אוח פיליס

The Abbott Girl

New member
אוח פיליס ../images/Emo99.gif../images/Emo72.gif

לא ראיתי שמישהו כתב פה על ההצעת נישואין של ג'ק לפיליס, הייתכן?! אז קודם כל כבר הפרק ביום חמישי היה חביב למדי, שבסיומו ההצעת נישואין הלא כ"כ מפתיעה. רק היום גילינו שזה הצעת נישואין בלי טבעת רשמית, זה די מפתיע בהתחשב בזה שג'ק הכין את כל השאר, וקצת מאכזב [לפחות אותי]. השאלה אבל הנשאלת היא: האם התגובה של פיליס מפתיעה? כי בכ"ז איפשהו ציפיתי שג'ק יצליח לשכנע אותה והיא תגיד את הכן במקום, אבל במקום זה היא בורחת! מובן לי ממש למה היא מפחדת להגיד כן אחרי הנישואין שלה עם דני ואיבוד הבן שלה, אבל עדיין נו יש גבר מושלם מולך מה עוד את צריכה? ונחמד מצד שני לראות את משפחת אבוט מדברים על פיליס ועל איך שהקשר הזה ילך וידעך, אישית אני נורא מצפה לראות את ג'ק ופיליס מודיעים להם שהם התארסו. נו מתי החתונה כבר?!
בקיצור, אחלה פרק ממש אהבתי. לא השתעממתי לרגע, אפילו לא בקטעי טרישה.

pumiki25

New member
קצרצר... ../images/Emo13.gif

ד"ר ברנס נורא הצחיקה אותי היום כשניסתה לדובב את טרישה בעניין התאונה - יופי של ניסוח: "Tricia, when you look back - what do you see?" ("It's who I DIDN'T see!"
)

אור2221

New member
טוב, נמאס לי

ג'ון, שחטף התקף צניעות אה-לה האפיפיור, כנראה שכח שהוא חי עם ג'יל בחטא מושלם, וגר איתה במשך כמה חודשים טובים עד שהיא נתנה לו אולטימטום, איפשהו בהתחלת 1993. הוא לא היה מוכן להתחייב, והיא החליטה לעזוב את הבית, כי היא הבינה שככה הוא "מקבל את הכל" ולא צריך להתחתן איתה. אז מאיפה רוח הצניעות הזו מגיעה פתאום? ג'ק בן 40 וגרוש מספר פעמים, קולין כבר הבינה שאנשים בוגדים ומתגרשים, פתאום יחסי מין לפני חתונה הם בעייתיים? אצל שני בתולים בעין כמו ג'ק ופיליס. די עלוב מצד התסריטאים. אבל אני נהנית לראות את אשלי סובלת.

dvd3434

New member
אוליב

לא יודע למה...היום היה כיף לראות את פני עכבר, סוףסוף היא עושה משהו מועיל לאנושות ולא מציקה למלקולם, ניל, נייט או שאר העולם. וזה אני או שזה היה פרק נטול טינס? (החמצתי את הדקות עד מנגינת הפתיחה) רק שימשיך ככה :)

למעלה