אוטומוטור - האמת

הרושמת

New member
רק את הכובע???

סתם תירגעו! הבן אדם השקיעה ימים כלילות לאסוף כסף וכוח אדם למטרה הזאת ברמות שזה לא נורמלי אפילו.. טוב הוא אנימל מה לעשות. תזכרו שהוא גם לומד תוך-כדי ועובד מידי פעם...

TShavit

New member
סתם לידע כללי...

מבין עמותות האופנועים, היחידים שהתגייסו למאמץ למען ההתאחדות, אם זה בשלב הקמת הביתן ואם באיושו במהלך התערוכה, הם אנשי הסופרמוטו. וזה כולל, מאד, את הרושמת שמצניעה את תרומתה האישית בנושא (והבטיחה לתרום עוד משהו ביום ג', ואם כך יהיה - שווה לבקר בביתן...). המון תודה לכולם. טל

Keyse Soze

New member
אולי זה כי הם יהנו מהחוק?

האנדורו לא ממש יהנו, לסמן ולתחזק מסלול אנדורו עבור תחרות חד פעמית שבשטח פתוח, ע"פ החוק החדש זה יהיה מעמסה גדולה יותר מהסטטוס קוו הנוכחי לרוב הדעות והמוטוקרוסרים הם סתם נצנצים

הרושמת

New member
אין קשר בכלל אחד לשני

גם הקארטינגים שהגיעו יותר דוחפים את הקורסים שלהם מאשר להעלות את המודעות לספורט מוטורי... מה לאף אחד לא אכפת? נו שוין

Keyse Soze

New member
ואתה יודע את זה כי אתה כולך באנדורו

נכון? מעבר לבעיות הרישוי והביטוח שיהיו לכולם, האנדורו יסבלו מכפל ביטוחים שלא יאפשר לרכב בשטחים פתוחים, לעלות על כביש ולהתחרות במרוץ, הכל בביטוח חובה אחד כמו היום (חוץ מהתחרות אבל כאן נהנים מהעלמת העין של הרשויות. לא במקרה פציעה כמובן) בעיות של סימון והגדרת שטחי אימון ותחרות. תקנים שממש ייקרו את העיסוק לרוכבים ממוצעים.מי שיהנה מזה זה מי שרוכב במסלולים סגורים, ייעודיים ומתוחמים. סופרמוטו, מוטוקרוס, קטנועים.

כRובי

New member
בוא אני אפתיע אותך

ספורט מוטורי חוקי ומקצועי, הוא עסק יקר. נקודה. שנים שאפו כאן להפוך למדינה מסודרת, וסוף סוף שזה עומד לקרות (גם אם בצורה קצת עקומה) - פתאום זה מפתיע ומפריע לאנשים שהביטוח יעלה כסף, והרישיונות יעלו כסף, והאימונים יעלו כסף.... נו באמת...

שחרלרט

New member
פחחחחחחחחחחחחחחח

מה קשור לזה שאני כולי באנדורו או לא. החוק מיועד לספורט מוטורי בלבד ולא לטיולים קרי מי שירצה להתחרות יהנה מהחוק.מי שרצה לטייל שיעשה זאת כמו מקודם. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. וחוץ מזה אני לא מבין באנדורו אבל...לך תראה מה קורה בח"ול לגבי מקומות רכיבה בשטח ותראה איזה גן עדן כאן.

אהוד א1

New member
הבטחת שלא תכתוב על פגישתנו בדנג'ן.

היו עוד: קפיץ לוין מהמוטוקרוס ואביעד אברהמי מהאנדורו.למה אומרת רק סופרמוטו?

כRובי

New member
חובה לציין גם את תמר נתנוב

(שאומנם היא אשת עמותת השטח, אבל גויסה על ידינו במפגש העמותה שהיה ב-7.4) וניב חיימי שעזר בהקמה

הרושמת

New member
ונירוסים וזוגתו שתחייה כפרה עליהם

וגם אסי שיותר הלך מבא... אבל עדיין עזר המון וגידי פרדר והקטנצ'יק שלו שהשמיעו לנו מוזיקה ודני לוי ואשתו שהאכילו אותנו ואלי שהשקה אותנו קפה ואיה מעצבת הפנים שהציעה לי עתיד מזהיר.... חמסה חמסה כן יהי רצון

למעלה