אוטופיק דרמטיטיס

אוטופיק דרמטיטיס

הי לכולכם, בני בן 5 אובחן מאז שתינוק. לאחרונה התפרצה מאוד המחלה והוא ממש סובל, התרופות הקונבנציונאליות לא ממש עוזרות לו, הוא כולו יבש אדום ומגורה, מאוד מגרד לו, יש לו גם מעט חוסר בברזל. קבעתי לו טיפול אלטרנטיבי ליום ו' אך עד אז מאוד הייתי רוצה להקל עליו, אשמח לכל רעיון. תודה רבה לכולכם אפרת

RavidAtia

New member
לא ייאמן

בדיוק היום חברה כתבה לי מייל נרגש שהיא מצאה בחנות טבע קרם שנקרא "קליר קרם" והוא פתר לילד שלה (ושל עוד 2 חברות שהפנו אותה אליו) את הבעיה הנ"ל. אנייודעת איפה למצוא אותו בפתח תקווה, אם זה עוזר לך, אבל תבדקי בחנויות טבע

freearth10

New member
אצל הנכדה שלי...

היי אפרת אל אני, אין לי איזה מרשם קסם, אבל מה שעזר לנכדה שלי הוא שגילינו את הסיבה הרגשית להתפרצויות ומאז אין לה עוד התפרצויות. טפו טפו טפו מלח מיים...
כשהיא היתה תינוקת לא הפסיקו לבקר אותה וכשהגיעה חבורה גדולה כולם היו משחקים איתה ולאחר שהם נרגעו קצת מההתלהבות ממנה והתיישבו לשתות קפה ולדבר, היא פשוט עמדה ולא הבינה מה קורה. לאן כולם נעלמו לה? מאז ההורים דאגו למעברים רגועים יותר והמודעות פשוט שחררה אותה מהאסטמה של העור. נסי לראות אם את מוצאת את הסיבה להופעת ההתפרצות. מה קרה ביום או בכמה שעות שקדמו להתפרצות האחרונה.
מאיה

בהחלט נכון... מחזק את דברייך מאיה

אני מטפל בצ'י קונג רפואי, תחום אזוטרי בארץ. לפי תורה זו אנו מוצאים את הסיבה הפנימית לסימפטום- אם ברמה אנגטית ואם ברמה הנפשית. לכל תופעה שקורת לנו בגוף קיימת סיבה עמוקה שיכולה להימצא עמוק עמוק בתוך הנשמה. במידה ומגיעים לסיבה זו התופעה גם לא תחזור, לפעמים הסיבה פשוטה ולפעמים נדרשת סדרת טיפולים. טיפול חיצוני יכול להקל על סימפטומים עד שהגוף עצמו מתחזק ועומד בפני הסיבות הפנימיות. במצב זה יתכן והסיבה האמיתית עדיין שוכנת בגוף\נשמה ותמשיך הלאה לדורות הבאים במידה ולא עברה אבולוציה של שינוי. בנוסף, הגוף הוא ביטוי לפנימיות\לנשמה\ רוח וכו'. כשמטפלים בבעיה ניתן לטפל מהחוץ אל הפנים ומהפנים אל החוץ. הבחירה היא בדחיפות, ביכולת וברצון לתוצאה כזו או אחרת. ובהמשך לדברי מאיה אני אומר כי כדאי באמת לראות מהם הגורמים הסביבתיים המעלים את המחלה החוצה, ולבחון את משמעותם. הרי היא שוכנת שם ויוצאת במצבים מסויימים.נשאלת השאלה למה? בהצלחה צחי שוחט

ינוקא1

New member
אני מקווה שצ'י קונג רפואי

לא יהיה תחום איזוטרי בעתיד. אני חושב שמבין כל הכלים של הרפואה הסינית , הצ'י קונג הוא הכלי החזק ביותר. אם כי הוא דורש השקעה מצד המטופל - וזו בעיה לעצלנים. יום אחד אני מקווה שיקום בארץ בית חולים שירפא אנשים באופן אנרגטי. ואני בטוח ששם לצ'י קונג יהיה חלק חשוב.

freearth10

New member
ואני מוסיפה...

גם את מערכות הרווחה והחינוך לחלום הזה שלך. היום אפשר כבר לראות ניצנים קטנים של בתי ספר שיש בהם גם טיפולים הוליסטים. ובעצם למה רק בית חולים אחד? מקווה שתהיה לכולנו את הבחירה לבחור טיפול אנרגטי ואם כולנו נאמין בו היום נביא אותו כבר מחר, או לפחות את הניצנים של בית החולים הזה.
מאיה

שלום ינוקא...

בקצרה. הצ'י קונג הרפואי בו אני עוסק שונה מזה עליו אתה מדבר והוא עוד יותר אזוטרי. בטיפול הנל המטופל אינו עושה דבר פרט ללשכב על המיטה. אני עושה את רוב העבודה עם הצ'י שלו. ותוך כדי כך גם עולים דברים פנימיים על פני השטח, מתוך חייו. אתה מדבר על צ'י קונג טיפולי של תרגילים אם אני מבין אותך נכון. אם תרצה הרחבה אמשיך. תודה צחי שוחט

ינוקא1

New member
מגניב.

לא ידעתי שקיים צ'י קונג כזה - זה בעצם סוג של הילינג. מאוד מאוד אשמח אם תרחיב. (למרות שכאחד שתרגל קצת תרגילי צ'י קונג זה נראה לי די מתבקש שקיים דבר כזה). אגב , אם כך הדבר , נראה לי שנכון עבורך להגדיר את עצמך כ"הילר" , כי אנשים יודעים מה זה הרבה יותר מאשר יודעים מה זה צ'י קונג.

אדומה2

New member
מחר כבר יום שישי

ואני מתארת לעצמך שמחר תקבלי כמה רעיונות טובים להקלה, שלא לדבר על טיפול שיעזור לבנך. בנתיים, ובנוסף, אני מצרפת לך קישור לגבי ספר חדש שיצא בנושא אטופיק דרמטיטיס, על השילוב שבין הרפואה הסינית למערבית בטיפול בבעיה.

למעלה