אוטופד

varui

New member
אוטופד

לפני מיספר חודשיים אני ניפצעתי בצבא ואני שברת כף רגל ואני כבר חודשיים בהחלמה ויכול להיות שזה ישאר עוד הרבה זמן כאבים ושי לי עדיין בעיה עם שבר ואני רוצה להגיש תביעה למשרד ביטחון לעזרה כספתי ראשונה כי אין כל הכנסה נופסת ואני הייתי רוצה לדעת כמה אני יכול לקבל עזרה כספית ראשונה דבר שני וכמה אני יכול לקבל אחוזי נכות

shanis

New member
לא ברור

קודם כל מתוך הנתונים שנתת קשה לקבוע כמה מגיע לך. אחוזי הנכות שלך יהיו תלויים במגבלות שלך עקב הפציעה. מציע לך להכנס לקובץ מבחני הנכות ולנסות למצוא את הסעיף שהכי מתאים למצב שלך. דבר שני, אם אתה עדיין שייך לצבא אתה אמור לקבל תשלום מהצבא (אם אתה שייך לר"מ 2 בזמנו הסכום היה סביר). רק אם עומדים לשחרר אותך אתה צריך להגיש תביעה למשרד הבטחון. ברגע שיכירו בך וצה"ל ישחרר אותך יתכן לתהיה זכאי לתט"ר.

עָנת

New member
י.צ שלום../images/Emo24.gif

לגבי הגשת תביעה למשרד הביטחון,בוודאי שהינך רשאי להגיש. לגבי עזרה כספית,למרות שעדיין לא הוכרת, אתה זכאי לקבל תט"ר.(תגמול טיפול רפואי) הסבר על תט"ר בהודעה הבאה ברשותך

varui

New member
לא הבנתי

אני לא הבנתי אני רוצה לדעת אך אני יכול לקבלת תט"ר

shanis

New member
תקופת טיפול רפואי

קודם כל תקרא שוב את ההודעה שלי הקודמת כדי להבין מה הדרישות המקדימות לתט"ר (להשתחרר מצה"ל ולהיות מוכר). אם אתה בתקופת טיפולים רפואיים שלא מאפשרים לך לעבוד, והדבר נתון לשיקולו של הרופא המחוזי, אתה זכאי לתט"ר. אחרי שתוכר ותשתחרר תפנה למזכירה הרפואית שלך ותבקש לקבל תט"ר.

צריל להגיש תביעה להכרה

אם תרצה הסבר פרטני ביחס למקרה הספציפי שלך תתקשר 03-5758482, דבר עם עו"ד ביטון או איתי.

למעלה