אוטבוסים מפוארים

אוטבוסים מפוארים

אודה להמלצתכם על חברה מומלצת עם האוטבוסים היפים והמפוארים ביותר לצורך טיול לקבוצת תיירים.

לשאלתך:

כמעט בכל חברות האוטובוסים הקיימות בשוק ההסעים, חודש צי האוטובוסים במהלך השנה וחצי האחרונים, לרמת תיירות, לעומת השנים 2003/4 בהם כמעט לא התבצעה רכישת אוטובוסים חדשים, מפאת היובש שהיה בתיירות. מה שמעניין יותר, הוא תווך המחירים לתיירות, שנע בין 250-370$ ליום עבודה בתיירות. תתני לעצמך תנאים: נהג - חייב להיות יהודי או לוא דווקא (תתפלאי אבל בחברות המזרח ירושלמיות המחירים הם הנמוכים ביותר). ואולי תתבייתי על חברה מסויימת? כעיקרון, קיימות בארץ מעט מאוד חברות גדולות באמת, שמסוגלות לתת מענה אמיתי ברגעי משבר, ואציין רק ארבע (באחת מהן אני עובד כנהג): הורן את ליבוביץ'; נזרין טורס; אגד תיור ונופש; יונייטד טורס. פשוט עשי סקר בין החברות לעניין זה בטלפונים. חגי

אני לא מחפשת סתם אוטובוסים

נחמדים ונוחים, אלא את הכי מפנקים שיש. לחברות הללו יש את האוטבוסים ברמה הגבוהה ביותר שניתן למצוא?

pinzo01

New member
מאיה ,לגבי נוחות באוטבוס

ממי שלא תקחי נסי לחפש אוטבוס של 51 מקומות אפשר להתפשר על 53 אך בשום פנים ואופן לא 55 מקומות מרווח הרגליים בין הכסאות נורא ואיום לאנשים מבוגרים באטובוס של 55 מקומות

לחברת מאיה טורס יש אוטובוסים של 49

הכי נח יהיה להם ליסוע באוטובוסים של חברת מאיה טורס. בגלל החוזה עם אינטל, לאוטובוסים של מאיה יש 49 מקומות. את צריכה לחפש את הדגם הכי חדיש שלהם. הצעה נוספת - אוטובוס מנהלים של חברת תור בוס.יש בו 35 מקומות רגילים ועוד משרד מצויד היטב. הוא קצת יקר, בערך 600 $ ליום רגיל. הנהג שלו מעולה. זה האוטובוס הכי מפנק שאני ראיתי.

אגב מיעוט מקומות:

לאירוס ירוחם ולמרגלית, יש אוטובוסים עם 47 מקומות ישיבה, עם "ריקליינים (משענות נשכבות) ו.......... חימום לכל כסא. חגי

למעלה