אוח! מעצבנים!

Hell is beige

New member
אוח! מעצבנים!

כתבתי חצי שעה הודעה מלווה בבדיחות והברקות לגבי כמה מכוער אני ואיך תזהו אותי ביום ראשון... *ובגלל-תפוז-הכל-נמחק* אז אקיצר קודם כל, בנות, אני יודע שאני נשמע חתיך ומסוקס דרך הרשת, אבל אל תצפו ליותר מידי :cool:. אז ככה, 170-175 ככה, שיער שחור שחור קצר, עיניים חומות. יש לי זקנקן (שמתיימר להיות )צרפתי והפאות לחיים שלי מגולחות בפס. אני לא נראה חמשוש, דווקא הרבה אומרים לי שאני נראה שמיניסט. אני כנראה אלבש מכנסי דגמ``ח בצבע חאקי. אני אנסה לבוא עם תפוז ביד.

rastotman

New member
למה רק בנות?

בגלל הדיון/ים [אולי אני עדיין צריכה להמשיך לנדוד מטה בעיקבות ההודעות הפחות עדכניות] [עדיין לא מיתרגלת לעיצוב המטומטם]- אני מרגישה צורך להיות יותר פולטיליקורקט [לא ככה כותבים, זה בטוח] מהאפיפיור [עד כמה שבתור אפיפיור הוא בטח האדם הכי לא [המילה המשונה הזאת] שאני יודעת מה התפקיד שלו ולא מה השם שלו] [ובטח גם לו יש בעיה רצינית עם עשרת האחוזים]. -אז מה עם הבנים המעוניינים? מה עם הבנות הלא מעוניינות? ---- נושא אחר. כשהיתי בחדרה אצל שלומי עושה הראסטות הקדוש [שדרך אגב מספר את שרית חדד, וחושב שהיא מותק של בחורה]- הגיע איזה חייל להיסתפר שם- לפני שהוא היסתפר הוא ניראה מצוין, מין זקנקן עם תלתלים משונה כזה, אבל מאוד נחמד- רק מאוד הטריד אותי שהוא חייל וכל כך לא מגולח. בכל מיקרה, משניית תיספורת אחת לשניה הוא ניראה פחות ופחות אנושי ולא ערס, זה היה מפחיד, עד שלגריית פיניילה הוא ביקש שישה לו פס אלכסוני בפאות. זה היה מזויע- פס באמצע הפאה. והוא לא אמר שום דבר, רק בחן את זה כמה דקות, והלך. הוא בטח היתנחם בעובדה שמחר זה כבר יעלם. -מה שגרם לי להיזכר שכדי להיפטר ממה שהוא יעשה לי על הראש אני אהייה חייבת לעשות קרחת- בדיוק מה שמטריד כל פרחה שרואה אותי. ---- אממ.. זה לא היה קשור- תיתגבר תיגבר כך אומר לי הקול ---- האמת שכתבתי את כל זה רק מתוך רישעות- כדי שההודעה שאתה מיתלונן שלא הצלחת לפרסם את ההודעה השנונה שלך תהייה מעל ההודעה השנונה. חיחיחי..

למעלה