אוטו משומש

SENDA

New member
אוטו משומש../images/Emo35.gif

החלטתי למכור את הרכב שלי (סקודה פליסיה 96 1300). כיוון שאני חובב נהיגה חשבתי לקנות רכב ספורטבי (205 1900), אבל כיוון שאמרו לי שרוב הרכבים האלו די קרועים החלטתי ללכת על משהו יותר אמין. בין היתר חשבתי על מזדה 323 F שנת 94 (אם הפנסים) הרכב לא ספורטיבי אבל אמור לתת הנאה מנהיגה, השאלות הן: איך הרגש שהרכב מעביר במהירויות שונות
יכולת סיבובים
מתלים קשים
ובקיצור מה אתם אומרים עליו כרכב רב שימושי עם נהג חובב ספורט. התקציב שלי הוא כ 30K ש"ח כך שהמלצה על רכב אחר מוזמנת, במגבלת התקציב. בתודה מראש ניב

חיים_K

New member
אין ומעולם לא היה שום קשר

בין מאזדה 323F לבין הנאה מנהיגה. העיצוב החיצוני והפנימי של המכונית הוא גימיק ולא יותר מכך, אין לה שום יכולת ספורטיבית המתבטאת בהיזון חוזר, תקשורת וכדומה. באחד המבחנים באוטו היא הוגדרה גם כבעלת התנהגות כביש לא בטוחה במיוחד. בנוסף לכל הצרות היא מאד לא נוחה לנסיעה, מנסיון. הגימיקים והעיצוב העאלק ספורטיבי, הפכו אותה עם השנים לחביבת צעירים מסוג מאד מסויים, מה שמעיד על מצב המכוניות כיום. בקיצור, Next.

דני ג

New member
בשום אופן לא לגעת במזדה !!!

נהגתי ברכב הנ"ל וכמו שאמרו ב"אוטו" וצדקו, "כבש בעור זאב" !! למזדה 323F אין שום יכולות ספורטיביות אלא להיפך היא אף נחותה מהמתחרות באותו שנתון. היא צפופה מאד ולא ממש חזקה (87 כ"ס). כל פיז´ו 1400 רגילה תהיה יותר מהנה, יותר זריזה, יותר נוחה. כמו כן - פיז´ו 106, ZX וולקן, אלפא 145/6, רנו קליאו ועוד. דני G. מקווה שהמסר עבר ..

SENDA

New member
המסר עבר חלקית

אומנם הבנתי (עוד קודם) שהמזדה היא לא רכב ספורט, אבל מבחינת שילוב של מחיר (30K לשנת 94) ואמינות מה קורה
איזה רכב מומלץ לקנות שיהיה גם מהנה וגם אמין בתקציב זעום זה
דני נתן מספר שמות של רכבים, כולם ארופאים צרפתים או איטלקים (פחות אמינים לפי דעתי). אני אשנה את השאלה איזה רכב יכול בתקציב של 30K ש"ח לתת שילוב של הנאה מנהיגה ואמינות
יום טוב ניב

טל השני

New member
אולי פ´זו 205 1.4

היא מהנה לנהיגה אמינות לא בשמיים אבל דיי טובה במחירון דגם שנת 95 עולה 29 אלף ש"ח

למעלה