אוטובוסים וכו'...

JacobRa

New member
אוטובוסים וכו'...

בטוח כבר היה פה אשכול על זה אבל אני חייב לדעת כמה דברים: איזה אוטובוסים מגיעים מכפר סבא לשם? מתי המשחק אמור להיגמר בערך? האם יהיו אוטובוסים בחזרה או שכבר תיכנס השבת? מה עם אוכל? האם להביא כסף? עד איזה שעה כל החוויה אמורה להימשך? תודה.

ofribecker

New member
חלק מהתשובות

המשחק צפוי להימשך כשלוש שעות. אם תהיה הארכה אז עוד מקסימום חצי שעה, כך שככל הנראה עד שעה 16:00 הכל יהיה מאחורינו. אוכל - יהיו סנדויצ'ים שבן פרידמן קנה (מכפר הבפטיסטים נדמה לי) ויימכרו במקום ותהיה גם שתיה. לגבי אוטובוסים כדאי שמישהו אחר יענה.

gadotmi

New member
חלק מהתשובות

הכניסה חופשית, אז אין צורך להביא כסף כדי להכנס לארוע. רצוי להביא קצת כסף בשביל לקנות סדוי'צים ושתיה שימכרו במקום במחירים נמוכים למדי. שעות הפעילות: לא תהיה שום בעיה לחזור משם לפני כניסת שבת, ובטוח שעדיין יהיו אוטובוסים שעובדים. לגבי הגעה בתחבורה ציבורית: אפשר להגיע ברכבת מתחנת "סגולה" ומשם זה רבע שעה ברגל עד לכפר הבפטיסטים. אפשר להגיע באוטובוסים בכל הקוים שנוסעים מכפ"ס/רעננה לת"א דרך פ"ת, למשל קו 641 שעוצר בצומת רעננה. אני יודע בוודאות שיש קו אוטובוס שיוצא מתחנה מרכזית כפ"ס ועוצר מייד לאחר מחלף ירקון, שזה מול הכניסה לכפר הבפטיסטים. לדעתי הוא נקרא 561, אבל אל תתפסו אותי במילה).

itaihasid

New member
הקו הוא 561

הוא עוצר בהרבה תחנות כולל בקניון בכ"ס.. הוא עוצר בכניסה לכפר הבפטיסטים וזה מרחק הליכה של כמה דקות לא ארוכות בשביל נוח..

itaihasid

New member
מכיוון כפרסבא זה 561

ויש עוד קן אבל השעות שלו לא יעזרו למי שרצה להגיע בזמן קצת מאוחר לתגובה שלי אבל חפיף..

למעלה