אוטו ישן

Orange16

New member
אוטו ישן

אני לא יודע אם זה בדיוק המקום, אבל יש כאן אנשים שמבינים עניין. לוהריי רכב אופל משנת 84 , די ענתיקה, שכעת הרדיאטור שלו שווק חיים. בכל מקרה אנו צריכים להשקיע כ1000 שקל כדי לשקם אותו, אבל ההורים שלי מעדיפים לקחת אותו למגרש הגרוטאות ולתת אותו להם. חבל, כי יש ברכב מנוע טוב ובכלל הוא רכב שיכול לעבוד. ביקשתי מהם שישאירו אותו בצד ולא יגררו אותו, אך הם טוענים שאם יעשו זאת, לאחר שיבטלו את הביטוח טמונים בצעד שכזה סכנות רבות. אך מעבר לתסריט בלתי הגיוני כמו " אם מחבל יקח את האוטו ויעשה תאונה אבא יוחזק כאחראי" ,לא שמעתי שום דבר הגיוני. האם יש בעיה באוטו לא מבוטח שעומד ברחוב ולא מפריע לאף אדם, שיחכה לי עד שאני אשקם אותו? או מקס' אוותר עליו מאוחר יותר.
 
יש פתרון לבעיה שכזאת:

הקפאת רשיון הרכב במשרדי רשות הרישוי. ישנה גם אופציה של ביטול של רשיון הרכב, אך זה הליך ללא דרך חזרה; זו הורדה של רכב מן הכביש לצמיתות. בעת הקפאת רשיון הרכב, בעצם מפקידים את מסמכי הרכב ברשות הרישוי, ורשמית מוכרז כי לא נעשה שימוש ברכב עד למועד הפשרת מסמכי הרכב. בעת הקפאת מסמכי הרכב בעל הרכב פטור מתשלום אגרת רישוי. כמו כן יש לפנות את הרכב למקום בו לא יהווה סיכון או מטרד לציבור.
 

Mr Fender17

New member
חחח לוותר.

אופל שנת 84?.. אחי האוטו לא שווה יותר מ1000 שקל אני מבטיח לך. לפני כמה שנים אבא שלי נתן לפירוק מונטגו 89' בתמורה ל600 שקל שתבין. ההורים שלך צודקים, שלחו את האוטו לפירוק. אם אתה רוצה להשקיע קצת תקנה מכונית שנת 95' ומעלה ותקבל אוטו שזז לא רע.. (בקשר למה שאמרת עם הביטוח, עזוב זה לא רלוונטי).
 

moshe alfasi

New member
בהחלט אם אתה רוצה לחכות...

תחכה עוד קצת, ותרכוש לך רכב קטנטן ב5-8 אלף שקל... ותקבל רכב הרבה יותר טוב, יותר חדש ויותר בטיחותי. שיהיה בהצלחה חבר! =]
 
למעלה