אוטרוגסטן-נשאר בפנים???

מצב
הנושא נעול.
אוטרוגסטן-נשאר בפנים???

אוטרוגסטן-נשאר בפנים???
פעם ראשונה שאני נוטלת אוטרוגסטן ונראה לי שלא נשאר כלום בפנוכו. אני מכניסה אותו עם מוליך כך שסביר להניח שהכדורים נכנסים פנימה ממש אבל בכל זאת אני רואה על התחתונית "שאריות" וגם כשאני מנגבת (ותסלחו על על התיאורים) יש חתיכות ובעצם הפנינה כ"כ קטנה אז מה בעצם נשאר בפנוכו, אם בכלל
כדאי לשאול את הרופא שלי

Big Mama 1

New member
נשאר מאמי, נשאר ../images/Emo9.gif

אוטרוגסטן-נשאר בפנים???
פעם ראשונה שאני נוטלת אוטרוגסטן ונראה לי שלא נשאר כלום בפנוכו. אני מכניסה אותו עם מוליך כך שסביר להניח שהכדורים נכנסים פנימה ממש אבל בכל זאת אני רואה על התחתונית "שאריות" וגם כשאני מנגבת (ותסלחו על על התיאורים) יש חתיכות ובעצם הפנינה כ"כ קטנה אז מה בעצם נשאר בפנוכו, אם בכלל
כדאי לשאול את הרופא שלי
נשאר מאמי, נשאר

אפילו שנראה כאילו כלום לא נשאר בפנים משהו בכל זאת נספג ולפי דברי הרופאים זה מספיק. מומלץ לשכב כמה דקות אחרי ההחדרה. שאלה יהיו הצרות הכי גדולות שלנו

אם אני לא יכולה לשכב ../images/Emo2.gif

נשאר מאמי, נשאר

אפילו שנראה כאילו כלום לא נשאר בפנים משהו בכל זאת נספג ולפי דברי הרופאים זה מספיק. מומלץ לשכב כמה דקות אחרי ההחדרה. שאלה יהיו הצרות הכי גדולות שלנו
אם אני לא יכולה לשכב

אחרי שאני מחדירה? אם אני עושה זאת בעמידה בכלל? תסלחי לי על שאלות ה
שלי.

limor1975

New member
אני הייתי עם אוטרוגסטן עד שבוע 9.5

גם אז נשאר מספיק, אל תדאגי
אני הייתי עם אוטרוגסטן עד שבוע 9.5
ואין לך מה לדאוג. נספג גם נספג. בדר"כ מה שמופרש החוצה זה המעטפת של החומר {כמו באנטיביוטיקה}. אין לך מה לדאוג לגבי החדרה בעמידה... השרירים של הנרתיק 'אוחזים' בכדורונים הקטנים הללו.
לימור

עמית@

New member
נשאר..

אוטרוגסטן-נשאר בפנים???
כדאי לשאול את הרופא שלי
נשאר..
זו רק המעטפת שיוצאת, מגעיל פחד, אינספק..

anguly

New member
זה די ג'יפה כל מה שיוצא החוצה

אוטרוגסטן-נשאר בפנים???
כדאי לשאול את הרופא שלי
אבל למרות שנראה כאילו הכל בחוץ משהו נשאר בפנים. ועם הסוג הזה מומלץ לשכב חצי שעה אחרי. ואם אין לך זמן לשכב - תבקשי שיחליפו לך לקרינון - התמיכה לאישה העובדת - שאין לה זמן להרים רגליים 1/2 שעה 3 פעמים ביום... שמים פעם אחת בבוקר - לא נוזל ג'יפה ולא צריך לשכב - להיפך רצוי לא לשכב - כדי שזה ידבק טוב לדפנות...

anguly

New member
ובעצם אם את עם תמיכה - אז זה אומר

אבל למרות שנראה כאילו הכל בחוץ משהו נשאר בפנים. ועם הסוג הזה מומלץ לשכב חצי שעה אחרי. ואם אין לך זמן לשכב - תבקשי שיחליפו לך לקרינון - התמיכה לאישה העובדת - שאין לה זמן להרים רגליים 1/2 שעה 3 פעמים ביום... שמים פעם אחת בבוקר - לא נוזל ג'יפה ולא צריך לשכב - להיפך רצוי לא לשכב - כדי שזה ידבק טוב לדפנות...
ובעצם אם את עם תמיכה - אז זה אומר
שלמרות דאגותיך - הארטיקים שרדו את המשימה (המוח שלי חושב לאט היום...). אז מחזיקה לך אצבעות - שישתרשו ויגדלו אצלך - 9 חודשים עגולים.

liati7

New member
נשאר בפנוכו מה שצריך

אוטרוגסטן-נשאר בפנים???
כדאי לשאול את הרופא שלי
נשאר בפנוכו מה שצריך
גם אני חשבתי בהתחלה שזהכל יוצא (ואז עוד לא ידעתי שיש מוליך
...) החדרתי שלוש פעמים ביום בכל פעם 2-3 כדורים במשך שבועות.... גם לטיפול הזה הוא רשם לי אבל כרגע אני רק עם האסטרופם המגעיל!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה