אוחחח

The Blue Fairy

New member
אוחחח

קפצתי עכשיו מהמיטה בגלל שהפעילו את האזעקה. זו הפעם הראשונה שאני שומעת אותה כי עד עכשיו הייתי בסיס ורק עכשיו חזרתי הביתה. אז ככה החיים פה נראים, די מפחיד הייתי אומרת.. הרחובות ריקים לגמרי, וזה דבר ממש לא אופייני לנו...כולם ברחו מהעיר ויש כל הזמן אזע'קות ופיצוצים.. מה שכן, זה שעון מעורר מעולה..אין מצב שתמשיך לישון עם האזעקה הזו. מה שמצחיק, שאפילו הכלבה שלי כבר התרגלה למצב ועכשיו היא כבר לא רועדת כשיש אזעקה. אז אחרי כל ההקדמה הארוכה הזו, מה שלום כולם?

סמדר בנ

New member
תישארי בבית

ושימרי על עצמך. אנחנו כאן בסדר בסה"כ. היתה סידרת נפילות בחיפה. לכל החיפאים שלום?

oshiko

New member
אני, כמו שנסראללה אמר ...

בעד חיפה, ובעד-בעד חיפה, ובעד-בעד-בעד חיפה. שאלה יהיו הנפילות האחרונות.

אצלי חגגנו לאימא שלי יומולדת

אני מגדל העמק והייתה אזעקה
{השמינית השבוע} אני מרגישה בהסגר ביתי לא יצאתי מהבית כבר חמישה ימים {חמקלט מטרים ספורים לי הבית},אז לא הספקתי לקנות לאימא שלי מתנה אז היום יצאתי עם אחותי בבוקר והלכנו לעיר,כדי ששום אזעקה לא תתפוס אותנו. וא אחר הצהריים כבר ישבנו ליד השולחן{בסביבות השעה חמש-חמש וחצי} והרמנו כוסית פתאום האזעקה הזאת כל כך הרסה
אחר כך הכל היה בסדר,וזה אירוע ראשון משפחתי שהיומולדת היה קצר מכל מיני סיבות לא רק בגלל המצב הבטחוני.. משעמם לי מאוד,אז כתבתי את זה..אז סלחו לי.

סמדר בנ

New member
מזל טוב לאמא שלך../images/Emo140.gif

ואני מבינה שאחותך חזרה הביתה מהצבא.

כן..ליומולדת,היא מחר חוזרת

אבל היא הייתה בבסיס חמישה ימים וקפצה לחמשוש. ולפני יום א' היא הייתה חמש ימים אחרי שבועיים בבסיס.. שזה בהחלט נחמד ושינה פה את האווירה{פחות או יותר}

למעלה