אוטומציה

פורקס7

New member
אוטומציה

אני חושב (ומקווה...-:)) שאני יכול להתחיל לעשות אוטומציה של חלק מהפעילות שלי. איך עושים את זה? אני עובד עם אקסל ופלטפורמת המסחר היא של סקסו בנק. איך אני מקשר ביניהם? ואיך אני יכול ליצור פעילות אוטומטית לפי האינדקציות שהאקסל מייצר? תודה

omer forex

New member
אוטומציה

מסחר אוטומטי אפשרי על כמה פלטפורמות הפלטפורמה הכי זמינה שמוכרת לי היא של מטה טריידר אם אתה יודע לתכנת תוכל לתכנת לך שם אסטרטגיות מסחר אוטומטיות על גבי שפת תכנות שנקראת אם אני לא טועה MTQL4 אני לא מכיר אפשרות לחבר אסטרטגיה אוטומטית לסקסו אבל זה לא אומר שזה לא קיים, זה סתם אומר שאני לא מכיר. (אני לא יודע הכל:) ) לגבי מסחר אוטומטי ללא קשר לפלטפורמה: מסוכן, צריך ללמוד היטב את כל ההגבלות המוטלות עליך ע"י הברוקר, בעיקר הגבלות של נזילות חשבון, ומדיניות סגירת עסקאות במצב של חוסר נזילות. יש ברוקרים שמחשבים נזילות לפי עסקאות פתוחות, ומחיבות אותך להחזיק נזילות ברמה מסויימת - כשאתה יורד מהנזילות הנדרשת סוגרים לך עסקאות (לא כשאתה מגיע לאפס אלא כשהנזילות שלך יורדת!) ואז סוגרים לך עסקאות לפי FIFO, וזה משנה לך את כל אסטרטגית המסחר, ולכן חייבים להכיר כל אלמנט בהתקשרות עם הברוקר. לא מספיק להכיר את שפת התכנות. יש לי נסיון רע עם אסטרטגיות אוטומטיות, לא בצד התפעולי אלא כגורם מייעץ לגוף שריכז סכומים גדולים מאוד לאסטרטגיה נבחרת, ובגלל הגבלות של ברוקר הכל התרסק לו. מצד שני שמעתי על כאלה שהצליחו. ההגבלות של הברוקר לא משפיעות על ה BACKTESTING, ולכן לא כל מה שנראה מבטיח ב BACKTESTING גם מצליח כשעוברים לכסף אמיתי. כשתדע מהן ההגבלות שמוטלות עליך, אתה מוזמן לחזור ולנסות להבין ביחד מה האפשרויות העומדות בפניך. בהצלחה, עומר

פורקס7

New member
אוטומציה

תודה. האם יש מישהו בפורום עם נסיון בתכנות והקמה של מערכת אוטומטית? איפה ניתן למצוא מתכנת שיכול לסייע לי בהקמת המערכת?

ctber

New member
כנס לפה

http://www.strategybank.co.il/strategy/דףהבית/tabid/36/Default.aspx

פורקס7

New member
אוטומציה

האם יש כאן מישהו שעשה אוטומציה? האם יש איזה שהוא מתכנת מומלץ? או חברה מומלצת?

למעלה