אוטובוס לילה

מלפפiן

New member
באמסטרדם תחנת העלייה היא

AMSTERDAM AMSTEL, לגבי ברלין את יכולה לראות בקישור. תבדקי גם כמה עולה רכבת, יכול להיות שזה יותר מהיר ואלי גם יותר זול, בכל מקרה היא תצא מהתחנה המרכזית של אמסטרדם, שזה יותר מרכזי.

euroLines

חברים, 1) ב10/10 אני נוחת באמסטרדם בטיסת שכר של סנדור בשעה 17:50. אני צריך לתפוס רכבת לתחנת האוטובוסים של אמסטל כדי לתפוס אוטובוס לברלין בשעה 23:15. איך אני יכול להגיע הכי מהר משדה התעופה סכיפהול לתחנת האוטובוס? לפי גוגל מפות יש רכבת שמחברת בין השניים. איך אני יכול לראות את הזמנים שלה (מצורפת מפה) 2) ב21/10 אני חוזר באוטובוס מגרמניה שאמור להגיע לאמסטרדם ב5:45. הטיסה שלי לארץ ב10:25. האם לדעתכם אספיק להגיע? זהו יום שישי - איך הכי מהר להגיע בין תחנת האוטובוסים לסכיפהול ? מישהו נסע בין מדינות אירופה עם חברת האוטובוסים? מנסיונכם - האם יש עיכובים או התארכות בזמני הנסיעה מעבר לצפוי? אם כן - בכמה זמן חורגים בד"כ? מודה מראש

מלפפiן

New member
לא הבנתי,

אתה לוקח טיסה לאמסטרדם כדי להגיע באוטובוס לברלין? זה לא קצת סיבוב? בכל מקרה לוח זמנים של הרכבות תוכל למצוא בעתר הרכבות ההולנדי. לגבי הגעה בזמן, נשמע כאילו תיכננת מספיק זמן בין האוטובוס לטיסה, אבל בכל זאת, אף אחד לא יודע מה יהיה, בגרמניה אפשר גם להיתקע שעות באיזה פקק בכביש הראשי אם יש תאונה. לגבי חברת האוטובוסים עצמה, תנסה בפורום חופשות וטיולים בחול, יכול להיות שמישהו שם התנסה איתם.

מלפפiן

New member
באתר שנתתי לך,

תבחר אנגלית, תקיש בתחנת יציאה SCHIPHOL ובתחנת יעד AMSTERDAM AMSTEL ותמלא תאריך ושעה, אז תקבל לוח זמנים. עקרונית אתה צריך להחליף רכבות, אחת לאמסטרדם תחנה מרכזית (AMSTERDAM CENTRAL) ומשם רכבת לתחנת אמסטל.

למעלה