אוטרוגסטון??

אוטרוגסטון??

שלום לכן.. האם זה בסדר לתת תמיכה לפני החזרה?. ז"א אתמול לאחר השאיבה הרופא אמר לי להתחיל לקחת תמיכה אוטרוגסטון (אני חושבת - הפנינים הנודעות לשימצה..:).וגם גסטון יום כן יום לא. בשאיבות קודמת רק לאחר החזרה קיבלתי תמיכה, לכן למה נתנו לי בעצם תמיכה לפני החזרה? ודבר שני איך "עובדים" עם הפנינים אני ממש מפחדת איתם אחרי שאני דוחפת אותם אני הולכת כל כך לאט עם רגליים צמודות שחס וחלילה הן לא יפלו ואז פשוט כולם צוחקים על ההליכה המשונה. יש לכן טיפים איך להשתמש ומה לעשות?? אשמח לכל טיפ. תודה מראש, חלי

טיפטיפ29

New member
התשובה היא

שנותנים את האוטרוגסטן כדי שהגוף יהיה מוכן עוד לפני ההחזרה עם "מנה" יפה של פרוגסטרון. לאוטרוגסטן יש מוליך (היתה שאלה לגבי המוליך לפני יומיים שלושה, את יכולה לראות) אבל כעקרון אפשר להכניס את הפנינים גם עם האצבע, כמו טמפון, זה פשוט יותר הגייני ונכנס עמוק יותר עם המוליך, כך שאין סיבה "לשמור" עליהן עם הרגליים. תנסי להשיג את המוליך מהאחיות של קופת חולים או בית מרקחת. ועם הגסטון אני מניחה שאת מסתדרת, כעקרון לא צריכה להיות בעיה, אבל : שימי לב: האוטרוגסטן נוזל, אחרי יום-יומיים של שימוש הם פשוט מתחילים לנזול, אז הצטיידי באקסטרא תחתוניות. בהצלחה!

למעלה