אוח, נמאס.

אוח, נמאס.

מתי אנשים יקלטו שלא היופי הוא מה שחשוב? אז בסדר, אני שמן. הבנתי את זה לפניכם. ואני שומר את הכל בבטן. אני לא מוציא את זה. למה? לא יודע. כי אני דפוק אולי. כי אני פחדן. כי אני שומר את הכל בבטן, ואז מתפרץ כשאף אחד לא רואה. הכל מתפוצץ, הכל יוצא החוצה. אבל לא בבכי, אני לא ישבר עד כדי כך. אלא בנקמה שרק גורמת לכם לצחוק עליי יותר. אוכל ואוכל ואוכל, להראות לכם שלא אכפת לי. ואז אני משמין עוד, וככה הכל חוזר על עצמו. קלטתי. אתם לא מקבלים את השונה. קלטתי. אתם לא אוהבים את מי שלא נראה כמוכם. אז תשמרו ת'דעות המטומטמות שלכם בלב ואל תפגעו באנשים שלא עשו לכם כלום. כי תאמינו לי שיש לי על מה להעיר לכם. ועוד איך. ולא על דברים שטחיים כמו מראה. תפסיקו כבר לחשוב רק על עצמכם. תפסיקו. אתם פוגעים בעולם הזה ואתם לא קולטים. בשבילכם זה לשנייה, בשביל אחרים זה לכל החיים. מכתה ב' אני מתמודד עם הבעיה הזאת. מה זאת אשמתי שאני אוהב לאכול? מה זאת אשמתי שאני לא טיפוס ספורטיבי? אני לא רוצה להשתנות בגללכם. לא רוצה. היה לי הרבה יותר טוב אם היו עוזבים אותי. התפיסה החולנית הזו, של מי שיותר גבוה ויותר רזה, פשוט גורמת לי להקיא. תקלטו. אתם פוגעים באנשים. וזה מיועד לכל האנשים שחושבים שאנשים שונים נולדו בשביל לצחוק עליהם.

*Ginny Weasley*

New member
אני אוהבת אותך. ../images/Emo24.gif

הלוואי והייתי יכולה לשנות את העולם הזה. ואת האנשים האטומים האלה, ואת כל מה שעושה לך (ולי) רע. אבל עד אז תחזיק מעמד ילד... יש בשביל מה.

בולונת

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

לא בטוחה אם אני מזדהה או מבינה אבל תהיה בטוח שיש אנשים שממש לא אכפת להם מהמראה, נכון הם אמנם מעטים אבל יש כאלה!!! ואני...אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שיש לך ראש על הכתפיים ואתה מסוגל לחשוב יותר לעומק מהרבה אנשים אחרים, זה עושה אותך באנדם מיוחד ועל כך אני אוהבת ומעריכה אותך!!!! אין כמוך בעולם, בשבילי אתה מושלם! בולונת.

gilroz

New member
טוב אחי תקשיב ..

אני גיל , היית לי בעיה כמו שלך הייתי שמן עד כיתה י"ב , אני גם לא כל כך אוהב ספורט ופעילות , וגם אני האמנתי שלא צריך להרזות , עד שיום אחד בכיתה י"ב (עכשיו אני בצבא כבר שנתיים) , החלטתי להרזות כי זה גם לא בריא וגם תאכלס רציתי להראות יותר טוב !, זה לא אומר שאני שטחי , זה פשוט הרושם הראשוני שאנשים מקבלים , זה המראה נקודה , אין מה לעשות , ותעשה את זה בשביל עצמך , בשביל הבריאות , ובשביל שאתה תוכל לראות את עצמך במראה ולהגיד אני נראה טוב ! , ולא בשביל אנשים אחרים , אני כרגע רזה וממשיך להיות רזה , בשביל עצמי(טוב יש קצת את הקטע של הבחורות אבל עזוב...) , אבל תדע שאם אתה אוכל אתה חייב לשמור אחר כך , אחרת תשמין , אוכל זה באמת ההנאה של החיים אבל תדע שכל פעם שאתה אוכל הוא לא נעלם סתם ככה , אתה חייב לעשות משהו בשביל זה , אני לא מת על פעילות ספורט אבל בשביל לשמור על כושר ובריאות אני עושה קצת(ספינינג וכל מיני פעילויות אחרות) , כדי לשמור על כושר , ומדי פעם שומר על עצמי מפני אוכל , אומנם יש ימים שאני אוכל חופשי , אבל יש ימים שאני שומר כי אני חייב להוריד את הכל חזרה איך שהוא..., אז תחשוב לעצמך שכמה חודשיים לא תאוכל טוב , ותאוכל רק דברים בריאים , אבל תדע שאחר כך אתה תיהיה רזה ותיהיה שלם עם עצמך ! בסדר , תאמין לי יהיה בסדר , אבל מה שחשוב אל תיהיה כמוני כי אני כבר אובסיבי , אני נזהר מכל מאכל שזה גם לא טוב ... , תחיה תאוכל אבל בטעם ותעשה את הדיאטה המתאימה לך אני מקווה שגרמתי לך לחשוב אחרת גיל

shani שני

New member
היי ../images/Emo140.gif

אתה צודק, באמת היופי הוא לא מה שחשוב, אנשים לא יודעים לקבל את השונה וזה מעצבן, זה פוגע, זה מרתיח כ"כ! דבר אחד הפריע לי בכל מה שכתבת: כתבת שאתה נוקם בהם בזה שאתה אוכל עוד ועוד. זה לא פוגע בך? אתה לא נפגע בזה שאתה משמין יותר ויותר? זה לא מעצים את זה יותר? כי לנקום במי שלא אכפת לו זה חסר טעם. זו לא אשמתך שאתה ככה, ואם אתה לא רוצה להשתנות, באמת לא רוצה - אז אל תשתנה. אבל אתה לא צריך לנקום באחרים בזה שאתה פוגע בעצמך יותר. אוף, כואב לי לקרוא, אתה כ"כ צודק. אני מקווה שאתה לא פוגע בעצמך יותר ככה...אתה מוזמן לענות לי על מה שכתבתי לך. בכל מקרה, מפה זה נראה שאתה שווה וברור שהיופי הוא לא מה שחשוב. אז בבקשה, אל תיתן להם להפיל אותך. ותמשיך לכתוב פה. מדי פעם אתה בא וכותב הודעה ואז נעלם...אתה מוזמן להתארח פה יותר. אפשר גם לדבר באייסיקיו אם בא לך, רק תגיד. שמור על עצמך, אל תיתו להם להפיל אותך

יוגי ../images/Emo26.gif

אם טוב לך עם עצמך, אז למה אתה מתייחס למה שאנשים אומרים? נכון שלא חסרים אנשים שטחיים שתמיד רק מחפשים על מה להעיר לאחרים, ותמיד רואים רק את הרע. אתה לא צריך לנקום באף אחד, בטח לא כשהנקמה האמיתית היא בעצם בעצמך בלבד. עצם זה שאתה אוכל ואוכל כביכול כדי לא להראות שאכפת לך מדיעות של אחרים, אתה פוגע בעצמך, לא בהם. לפעמים צריך לדעת להתעלם. אנשים כאלה, שגורמים לך להרגיש רע, לא שווים את הנקמה שלך בכלל. אתה צריך להרגיש טוב עם עצמך ועם המראה החיצוני שלך. קודם כל תאהב אתה את עצמך, רק אז יאהבו אותך. אל תתבייש במי שאתה ובאיך שאתה נראה. תצבור בטחון ותעריך את עצמך. ואם מפריע לך המראה שלך, אתה תמיד יכול לשנות אותו.
:)

א ב ד ו ן

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif יוגי../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

יוגי, אני כל כך מבינה את ההרגשה שלך, אני כל כך מזדהה איתך... אני סבלתי עם זה גם בעבר - להמון אנשים אכפת רק היופי! אבל כולנו יודעים שהאופי הוא זה שחשוב.. זה שאתה שמן זה לא אומר שאתה דפוק! מה לעשות שיש אנשים בעולם הזה שסובלים מבעיות משקל - זה משהו רע?! אתה באמת חושב שזה שתאכל ותאכל ותאכל - זה נקמה בשביל אלה שצוחקים עליך!? אז אתה טועה.. אני יגיד לך מה אתה צריך לעשות - אתה צריך להתעלם מהם! כי הדבר שהכי מטריף בן אדם - זה שמתעלמים ממנו! תראה להם שזה לא מזיז לך מה שהם עושים, ותראה להם שאתה אוהב את עצמך לא משנה מה! הם יפסיקו.. הם יראו שהם סתם מבזבזים את הכוחות שלהם לשוא. נכון, אתה צודק יש אנשים שלא מקבלים את השונה ורוצים לראות פה רק את הנורמה, ומה נגיד על הקהילה ההומוסקסואלית? על אנשים עם עודף משקל? על אנשים עם אנורקסיות למיניהם ויש עוד כל כל הרבה - ואנשים לא מקבלים את האנשים האלה רק חבל שהם לא מבינים שכולנו בני אדם! כולנו שווים וכולנו שונים - רק אחרי שזה יכנס להם לראש, הם יתחילו להבין את העוול שהם עושים לאלה שהם צוחקים עליהם - זה נורא ואיום וכל כך כואב לי לראות דברים כאלה כל יום ויום.. זה מציק נורא.. קשה לי כל כך.. ויופי שאתה יודע שאתה לא צריך להתשנות בשבילם! אם אתה רוצה להשתנות רק בגלל שאתה רוצה! אך ורק אתה! אנחנו איתך יוגי, אנחנו תומכים בך בכל דבר שרק תעשה. תזכור שאנחנו פה ואנחנו מאחורייך - תהיה חזק!! אל תשבר!! אנחנו פה. שלך, שי

ההודעה הזאת צריכה להיות בפורום אחר

כי כאן אנחנו לא דופקים חשבון על מראה חיצוני הרי כל מראה חיצוני מתפוגג בסופו של דבר אנחנו פה מסתכלים על האופי ולא שופטים! יוגי היקר אתה נראה לי פגוע מאנשים סביבך ספר לי יקירי,בן כמה אתה?

למעלה