אוטובס תוצרת סבון. אוטובס תוצרת סבון.
O oren* New member 23/2/03 #2 לא הבנתי ../images/Emo4.gif נכתב ע"י צחקן: אוטובס תוצרת סבון. לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי
א אביתר 777777777 New member 23/2/03 #3 גם אני לא ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif נכתב ע"י oren*: לא הבנתי לחץ כדי להרחיב... גם אני לא האם זהו אוטובוס סבון מתוצרת נקה / עץ הזית / ברונוס (סנו איקס), או אחרים ??
גם אני לא ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif נכתב ע"י oren*: לא הבנתי לחץ כדי להרחיב... גם אני לא האם זהו אוטובוס סבון מתוצרת נקה / עץ הזית / ברונוס (סנו איקס), או אחרים ??
D dkredo New member 23/2/03 #4 אתם סתם ציניים... נכתב ע"י אביתר 777777777: גם אני לא האם זהו אוטובוס סבון מתוצרת נקה / עץ הזית / ברונוס (סנו איקס), או אחרים ?? לחץ כדי להרחיב... אתם סתם ציניים... מנחש שמדובר ב"סאביים"
אתם סתם ציניים... נכתב ע"י אביתר 777777777: גם אני לא האם זהו אוטובוס סבון מתוצרת נקה / עץ הזית / ברונוס (סנו איקס), או אחרים ?? לחץ כדי להרחיב... אתם סתם ציניים... מנחש שמדובר ב"סאביים"
ב בני הספל New member 25/2/03 #6 זה אכן סביים,הגלגול האחרון של שוסון נכתב ע"י dkredo: אתם סתם ציניים... מנחש שמדובר ב"סאביים" לחץ כדי להרחיב... זה אכן סביים,הגלגול האחרון של שוסון
זה אכן סביים,הגלגול האחרון של שוסון נכתב ע"י dkredo: אתם סתם ציניים... מנחש שמדובר ב"סאביים" לחץ כדי להרחיב... זה אכן סביים,הגלגול האחרון של שוסון
צ צחקן New member 23/2/03 #5 נדמה לי שנקה ../images/Emo13.gif נכתב ע"י אביתר 777777777: גם אני לא האם זהו אוטובוס סבון מתוצרת נקה / עץ הזית / ברונוס (סנו איקס), או אחרים ?? לחץ כדי להרחיב... נדמה לי שנקה ב"ה
נדמה לי שנקה ../images/Emo13.gif נכתב ע"י אביתר 777777777: גם אני לא האם זהו אוטובוס סבון מתוצרת נקה / עץ הזית / ברונוס (סנו איקס), או אחרים ?? לחץ כדי להרחיב... נדמה לי שנקה ב"ה