קלייטון.ש
Well-known member
בשבוע שעבר עמדתי בתחנה מרכזית בנהריה להגיע עם אוטובוס ליישוב.
ראיתי את קו 22 עומד לצאת, אבל העדפתי לחכות כי יודע ש-36 צריך להגיע תוך רבע שעה והוא עדיף כי יותר כיף איתו. נוסע יותר ישר. גם אם מבחינת זמן ההגעה זה יהיה אותו דבר.
ניגש אלי מישהו אומר לי בעברית "אתה מדבר רוסית?", אמרתי לא אומר "או עברית?", "עברית כן", אומר לי בניד ראש מבטל "עברית גם טוב".
ואז ממשיך "אתה מכיר אכזיב?". חשבתי שהוא שואל איך מגיעים, אמרתי לו שקו 22 מגיע, הוא הרגע יצא, אבל גם 31 יגיע וגם 24, צריך לחכות הם יבואו.
עושה לי לא עם הראש. לא להגיע הוא רוצה.
אומר לי "אכזיב מקום יפה נכון?" אמרתי כן בטח.
"יש גם גשר אכזיב, מכיר?" עשיתי כן עם הראש, לא מנסה לתקן אותו.
"גם מקום יפה" (אני פחות אוהב אבל בסדר).
"יש גם לימן גם מקום יפה" עושה נכון עם הראש.
ואז הוא אומר לי "אני חשבתי שיש פה אוטובוס לביירות, אבל אין".
ממשיך "אתה יודע שיש רכבת ממצרים לביירות? אבל אין אוטובוס".
אני ממשיך עם הכן עם הראש.
"יש גם שלומי יש שם בית קברות. אתה יודע בשלומי הם מכניסים ישר באדמה, בלי ארון. זה יותר טוב. יותר טבעי".
הייתי בהלוויה או שתיים בשלומי אז אני יודע שהוא צודק.
"הם עושים רכבת עד שלומי עד קריית שמונה. גם מקום יפה. אחרי שיעשו רכבת לקריית שמונה יעשו לבירות. רק צריך לחכות קצת. אבל פה אין אוטובוס לביירות".
אני מסכים "נכון אין פה אוטובוס לביירות".
"אפשר אולי ללכת לביירות ברגל?"
אמרתי כן אפשר.
ה 36 נכנס והוא עזב אותי. מקווה שימצא את הדרך לביירות כך או אחרת.
ראיתי את קו 22 עומד לצאת, אבל העדפתי לחכות כי יודע ש-36 צריך להגיע תוך רבע שעה והוא עדיף כי יותר כיף איתו. נוסע יותר ישר. גם אם מבחינת זמן ההגעה זה יהיה אותו דבר.
ניגש אלי מישהו אומר לי בעברית "אתה מדבר רוסית?", אמרתי לא אומר "או עברית?", "עברית כן", אומר לי בניד ראש מבטל "עברית גם טוב".
ואז ממשיך "אתה מכיר אכזיב?". חשבתי שהוא שואל איך מגיעים, אמרתי לו שקו 22 מגיע, הוא הרגע יצא, אבל גם 31 יגיע וגם 24, צריך לחכות הם יבואו.
עושה לי לא עם הראש. לא להגיע הוא רוצה.
אומר לי "אכזיב מקום יפה נכון?" אמרתי כן בטח.
"יש גם גשר אכזיב, מכיר?" עשיתי כן עם הראש, לא מנסה לתקן אותו.
"גם מקום יפה" (אני פחות אוהב אבל בסדר).
"יש גם לימן גם מקום יפה" עושה נכון עם הראש.
ואז הוא אומר לי "אני חשבתי שיש פה אוטובוס לביירות, אבל אין".
ממשיך "אתה יודע שיש רכבת ממצרים לביירות? אבל אין אוטובוס".
אני ממשיך עם הכן עם הראש.
"יש גם שלומי יש שם בית קברות. אתה יודע בשלומי הם מכניסים ישר באדמה, בלי ארון. זה יותר טוב. יותר טבעי".
הייתי בהלוויה או שתיים בשלומי אז אני יודע שהוא צודק.
"הם עושים רכבת עד שלומי עד קריית שמונה. גם מקום יפה. אחרי שיעשו רכבת לקריית שמונה יעשו לבירות. רק צריך לחכות קצת. אבל פה אין אוטובוס לביירות".
אני מסכים "נכון אין פה אוטובוס לביירות".
"אפשר אולי ללכת לביירות ברגל?"
אמרתי כן אפשר.
ה 36 נכנס והוא עזב אותי. מקווה שימצא את הדרך לביירות כך או אחרת.