אוטיזם ואיקס שביר

צלליתי

New member
ושוב בנוגע ל"בוקר טוב"

למרות שמדובר במנהג מפגר לגמרי,

אם באמת הבוקר היה מדהים בעולם כולו, זה יכול היה להיות מנהג נחמד. אבל כל עוד העולם מעוות, זה מנהג דוחה ומבחיל.

העולם הוא בית זונות אחד גדול כל השרמוטות מוכנות לקבל.

רק צריך גבר אחד שיתן להם - אבל גם הוא לא בא - אז כבר לא טוב... כל מניאקים אחד אחד אל תסמכי על איש הכי לא הרבה על עצמך. עצה של נתי.

arana1

New member
הבוקר יהיה מדהים כשאנשים יפסיקו לומר בוקר טוב

ובמקום זה פשוט ירגישו ויראו ויחושו את מה שסביבם בצורה אנושית ורגישה ועמוקה

בכמעט כל בית קפה שאליו אני הולך אז לפחות בהתחלה, לפני שמבינים שאני לא בדיוק סופר את האוסידי הנורמטיבי, אנשים ממש נובחים עלי באלימות "בוקר טוב", לרוב זה בא בליווי של הבעה כעוסה וצדקנית, חינוכית מאוד, ממש עוזר לנ"ט לעוף על עצמם שהם אומרים ב"וקר טוב", הם בטוחים שזה מוכיח שהם בני אדם במידה שמאפשרת להם להתנהג ביתר הזמן כמו החלאות שהם, משער שבגלל זה הם מקפידים על כך כל כך.

בדיוק כמו ההקפדה כאן בפורום הזה ובכלל על "דיבור יפה" שברור שכל טעמה וסיבתה היא לכסות על כל מה שמכוער

כן יש פה דיקטטורה אחושרמוטה.

את יודע כמה הודעות מחקו לי? מלא ,המון כל הזמן מוחקים אות,י אנשים לא מבינים שאתה באמת מרגי,ש וכואב לך בא לא לקלל בא לך לדפוק את הכל בתוך הפנים, לא מבינים, סבתא שלי מחרפנת אותי, היא אומרת שהיא נעלבת ממני, אז אמרתי לה " את מעדיפה שאני אשתוק ולא אגיד את האמת או יאמר לך הכל בפנים"? זה הכל, לא שם פס, ותופסים אותי כפורק כול ,כחסר תרבות, נימוס, ומוסר.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ארנה אתה יודע אני לא עונה לאף אחד וזה מטריף את המשפחה שלי : היום הייתי אצל דודה שלי ( דוד שלי נפטר למזלו היה עדיף לו חיים כאלו חרא) אז כל החברלך יושבים, מדברי,ם צוחקי,ם משחקים קלפים, אוכלים, מזיינים תמוח ואני לבד לידם רק מסתכל, אז דודה שלי בא ואומרת לי " בחור חמוד ושקט שמשלב ידים ולא זז" חח ואני מסתכל עליה ולא עונה חחחחחחחח, הם כבר רגילים עלי, שהייתי ילד דודה שלי הייתי מנסה לדובב אותי בעזרת אוכל. אני רק אומר לה "בסדר" " טוב " " תודה" חחחחחחחחחחחחח כמו בקפה אותו דב,ר במציאות זה משגע לגמרי, ונפגעים ממני בטירוף, במיוחד בצד של אבא, הפסיככופטים האלו, שרק צומת לב וכבוד רוצים....

אולי זה גם וגם?

אין לי מושג יכול להיות שהוא מאד מבולבל ולא יודע כל כך מה הוא עושה? כי כמו שארנה מתאר זה מעבר ]עם אחד יש לו חשק עצום לגעת ופעם אחרת לא אולי באותו רגע הוא נדלק( אמרת שהוא רוחץ עשרות פעמים) אז נראה באותםפ רגעים המנגנון המוחי שלו פועל על כך שהוא צריך, ובכל השאר לא? זה נראה לי הגיוני גם אני ככ,ה פאום צצה לי מחשבה, או שיגעון....

arana1

New member
המגע לא רע, הוא מרגיש את המעבר כקשה מדי

זה קיים אצל המון ילדים

ויש הבדל עצום בין מגע של מיים בידיים למגע שלהם בכל הגוף
זה משהו אחר לגמרי

מגע עם מיים זה הדבר הכי טוב, בוודאי לאוטיסטים, שחלקם גם מאוד נעזרים בטיפולים במיים שמאוד מרככים את ההלם הקיומי שבו הם נמצאים,
אבל כמו שהסברתי עצם המעבר מיבש לרטוב יכול להיחוות כנורא לאדם שסובל מטראומה קשה

לדעתי יש דברים שנוראים לנ"ט אבל לא נוראים לאוטיסטים בכלל אלא דווקא להפך
כמו לשתוק הרבה זמן
או לא לזוז
שזה בעצם אותו דבר,
דומם ודממה.

כלומר בין המצב הראשוני לאחרוני? בין הנוגע לפני הנגיעה?

כלומר המעבר בין במצב של להיות במים לבין המצב להיות יבש? כלומר כל מה שמקשה זה המעבר? זה מה שאני חושב והבנתי...

arana1

New member
כן, כידוע מכל מיני סיבות אוטיסטים חווים שינויים אחרת

ולפעמים גם מאוד קיצוני
גם מגע של בן אדם יכול להרגיש במצב מסויים כמו כוויה

מסיבות מאוד מסויימות, שדווקא משקפות מבנה נפשי לא אגוצנטרי, תנועת הנפש האוטיסטית מאוד ממוקדת בשינוי עצמו כמהותי לא פחות מהדבר שמשתנה
זה חלק מהנטיה להדדיות

כן בגלל זה אני לפעמים מאוד נכבה שאני בקשר עם אדם.

ומתעלם ממנו אפילו לחודשים, אבל תמיד הוא בלב שלי, אני תמיד אמרתי שאני מאוהב בכל אותם בנות שאהבתי אי פעם, אתה גם ככה? אני מאוהב בכל אותם נשים אי פעם שאהבתי רק - שהיום יש אחת קצת יותר מחר אחת אחרת. ככה אני....

לנורמה יש מחלת נפש קשה מאד.

והיא הרדיפה אחרי היש ולא אחרי האין, האין הוא סך הכל עוד משחק רגשי/שכלי מסיום עדי לעביר את הזמן, לכן כל ניסון שלך להסביר את המצב האוטיסטי, את החשש מגע, מן הנגיעה לא היה מובן, כי לי בתור אוטיסט מגע הוא כמו צבת שאוכלת לי את הבשר אז אני נראה מוזר, אבל ברגע שאני כן רוצה מגע אבל באופן אחר אז אני משוגע, אז אני ליצן. כי יש הפרדה גדולה בין הרצוי למצוי, בין היש לאי,ן בין מה שאתה רואה לבין מה שהיה, אין לנו הפרדה כל כך לכן כל מעבר יכול להיות שנייה אחד אבל יכול להיות לאחר שעה מעבר אין סופי, בגלל זה אני כל כך איטי וכל כך מהיר בו זמני,ת גאון, ומפגר, רוצ,ח ועדין נפש. אבל הנורמה לא תיבין אתזה ותגדיר את אולי כפיצול אישיות ( גם ניסו לאבחן אותי גם בזה הביאו איזה שמוק מחוץ לארץ שזיין את המוח בסוףפ אבחנו אותי כאוטיסט) מה לא יעשו כדי למתח עוד קו ועוד חומת על מהות,ך על מי שאתה? כי ככהזה אתה עוד כבש מאין סופר כבשים, אתה לא לבן? אתה שחרחר נסייד אותך, נצרוב אות,ך נלביש אותך, נאטום, אותך נתיז עליך מרק קסמים העיקר תהי כמו כולם, = נורמה ....

arana1

New member
לא הגיוני שאיקס שביר, הגיוני שזה אוטיסט שנלכד בטראומה

והסביבה המשפחתית הבעייתית מונעת ממנו להתאושש ממנה.

גם בגלל שמתוך הזדהות מוחלטת, שזה מאפיין מאוד אוטיסטי, הוא מפנים את כל הרעל, וגם בגלל שנמנע ממנו הזדמנות לבנות את עצמו מול מבטים מגוונים ומאפשרים יותר

גור42

New member
נכון. אוטיזם + סביבה מתוסבכת = מתכון בטוח להתדרדרות ולצרות

צלליתי

New member
....

כן, אבל לפעמים נדמה לי שזה משהו מעבר לאוטיזם...

כי אין אצלנו את המבנה הזה של אוזניים בולטות החוצה, גב עם קיפוזיס (או משהו דומה) וכו'...

אמרו לי שהוחא נראה חייזרי וביזארי :/

חשבתי שאולי יש פה איזה פספוס...

arana1

New member
גם התנאים שבהם הוא חי משפיעים מאוד על איך שהוא נראה

וגב עקום הוא תגובה אופיינית ללחץ נפשי מתמיד,
וגם מערכת חיסונית חלשה היא תגובה לקיום תחת לחץ נפשי בלתי נסבל.

לי אמרו אלפי פעמים שאני חייזר,
הרבה אוטיסטים שומעים את זה כל הזמן,
אסור להכליל בפורום הזה ובכלל אבל לאנשים נורמטיבים יש תפישה מאוד מוגבלת וצרה של איך אמור להיראות בן אדם

צלליתי

New member
אין ספק שזה משפיע

הרי במצב כזה הוא לא נחשף לשמש, לחמצן...

לא זז בכלל...

לא מתקלח...

וכמה שאמא שלי תשקיע בדרכה המאוד מסורה ומאוד מעוותת - זה בסופו של דבר יהרוס אותו (לא שאחרים עושים משהו בשבילו).

בכל מקרה, בחור שנראה קצת חייזרי בעצמו - אמר על אחי שהוא נראה "לא לגמרי אנושי"....
אמר שיש לו "ראש גדול ופנים קטנות".

כמובן שהכל נורא בולט עכשיו כשהוא רזה בצורה שואתית.

אני מבין שאת בא לפה לעשות צחוקים? זה מאוד נעים לי.....

בהחלט הרבה זמן לא נהנתי ככה, יכול להיות שהוא גם חמור ויש לו אף וורד הכל יכול להיו,ת מה הקשר לאוטיזם השם רק יודע, והוא לא יודע כלום אז אין מה לצפות...

צלליתי

New member
אתה באמת חושב שיעש לי כוח לשטויות שלך?

זה מה שחסר לי.

פשוט ניסיתי להעזר כאן...אולי זה לא בדיוק, או לא רק אוטיזם.

אולי אפשר לעזור לי כאן לאבחן אותו בעצמי, כי איש מקצוע זה עדיין לא מתקבל על הדעת והוריי מכחישים...

הוא נראה קצת דומה לתסמונות אחרות שראיתי באינטרנט (אולי בגלל האוזניים הבולטות). זה הכל

אני מתנצל.

לא קראתי את התגובה שלך למטה, אני חוזר בי נראה באמת שהמצב מורכב מאוד.

את נראה כמו חייזר? אתה חתיך.

ראיתי תמונות שלך אתה באמת חתיך, ,אתה נראה מעולה, אבל אני לא שם לב שמבחינה חיצונית אני שונה אני נראה אותו דבר כמו כול,ם איזה הבדל יש?

למעלה