אוטוטו זה מגיע

stאסתי

New member
אוטוטו זה מגיע

אני מסיימת את הלימודים..מקבלת תעודה יפה.. כל התירוצים נגמרים, את הטיפול הרפואי שהייתי צריכה עברתי.. והגיע הזמן לעשות את הצעד המפחיד הזה של לספר לאמא ולצאת מהבית. לאיפה אני אלך??? אני מתחילה כבר עכשיו לחפש עבודה באיזור המרכז. נסיון יש לי,הכשרה יש לי והמון חריצות וכוח רצון גם יש לי. הבעיה היא מגורים בהתחלה, אין לי ממש חסכונות (אני משלמת לעצמי את הכל כבר מגיל 18) ואני לא אוכל לשלם מיד בהתחלה שכר דירה... למישהו יש פתרונות?

rigoletto111

New member
תעבדי חודש כשאת בבית

ויהיה לך כסף לשכר דירה. ורק אז תחתמי על חוזה ותצאי מהבית. <ריגולטו ממליץ על עצמאות> אה, ובהצלחה.

stאסתי

New member
אני עובדת

ומרוויחה שכר מינימום. כבר מגיל 18 אני עובדת.. אבל אני חיה מזה..אין לי כסף מיותר בשביל לחסוך. כמובן שאפשר לקצץ בהוצאות...אבל גם אז זה לא יספיק לי..אולי לשכר דירה של חודש אחד. ומה עם חשמל?מים?אוכל?..

אבי2כ

New member
מגורים אצל מישהו מבוגר

ישנם הרבה אנשים מבוגרים שלא רוצים לישון לבד ותמורת עבודות בית פשוטות הם מוכנים לתת חדר לדעתי זה אולי לא כיף אבל נסבל, המון הצלחה שיהיה לך רק טוב

rigoletto111

New member
אבל איך את מבזבזת את הכסף כשאת

גרה בבית? את משלמת לאמא על ארוחת הצהרים? בכל מקרה, מה דעתך לעבוד במלון / אכסניית נוער/ מקום אחר שמציע מגורים? <לא יודע מה המקצוע שלך>

stאסתי

New member
אני משלמת לעצמי על הלימודים

(נשאר עוד חודש אחד לשלם) זה הרבה כסף בחודש ונסיעות (אני גרה מחוץ לעיר וצריכה לסוע ללימודים ). בגדים אני קונה דברים לבית. כולה עובדת בעבודת משמרות ב18 ש"ח לשעה בזמן שאני לא לומדת...כמה זה כבר יוצא. המקצוע שלי הוא תעשיה וניהול מערכות מידע.

spag

New member
כולם ביחד:

"אנחנו אוהבים אותך אסתי"! - המשפט הבנאלי: פנית להל"ל? אולי יש להם דירה שיוכלו לתת, או שיפנו אותך לאנשים שיכולים לתת לך חדר. בקיצור - תתפללי להל"ל. - עם עבודה נורמאלית - תוכלי לשלם שכר דירה! - נסי אולי לשדוד באנק, בדרך כלל, אחרי שוד באנק - יש לך מספיק כסף לדירה , או שהמדינה משכנת אותך בדירה ממוגנת במיוחד. בהצלחה! בהצלחה!

עובבי

New member
אוטוטו זה מגיע.

מצטער הייתי חייב לתקוע את זה בשירשור כלשהוא. ובכן: טיק טאק טיק טאק טיק טאק טיק טאק טיק טאק טיק טאק בפעם האחרונה שטיקטתי חטפנו מסקיפר עשר הפרש. אני מקווה שהמנחוס ישתנה. (לשם כך הואלתי אפילו להחליף גרביים בצבע צהוב-כחול לגרביים ורודות) טיק טאק טיק טאק טיק טאק טיק טאק טיק טאק טיק טאק בברכה, (נשיא ועד המיעוטים בא לרקוד כמו מטורף אחרי הניצחון בטיש) עובבי. טפו כמה עין הרע בהודעה אחת. טפו יאק. (בחייאת אדוני תן לי צ'אנס להתרברב לפחות פעם אחת ולהצליח פליז-הודעה זו מיועדת גם לשטן גירא בעיניו)

Le Fay

New member
וואללה? קבוצה של סל אחרון יש'ך

יפה מצידם שנזכרו להתחיל לשחק ברבע השלישי
אחרי שתגמור לגמור, הבירה עלי.

מחזיק לך אצבעות

את מחפשת עבודה ופרסמת עצמך כאן, שזה צעד ממש נכון. ספרי לכמה שיותר אנשים על כך מאחד מהם עשוי לבוא הפתרון ב Job Portel יש בעמוד למטה כמה מאמרים מעניינים בנושא. בהצלחה !

למעלה