אוטופיק דרמטיטיס

erana28

New member
אוטופיק דרמטיטיס

שלום לכולם,

אין לי שמץ אם הגעתי למקום הנכון, אם לא אני אשמח להכוונה.

מזה 5 שנים הבת שלי סובלת מגירודים נוראים מעיקר בכפלים (מתבטא בידיים , רגליים , צוואר)...ניסיתי המון משחות , שלל רופאים ואף אחד לא הצליח לעזור לנו.

בבקשה אם מישהו מכיר רופא מומחה (לא משנה לי אזור בארץ) ומכיר את התופעה של הפריחה הנוראית הזו שינסה לעזור לי גם טיפ הכי קטן יעזור.

תודה רבה .

לא מכירה

יש בפתח תקווה רופא עור מקסים וסבלני שעובד עם מכבי - יניב רון. לא יודעת לגבי המומחיות שלו בתחום
במה היא מסתבנת?
אני מאמינה שלהחליף אבקות כביסה וכאלו ניסית?
יש כאלו שממליצים על דיקור או שיטות אלטרנטיביות שונות - לא התנסיתי (לאטופיק, כן לדברים אחרים).
תרגישו טוב

נטלי22

New member
הבת הבכורה שלנו סבלה מאוד

מאוטופיק דרמטיטיס. בהתחלה במצב קשה מאוד ועם השנים זה נרגע.
ד״ר אביקם הראל מתל אביב נותן מרשם למשחה עם אחוז כמעט אפסי של סטרואידים, שעושה פלאים לעור.
בימים שקטים יותר היינו מורחים קרם לחות אקסומגה של אדרמה.
לא משתמשים בכלל בסבון אלא רק בג׳ל אלסבון של אדרמה.
לובשים רק בגדים 100% כותנה ובמידה גדולה כדי שלא יגרדו.
מקלחות תכופות במים לא חמים מדי ולאחר מכן לא לנגב בחוזקה אלא רק לטפוח ומייד למרוח קרם לחות. שהעור יהיה לח וקריר כל הזמן. מזגן 24/7. אפילו בחורף אם יש צורך.
להימנע מצבעי מאכל, בעיקר טרטזין אבל עדיף מכולם, להשתדל להימנע מעגבניה, מלפפון חמוץ, ביצה, פירות טרופיים (פרט לאבוקדו ובננה).
אם לא ניסית שווה לנסות את אלידל או פרוטופיק. משחות חדשות יחסית (כמה שנים בשוק) ובהרבה מקרים יעילות.

הבת שלנו גם היתה מטופלת אצל רופא עור שהוא גם רופא קונבנציונלי וגם מתמחה ברפואה סינית. הוא היה עושה לה דיקורים ונתח לה לשתות תה צמחים סיני מגעיל (שנרקח לפי הבעיות הספציפיות שלה). לדעתי הטיפול שלו מאוד עזר. קשה לדעת, כי בינתיים היא גם התבגרה והמצב השתפר פלאים וכיום היא בקושי זקוקה למשחות.
הרופא שטיפל בה הוא ד״ר דודי פרלה. הוא מקבל פרטי בתל אביב וגם במחלקת רפואה משלימה במרפאת יום של עור בבית חולים תל השומר.

יעל י

New member
את בטוחה שזה זה?

בי"ח בלינסון עובד ד"ר בן אמיתי
הוא מנהל מח' שור לילדים עד כמה שזכור לי
מ ע ו ל ה.

hila218

New member
ממליצה בחום

על שני רופאים מצוינים האחד דר בן אמיתי והשני דר אביקם הראל שניהם מצוינים שנית נסי שילוב של משחה בשם טראומיל ופרוביוטיקה אמור להיות יעיל במקרה של אטופיק אם אתה צריכה עוד עזרה פנים במסר בשמחה

למעלה