אוח כולנו חכמים מחכה לכם מבחן חמוד כנסו לכאן "מבחן קצר" ספרו מה התוצאות שלכם אני למשל אהבלה מוצהרת!
ט טאKילה New member 20/1/06 #1 אוח כולנו חכמים../images/Emo22.gif מחכה לכם מבחן חמוד כנסו לכאן "מבחן קצר" ספרו מה התוצאות שלכם אני למשל אהבלה מוצהרת!
אוח כולנו חכמים../images/Emo22.gif מחכה לכם מבחן חמוד כנסו לכאן "מבחן קצר" ספרו מה התוצאות שלכם אני למשל אהבלה מוצהרת!
ל לוקחת לריאות New member 20/1/06 #4 זה שאלות עם פלפל.... מה לעשות אני מניוקית...את הרי יודעת...חחחחחחחחחחח
ק קרוואלה New member 20/1/06 #8 ../images/Emo4.gif3 מתוך 11 עושה אותי מטומטמת?? אל תענו!!!!! שב"ש לכולם. סורי שנעלמתי <כאילו שמישו שם לב בכלל > נקווה לימים שקטים ושלווים יותר לי לכם ולכולם.
../images/Emo4.gif3 מתוך 11 עושה אותי מטומטמת?? אל תענו!!!!! שב"ש לכולם. סורי שנעלמתי <כאילו שמישו שם לב בכלל > נקווה לימים שקטים ושלווים יותר לי לכם ולכולם.
ט טאKילה New member 20/1/06 #9 כפרע שלי../images/Emo24.gif את מהמפלגה שלי אוחחחחחחחחחחח אני לא לבד במפלגת הסטומים שבת שלום מותק, געגעתי לך מכשפה
כפרע שלי../images/Emo24.gif את מהמפלגה שלי אוחחחחחחחחחחח אני לא לבד במפלגת הסטומים שבת שלום מותק, געגעתי לך מכשפה
א אחת שאוהבת2 New member 20/1/06 #10 גאון ממש גאון.... ../images/Emo3.gif 10 מתוך 11................ התפוחים הפילו אותי.........
פ פcיפלורה New member 20/1/06 #11 רבותיי.... (חחחחחחחחחחח) אצלי הכל נכון מסיבה פשוטה... הסקר היה לי במייל לפני כשנה... ואז הייתי חצי גאונה.. יש בעיה...(חחחחחחחחחחחחח) יש לי זכרון שחבל על הזמן... ולכן זאת לא חכמה... כל התשובות שלי נכונות.. טוב.. למרות ש.. אני גאון (חחחחחחחחחחחחחחח)
רבותיי.... (חחחחחחחחחחח) אצלי הכל נכון מסיבה פשוטה... הסקר היה לי במייל לפני כשנה... ואז הייתי חצי גאונה.. יש בעיה...(חחחחחחחחחחחחח) יש לי זכרון שחבל על הזמן... ולכן זאת לא חכמה... כל התשובות שלי נכונות.. טוב.. למרות ש.. אני גאון (חחחחחחחחחחחחחחח)