אוטוטו זה מגיע

ButtercupA

New member
אוטוטו זה מגיע

נשף סיום יב'. האם יש לכן בנות מסיימות יב'? האם כבר קניתם את שמלת הנשף? לפני מס' ימים דיברתי עם חברה שבתה מסיימת יב', הן נסעו לתא לקנות שמלה. אני בזמנו קניתי לבת שמלה מקסימה ברנאור בקניון בעיר, עלתה מחיר סביר לגמרי, משמשת אותה עד היום. כנ"ל סנדלים- קנינו סנדל יפה אבל רלוונטי לכל יציאה. מצורף כאן קישור לשרשור הרשמי של שמלות נשף כאן בפורום אופנה בתפוז

נומלה

New member
אנחנו קנינו במקום

נעלי הליכה מעולות תרמיל גב משובח ושק שינה חם במיוחד כשכולם חגגו בנשף, הילדה היתה בטיול רגלי באלסקה. תחליף מצוין לדעתי.

חני ב

New member
מענין אם כולן נראות כך ../images/Emo3.gif

מטורף הטררם סביב מסיבת סיום יב'. לא זוכרת שזה מה שהיה בתקופתי.

קצת היסחפות... יש לי בת דודה שמסיימת

י"ב וגם היא בחיפושים אחרי השמלה המושלמת. היא הראתה לי גזרי עיתונים שהיא אספה כבר למעלה מחודש במגוון סגנונות של השמלה המושלמת לטעמה. היא אפילו מוכנה ללכת לתופרת להשקיע בתפירה אישית. בזמני - אמא שלי תפרה לי אוברול יפהפה מבורדה, אחרי הטקס הרישמי נסענו כולנו לים וזהו. לא שמלות ולא מספרה ולא כלום.

אם פי 3

New member
../images/Emo2.gif זה בארץ?

חשבתי שרק בחו"ל (ובכמה בי"ס צפונבונים) יש את הטירוף הזה. אחיינית שלי מסיימת י"ב. אני לא ממש מעורבת בהכנות שלה, אבל חושבת שהיא מתרכזת בבגרויות ובהכנה למופע הסיום (ובהתכוננות לצבא), ולא מתכוננת ל"נשף". מקווה שאני לא טועה.

ButtercupA

New member
תראי בקישור שצרפתי

זה בהחלט בארץ...ולא רק ב"צפונבוניה". אולי אפילו להפך, יש פריפריות שזה אפילו יותר חזק.

נומלה

New member
האמת?

אין לי שום בעיה עם זה. מי שיש לו כסף ורוצה להוציא אותו על נשף, יערב ויבושם לו. כמו שאני לא חושבת שעניים צריכים להתביש במצב הכלכלי שלהם, אני גם לא חושבת שעשירים צריכים להתבייש במצב הכלכלי שלהם. כשאני הייתי בגילם היה לי בדיוק כסף לחצי מנה פלאפל בשבוע ולא היתה לי בעיה עם זה. מצד שני אני שמחה באותה מידה שמי שרוצה להתהדר בשמלת מלמלה וללכת לנשף יכול. אירוע אחד בשנה לא עושה את המתענינות בשמלות רדודות. בהחלט ראיתי אנשים רציניים ביותר שהלכו לנשף ביום אחד ועסקו ברומו של עולם ביום אחר ולטעמי לא כל מה שמועתק מאמריקה הוא מוקצה מחמת מיאוס כמו שלא כל מה שמגיע משם הוא הדבר לחיקוי בהה הידיעה. שיחגגו כפי הנראה להם במסגרת אמצעיהם ובמסגרת החוק.

lavendula

New member
אני תוהה

עד כמה באמת כולם עשירים ואם כל הפיאסקו הזה לא נכפה על חלק מההורים, שגם אם יש להם את היכולת לממן את זה, אולי הם היו מעדיפים חגיגה יותר צנועה. כשהבכורה נולדה, גרנו ברמת-אביב, אבל היינו די תפרנים. לא רוצה לחשוב מה היה קורה לו הייתי נדרשת להוציא כאלה סכומים. וגם לגבי כל ה"פסיליטיז" ממנו נהנה בית הספר: מסכי פלזמה כדי לפרסם שינויי מערכת??? WTF?

ButtercupA

New member
זה בית ספר שממומן על ידי הורים בחלקו

וכנראה בחלק גדול. ומה שכתבת הוא גם מה שאני חשבתי, רק שזו בחירה לגור במקום כזה. וזו שאלה לדיון בפני עצמו- האם זה צריך להוות שיקול בבחירת מקום מגורים
מקום לימודים?

אימם

New member
זה נשמע לי מאוד נחמד...

ואני אצפה לזה בשנה הבאה....ביתי וודאי תתלהב. תופרת כבר יש לנו. היא זו שתופרת לה מידי שנה את התחפושת שביתי מבקשת (שצריכה להיות מיוחדת ושונה מאחרות) נראה לי סיום יפה לסיום הלימודים...

Jen74

New member
../images/Emo178.gif יש לי עוד שנתיים זמן להתכונן נפשית ../images/Emo6.gif

התאומות מסיימות כיתה י'. בינתיים יש לנו את טירוף המתכונות והבגרויות וגם זה בקטנה. מספיק שאני מתרגלת לעובדה ששתיהן אוחזות בחברים קבועים כבר מעל 3 חודשים בקשר יום יומי. אז נשף? תנו לנשום קצת...

מחשבות

New member
הזוי. אני רואה בבוקר את כל הנערות עם

התחת השמן וברור לי שככה לא מגיעים לנשף סיום. מצד שני, לא כל דבר אמריקקי חובה להעתיק כלשונו.

lavendula

New member
לא הבנתי

לנערות עם תחת שמן אסור להתגנדר לכבוד נשף הסיום?

מחשבות

New member
לא אמרתי את זה. אמרתי רק ששמלה

מחמיאה לנערה רזה כמו זו שבצילום לא מתאימה לכריות השמנות המסתובבות חופשי בבוקר.

lavendula

New member
ולמה שלא יסתובבו חופשי?

אולי עליהן לעטות על גופן בורקה, כמו באפגניסטן?

אימם

New member
אבל יש שמלות שמתאימות

וכל אחת יודעת מה מתאים לה...(או שלא) אבל העיקר הוא לא איך הן נראות חיצונית אלא איך הן מרגישות עם עצמן

למעלה