אוטוטו יוצא לבי"ס

De-Panther

New member
אמממ כתבתי המון ואז במקום נקודות...

ופסיקים כל פעם שאתה רואה ואז שים פסיק או נקודה ומשום מה הייתי בפורום אחר ואז לחצתי במועדפים על הפורום פה וזה כתב לי יצאת בהצלחה מהמערכת בלי שלחצתי בכלל על הקישור של זה
מוזר...

Linkin-Parker

New member
אוטוטו יוצא לבי"ס

רק לפני זה, משפט חכם שמישהו אמר לי פעם: אדם אינטילגנטי הוא אדם היודע כיצד העולם פועל אדם חכם הוא אדם היודע כיצד לגרום לעולם לפעול לטובתו סתם משהו לחשוב עליו, להת´ כולם

Dor K

New member
היידי הו, הבוקר פה../images/Emo163.gif../images/Emo127.gif

בהצלחה לכל התלמידים. מי יתן ותחזרו בשלום משיעורי תנ"ך המשמימים, לא תתפוצצו בשיעורי כימיה מרגשים, תעברו בשלום תרגילי אלגברה מפחידים, לא תישברו בתרגילי התעמלות מפרכים, לא תיחנקו מסנדביצ´ים מקולקלים, לא תמותו מריחות מוזרים מאיזור שירותי הבנים, שלא תהיה עליכם ישיבת מורים, והעיקר, תהיו בריאים (לקרוא במבטא פולני כבד
). יום טוף

בוקר סביר, ה ../images/Emo42.gif מכה בעוז

מיד בהתחלה ראש השנה מתקרב, והנוירומטר מגיב בהתאם. מה היה לנו פרויקט "ניקוי השולחן" האישי עדיין בהתהוותו. נותר לכם זמן מועט (ובעצם עד יום שישי) לספר לנו על השנה שהיתה לכם, על בעיה עיקרית שאיתה התמודדתם, ואם טרם נפתרה, זהו הזמן ההולם לבקש את עצתנו ולנסות לפנות מקום לבעיות חדשות של השנה החדשה. תחרות השנות טובות תתחיל בקרוב (שזה ניסוח עדין ל"או היום או מחר"), ואנוכי מזכירה לכם שאת השנה הטובה הספציפית הזאת עליכם למען לאיש, אישה,ישות, מוסד, ארגון וולנטרי, ארץ, עיר, חי, צומח, דומם, ילד, ילדה, מקצוע או סיכום - שלדעתכם הברכה לשנה טובה מגיעה לו, ורק לו. בתום התחרות, תיבחר הברכה המקורית, המצחיקה, המרגשת, הדביקה או הצינית ביותר. זוכה התחרות יזכה להיות הראש הגדול הראשון של השנה החדשה, והפרס האחר שהובטח בין השיטין עדיין בתפעול, הספק שהוא יתהווה למשהו אמיתי הוא אף קלוש משל אתמול. לבסוף אזכיר לכולנו שאם ברצונכם לפתוח בהודעה שהיא אינה הצגת בעיה/הודעת "השנה שלי"/ברכה לתחרות "שנות טובות", אנא עשו זאת תחת off, והכי עדיף לשרשר לשרשור offי קיים והזוי אחר. ברכות חמות למצטרפים החדשים, את דמי החבר אנא העבירו בהקדם למיילי, ובתמורה תקבלו לביתכם טפסי הרשמה והוראות הפעלה מפורטות. יום פרובלמטי לכולם, ולילדי בית הספר - "
נה נה נה נה נה
" !

De-Panther

New member
אפשר לכתוב 2 דברים אחד ברכה למישהו.

ואחר זה למה לי מגיע שנה טובה??

דן צ

New member
סילחו לי על כי אינני כאן

פשוט מאוד ביום ראשון הרגשתי כאבים עזים בגב תחתון ומאז אינני יכול לזוז ומרותק למיטה , סתם רחמים עצמיים

נתן.ל

New member
תיהיה בריא מר דנץ היקר ../images/Emo101.gif

מקווה לראותך שב אלינו במהרה

דנץ, מה אמרתי לך?

אחרי גיל שלושים זה מתחיל...אמנם לרוב הלומבגו מתחיל רק אחרי גיל 40, אבל היות ותמיד היית זריז ומהיר-תפיסה (גב, במקרה הזה), איני מתפלאה על שאתה מקדים את זמנך. עכשיו אני מבינה מה היה חסר לי בימים האחרונים...שמא אחוש לפורום רייקי ואשלח לך אנרגיה חיובית להחלמה מהירה? מהחשש שלא אמצא את דרכי חזרה בנבכי הרשת, אני מסתפקת באיחולי החלמה זריזים ואנא סור לרופא המשפחה להמשך טיפול.

De-Panther

New member
בעיות גב זה מעצבן../images/Emo4.gif היום דיברתי עם

איזשהו חבר שלי על כמה החיים טובים אליי והראתי לו את כל הבעיות הגופניות שלי
זה התחיל מזה שאני גמיש והסיבה לזה אחרי זה העקמת שיש לי בגב ואז מה אני יכול לעשות כשכואבת לי היד ואחרי זה איך האף שלי סתום תמיד ובגלל זה יש לי קול מוזר וכשהוא נפתח סוף סוף אני יכול לשרוק ממנו

Linkin-Parker

New member
חזרתי מבי"ס, והמערכת רצחנית

יום א´ 0.תנ"ך 1.תנ"ך 2.חלון 3.חלון 4.פיזיקה 5.פיזיקה 6.אנגלית 7.חינוך 8.פיזיקה 9.פיזיקה 10.כימיה יום ג´ 0.מתמטיקה 1.מתמטיקה 2.פיזיקה 3.פיזיקה 4.לשון 5.הסטוריה 6.חנ"ג 7.חלון 8.חלון 9.חלון 10.כימיה וקרן האור בשבטע שלי: יום ו´ 1.חלון 2.אנגלית 3.אנגלית וזהו, כל שאר הימים די ממוצעים 6-8 שעות

De-Panther

New member
חחחח לי אין תנ"ך!! ויש לך חלונות אז

שששששששששש המרעכת שלי: יום א: מדעי החיים מדעי החיים אנגלית הסטוריה מתמטיקה הסטוריה מתמטיקה יום ב: מתמטיקה חנ"ג ספרות פיזיקה לשון ערבית(אני בפטור אז תורת האיסלם) יום ג: חלון חנ"ג ספרות חלון כימיה הסטוריה כימיה יום ד: מחשבים מחשבים אנגלית אנגלית מתמטיקה ערבית לשון יום ה: הסטוריה לשון ערבית מדעי החברה לשון פיסיקה תקשורת קולנוע אנגלית אנגלית יום ו: ספרות חברה מדעי החברה מדעי החיים מחשבים מחשבים

De-Panther

New member
בסוף הפורום יתמלא באבא שלי../images/Emo4.gif והפעם

בלחיי הפנתרים אבא של פנתר מחליט סוף סוף שצריך לסדר לו את הטלויזיה במחשב כדי שהוא יוכל לצפות בסדרה המהוללת לחיי הפנתרים רק הבעיה שהוא מחליט לסדר את הטלויזיה בשעה מאוחרת ובזמן שפנתר מתקלח(מה אתם מתחילים לדמיין אותי ערום?? סוטים!!) הוא הורס לו משהו במחשב ואז כשפנתר חוזר מהמקלחת ואבא שלו מראה לו איך הוא הצליח לסדר שיראו טוב בטלויזיה אבל לא שומעים משום מה פנתר מראה לו מה הוא היה צריך לעשות ואז בזמן הבדיקה פתאום פנתר מגלה שיש בעיה עם זה ושואל את אבא שלו אם הוא נגע במשהו אבא שלו כמובן אומר שלא ואומר שהוא בכלל לא נגע בזה ופנתר מנסה לסדר את זה בעצמו במשך חצי שעה כשזה נורא מאוחר וכבר עבר מזמן את השעה שאבא שלו החליט שהוא הולך לישון ואז אחרי הרבה מאוד זמן של ניסיונות אבא שלו אומר לו שהוא זוכר שלפני שהוא עשה ככה וככה זה היה בסדר ואז מסתבר שהוא כן נגע!! והוא סתם שיקר לו!! ואז כשאבא שלו בסוף חוזר על מה שהוא עשה פנתר חוזר לחדר ובזמן שאבא שלו מרעיש לכל הבית עם הטלויזיה(אם פנתר היה עושה את זה כבר מזמן היו צועקים עליו ונחשו מי היה צועק עליו...) ופנתר מנסה להנמיך את הקול כדי שלא יתאוררו ואז בזמן המעבר בין הערוצים פנתר רואה סידרה שהוא אוהב אבל אבא שלו חייב לגעת בכל דבר והוא המשיך להעביר ערוצים בלי סוף ובמהירות ואז הוא כמובן תקע את הטלויזיה ואז כשפנתר אומר לו מה לעשות הוא דוחף את פנתר מהמחשב ומנסה בדרכים שלו וכשהן לא עובדות הוא עושה מה שפנתר אמר לו ומתנהג כאילו הוא ידע את זה מהתחלה ונותן לפנתר לחזור לראות טלויזיה יוצא מהחדר תוך כדי שהוא אומר לפנתר שילך לישון פנתר אומר טוב תן רק לראות תתכנית הזו הוא אומר בסדר ואחרי חצי דקה שוב פעם פותח את הדלת ואומר נווו לך כבר לישון!! מחר יש לך לימודים!! כבר מאוחר!!! תיראה מה השעה!! מה אתה אומר לי טוב?? לך לישון!! אני רוצה לראות אותך מכבה את המחשב!! וככה יוצא שהוא לא נתן לי לראות בכלל תתכנית הזו ושהוא דחף אותי ואפילו לא שם לב כמו כל פעם שזה קורה... וגם צעק עלי על משהו שהוא אשם בו!!

למעלה