אוטו|
דיון

Golden apple

New member
אוטו| ../images/Emo124.gifדיון

TV מה דעתכם
זה סיכון, ענק המקצוע הזה הוא יותר טובעני מעסקי המוסיקה. אם ריטה הוציאה דיסק כל כמה שנים, פה היא צריכה למכור את עצמה כל שבוע מחדש ולהשיג נתוני רייטניג מרשימים... (במכירת דחסקים היא כבר הוכיחה את עצמה) זה ישאב ממנה המון וריטה כידוע היא טיפוס מאו משפחתי... חוץ מזה מזה יש את הסיכוי הזה שהיא תיפול, כמו רבים וטובים לפניה... בטלויזיה שום דבר לא בטוח, לפעמיים רוכשים צוות שחקנים יקר וכו' וסידרה כושלת ולפעמיים סידרה נידחת עם שחקנים חדשים מצליחה לייצר כוכבים(בארה"ב בעיקר). הכי חשוב שזה ערוץ 2 ערוץ מסחרי, שמחפש רייטינג וכידוע רייטינג הוא תמיד מלוכלכך. אני לא חושב שריטה צריכה להערבב ברפש של ביצת הטלויזיה .

The Juck

New member
../images/Emo19.gifלא מבסוט מכלל מהעניין!

ויקיר,אתה כ"כ צודק במה שכתבת, רק אני לא חושב שזה סיכון...זה פשוט לא היא. אולי בהנחיית תכנית (כבר ראינו את זה ביומטוב 2004) היא טובה... אבל בטוק שואו שבועי,קבוע, זה פשוט לא היא....אני גם לא אתפלא אם מה שכתבו בוואלה זו שמועה,,פשוט לא מאמין עליה שהיא חשבה על זה בכלל... אני חושב שאחרי שיקאגו עדיף שתוציא איזה דיססק או לפחות הופעות, ממש לא תכנית טלויזיה!

dori9

New member
גם מקווה שזה לא נכון

לא נראה לי שיתאים לה. במקום זה הייתי מתמקד בחיזוק המעמד שלה כזמרת הלאומית.

תלתלית

New member
מסיכמה ומחזקת.

לפעמים ההתרחבות מובילה ל"הצטמקות" וחבל. אי אפשר להיות תמיד בכל המקומות. מאחלת לה הצלחה, אושר ואהבה בכל שתבחר. רק שלא ישבר לה הלב.

sharonyle

New member
ריטה לתוכנית טלויזיה??? אתמול פורסם

במעריב כי ריטה נמצאת במגעים כנראה להנחיית תוכנית טלויזיה, לא מסרו באופן רשמי פרטים נוספים. נמסר כי היא נמצאת בקשר עם אבי נשר (סוף העלם שמאלה) ועם אחת הזכייניות. בהצלחה!

פגית

New member
ואוויייייייייי זה יהיה כזה רע......

ממש לא מתאים לריטה.... וחבל אם היא תתאכזב טלוויזה זו תעשיה רעה וקשה...

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif לא אהבתי את הרעין בכלל.

ואני מקווה מאוד שזה לא נכון.

למעלה