אוטיזם בתמונות

schlomitsmile

Member
מנהל
אוטיזם בתמונות
כולנו מכירים את ההגדרות השגורות לאוטיזם (אפרופו הדיון על סטריאוטיפים).
תהיתי אילו תוצאות יהיו לחיפוש 'אוטיזם' בתמונות.
מה הדימוי הויזואלי של אוטיזם.
זה מה שמצאתי
https://www.google.co.il/search?q=א...X&ved=0ahUKEwily73WutfNAhXBuhQKHbZ1DQgQsAQIYQ

הרבה תמונות שמהדהדות את הסטריאוטיפים המוכרים,
אבל גם כמה אחרות

מה דעתכם על שירשור תמונות?

מוזמנים להעלות תמונות שמבטאות אוטיזם בחויה שלכם.

מתחילה=

noamlah

New member
בזמנו מצאתי
וזה מאוד הצחיק אותי והרגיש לי נכון לגביי

noamlah

New member
התייחסתי יותר למלל
תשובה מאוד מפורטת לגבי השאלה "איך היה היום שלך?"

לגבי התמונה לא ממש מזדהה כיום למרות שכשהייתי צעיר מודה שהיו לי סוג של מבטים כאלו

בודלר

New member
כן חשבתי כך אבל לצערי אני לא יודע אנגלית אז לא מבין תמלל ,,,

cosmo15

New member
תרגמתי לך נתי
מה שלומך היום?

אני לא בטוח. נראה שאני עובר משבר רגשי קטן שקשור להבנה שאולי עדיף עבורי להחליף קריירה, למרות שאני די אוהב את עבודתי , אני לא בטוח שיש הרבה מקום לקידום, וזה הפיק משבר אקסנציאליסטי (קיומי), יש לי מספר תשוקות/תחביבים ולא אוכל להתמחות בהם בזמן המוגבל של חיי האדם. לכן אני מחויב לבחור בינהן, וכאשר אני עושה זאת אני צריך לוותר על יכולות אחרות בהן אני יכול להיות טוב. האם אי פעם אוכל למצוא אושר בחיי? אני לא בטוח . חוץ מזה אני סה"כ די "MEH"(מילה שמתארת "ככה ככה, עם נטיה לתחושה בינונית ומעט לא נעימה).

arana1

New member
מצפים שתבטא את האמת שלך תוך פחות משניה ומול שאלה הכי אגבית ?
ברור שלא, מי ששואל אותך "מה שלומך" בעצם אומר לך בצורה הכי מפורשת שלא אכפת לו ממך בכלל והוא לא רואה אותך ולא סופר אותך ואין לו זמן בשבילך ומצידו אתה יכול למות עכשיו.
אבל אותו אדם גם הכי יעלב אם לא תענה לו על זה,
כי אנשים חסרי רגישות לזולת הם הכי רגישים בטירוף לעצמם.
וכיוון שהם אלה שכופים את הקוד החברתיים על כולם אז זה עושה את החיים לדי קשים ומביכים לכל מי שלא בהמה.

בגלל זה אומרים שאוטיסטים מבינים את הדברים מילולי מדי,
הם באמת חושבים שמי ששואל אותך מה שלומך מתעניין בשלומך,
מפגרים.

כשהייתי צעיר הייתי שוקד במשך שעות וימים ושבועות וחודשים על הנסיון לנסח את עצמי לאחרים עד שהבנתי שבעצם אני לא מעניין אף אחד,
יש גם תחושה מסויימת של חופש בידיעה הזאת.

למעלה