תקציב ?אני מעוניין באוטו חדש כרגע יש לי פיג'ו 208 בן 8 שנים
רוצה נפח אוטו יותר גדול בערך בין מה שיש לבין משפחתי
ושיהיה עם מערכת מולטימידיה עדכנית
מעדיף היברידי אם כבר מחליף למרות שיחסית לא נוסע הרבה האם זה מאוד חשוב או שעדיף רגיל ?
יש דגם מומלץ ?
תודה
לי תהיה למבורגיני אוונטאדור LP 700-4 אדומה מודל 2011 מצופה בזהב טהור ועם כל התוספות והשדרוגיםאוטו חדש מומלץ
אני מעוניין באוטו חדש כרגע יש לי פיג'ו 208 בן 8 שנים
רוצה נפח אוטו יותר גדול בערך בין מה שיש לבין משפחתי
ושיהיה עם מערכת מולטימידיה עדכנית
מעדיף היברידי אם כבר מחליף למרות שיחסית לא נוסע הרבה האם זה מאוד חשוב או שעדיף רגיל ?
יש דגם מומלץ ?
תודה

תראההאוטו לא נוסע הרבה רב הזמן בחנייה נסיעות קצרות יומיות ופעם בשבוע ~ נסיעה ארוכה יותר מחוץ לעיר
תקציב 160000 ש"ח
חשבתי על ניסן ג'וק חדש
ההבדל בין הדגם הרגיל להיברידי 14000 ש"ח שזה כסף אבל 70% מהנסיעות בתוך העיר כך שזה כן יחסוך יחסית הרבה דלק
הקיו נירו היברידי יותר יקר והעיצוב החיצוני שלו מוזר לי
אם אינך נוסע הרבה ולא ממש בא לך לחוות ירידת ערך בשל הבלאי של המצבר היקר... לך על בנזין. כעת השאלה כמה אתה מוכן להשקיע. לפולקסוואגן יש דגם חדש וגבוה יותר מהגולף. מנוע 1500 טורבו. נקרא T-ROC. אולי לסיאט או לסקודה יש דגמים דומים במחיר נוח יותר.
זה רכב נחמד
די נכון, אבל הזכרתי שלמפעל פולקסוואגן יש 2 מפעלים נוספים שהם סקודה וסיאט. די סביר שיש להם דגמים די מקבילים במחיר נוח יותר, שמן הסתם משתמשים באותו מנוע ואף באותה שילדה. אז נכון. לא התאמצתי כדי לברר עד הסוף לגבי הדגמים שלהם, אבל אם זה מעניין אותו? שיחפש. ממש בזמן האחרון, גיסתי רכשה T-ROC וככל שזכור לי, זה עלה לה 173K. ראוי לציין שהיא רכשה את הרכב בסניף נצרת, שמסוגל לשחק מעט יותר עם ה"הנחות" והאנחות. אבל באמת שהם בסדר גמור, ויש שם גם אפשרות לרכוש את הסיאטים ואת הסקודות.זה רק נחמד
רק מאד יקר
הדגם הפחות מאובזר
הוא מעל 15 אלף שח מהתקציב שלו (מחיר קניה + רישוי)
אתה צריך להמליץ לאנשים לפי מה שהם שואלים ומבקשים
הסקודה גם הוא מאד יקר בישראלדי נכון, אבל הזכרתי שלמפעל פולקסוואגן יש 2 מפעלים נוספים שהם סקודה וסיאט. די סביר שיש להם דגמים די מקבילים במחיר נוח יותר, שמן הסתם משתמשים באותו מנוע ואף באותה שילדה.
בהצלחהקניתי ניסאן ג'וק היברידי בסוף הוא יותר גדול מה 208 בדיוק הגדול שמתאים לי בין ה 208 לבין משפחתית באמצע
אני לא מתרחב כרגע תודה lemner40 הלוואי שכן אולי זה למזל כתבת לי
הג'וק נראה לי הכי מתקדם מבחינת מולטימידה ועיצוב
ואם אתרחב תמיד אפשר להחליף אוטו
נכון ההיברדי יותר יקר מבנזין רגיל אבל יש לו עוד יתרונות חוץ מחיסכון בדלק וזה היה בתקציב
מרגיש יותר בטוח מבחינת תקלות לקנות אוטו של מותג יפני מאירופאי או אמריקאי לא יודע אם זה נכון או לא בכל מקרה זה האוטו שהכי נראה לי
תודה לכולם
אין לי עניין להתווכח איתךניסאן ג'וק 2025 אכן מיוצר במפעל של ניסאן בסנדרלנד, אנגליה
אבל חלק מהחלקים והטכנולוגיה מגיעים מיפן שם נמצאים מרכזי הפיתוח והמחקר של החברה
נכון רנו גם קשורה יש ברית רנו-ניסאן-מיצובישי שזה 2 חברות יפניות ורנו כך שזה לא אוטו אירופאי בדיוק
בכל מקרה זה אוטו בסטנדרט יפני השוויתי בינו לרנו נראה שונה לגמרי
ברה"מ נהגה לקנות פסי יצור של דגמים משפחתיים שיצורם הופסק ליצור רכב הממותג כמקומי.ניסאן ג'וק 2025 אכן מיוצר במפעל של ניסאן בסנדרלנד, אנגליה
אבל חלק מהחלקים והטכנולוגיה מגיעים מיפן שם נמצאים מרכזי הפיתוח והמחקר של החברה
נכון רנו גם קשורה יש ברית רנו-ניסאן-מיצובישי שזה 2 חברות יפניות ורנו כך שזה לא אוטו אירופאי בדיוק
בכל מקרה זה אוטו בסטנדרט יפני השוויתי בינו לרנו נראה שונה לגמרי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.