התריס אבל לקחתי כדורים ומהר מאוד זה התאזן כך שגם זה עכשיו תקין
אני גם לא בטוחה שההמלצה שלה נכונה ולכן קבעתי במקביל תור לרופא פוריות שאולי הוא יוכל לאבחן קצת אחרת, שוב אני לא חושבת שיש בעיה ממשית אבל אני לא מסוגלת לחכות מעבר למה שכבר חיכיתי ולכן כן חשוב לי לזרז את הענין והכי חשוב זה בהחלט יהיה תקין והפעם בידיים מלאות

למעלה