אוחחח איזה עצבון

לי היה אכפת...

זה יפה שהיא שילמה על המטריושקות, אבל מדובר פה בעבודת יד (מקורית אולי?) של יוצרת שמתפרנסת בין היתר מהיצירות שלה...היא לא סיטונאית של מפעל בובות פלסטיק מייד אין טייואן...זה לא חומר גלם... איכשהו לא נראה לי שהקונה שהזמינה בובות במחיר מסוים מתכוונת למכור אותן במחיר הזה, כלומר היא עוד הולכת לעשות "קופה" על גבה של היוצרת... אני חושבת שמן הראוי היה שהיא תפנה אל הדרלינג, תציג את מטרת הרכישה הגדולה ובכך תאפשר להדרלינג להחליט אם היא רוצה למכור בצורה זו או לא... מצד שני, אולי זה משהו שנהוג ואני חיה בלה-לה לנד...

אז אני כנראה חיה בלה-לה לנד יחד איתך ../images/Emo6.gif

הייתי משוכנעת שדברים כאלה לא נהוגים אבל בסדר נו, גם ככה ההזמנה הזו גרמה לי לעצבנות יתר אז כל עוד היא לא תציג את זה כמוצר מקורי שלה....

inbarshahak

New member
שימי לב לניסוח הבקשה

את המשפט can you please take 20$ off my order אפשר גם לפרש כ"שלחי לי פחות בובות" בסך ה-20 דולר פחות בערך הסחורה כך שאת עשויה לסיים את המכירה ולהישאר עם בובות ביד להמשך המכירות באטסי חנות שקונה ממך ותהיה מרוצה תמשיך לקנות הלאה כך ש 20 בובות יכולות להפוך ל-40 וכן הלאה עדיין אני מציעה ערוץ הידברות ישיר כי נוסחי מיילים עשויים להיות מבלבלים בהצלחה

Kasandra100

New member
זה הנוסח באנגלית (לפי הסגנון שלי) שאני מציעה

Hi X השם שלה.. First of all congratulation on your shop. I wish you a lot of success I will be more than happy to continue working with you for our mutual benefit and profit.. I felt confused by your messages, but now I understand that it is due to the pressure you are under with the opening of the shop. I want to clarify a few things. Please take a moment to focus. The initial order of 20 dolls was under shipping conditions as appears in my policies, meaning registered airmail. Unfortunately you did not mention the date of march 5 otherwise I would have immediately told you that the shipping will be by EMS and the cost of shipping changes As you can understand, I cannot absorb the extra shipping cost of EMS so I have to ask you kindly to add this cost. Please let me know asap (and add the extra shipping cost) so I can immediately prepare the dolls for shipping with EMS Otherwise I will have to send the order by registered airmail, as initially ordered. Waiting for your immediate reply Blessings חתימה..

טוב עדכון

שלחתי את זה הבוקר ב-EMS ממש לפני שהגיע השליח לקחת את הדואר... היום זה כבר יגיע לשדה"ת והם טוענים שהם מתחייבים על 2-3 ימי עסקים... אמנם ההודעה שהיא כתבה לי הייתה מבלבלת ולא ממש ברורה אבל לפי מה שהבנתי כמו ש-inbarshahak כתבה, היא רוצה לקזז את המשלוח מההזמנה אז הורדתי 3 בבושקות כדי לכסות את העלות הנוספת למשלוח, למרות שלכיסוי העלויות המלאות זה בכלל 4 בבושקות, אבל החלטתי לעשות מחווה ולבוא לקראתה כי אני רואה שהיא לא מתקשרת במיילים ואין לי את הטלפון שלה אז יאללה שיהיה... בקיצר היא קיבלה ממני 17 בבושקות במשלוח מהיר, זה אמנם מוריד לה קצת את ההנחה הראשונית שנתתי לה אבל זה עדיין יוצא כאילו היא קיבלה כל בבושקה בהנחה (5.8$ במקום 6$) ועוד קיבלה משלוח מהיר EMS ב-9.5$ בלבד!!! אה ועוד קיבלה בבושקה מתנה! עשיתי מעל ומעבר
אז חסר לה שהיא נותנת לי פידבק שלילי!!! תודה רבה על העצות, בהחלט למדתי איך להתנהל בפעם הבאה... וגם למדתי איך לתפור את הבבושקות יותר מהר
(מטריושקות סליחה)

ועדכון אחרון + תמונה (סליחה ששיגעתי אתכם ../images/Emo3.gif)

היא ענתה לי ונראה לי שהכל בסדר. זה מה שהיא כתבה לי >> Good morning! Just check my emails, thank you for understanding, ill hope everything will be ok and on time. You never know, your dolls could be a big hit!!! I love them!!! I'll text you when i get them in Dublin וצירפתי תמונה להמחיש על מה כל המהומה
שוב תודה!

מקסימות המטריושקות שלך!!! צבעוני ומשובב!

וואו! זה נראה המון עבודה! כל השתלשלות העניינים נשמעה קצת הזויה אבל טוב שהכל שב על מקומו בשלום!

תראי הבד בא ככה כמו שהוא

אבל זה עדיין תהליך שלוקח זמן... לגזור את הבבושקות, לסמן את המיקום המדוייק ולחבר (זה דו צדדי), לתפור, למלא, לתפור את הסרט אלכסון, לפרום
ושוב לתפור... ואז להיאבק שעה בתפירה של הצ'ופציק והכנסת הטבעת שזה החלק הכי קשה משומה
וכל זה X20, וכל זה בשביל מחזיק מפתחות בסך הכל.... :) תודה רבה!

Kasandra100

New member
מקסימים!!!!!! כל הכבוד!!

אני שמחה שהכל בא על מקומו בשלום. ובעיקר שהיא תהיה מרוצה (אני בטוחה שכן) וכבעלת חנות היא פוטנציאל למכירות נוספות. מישהיא הזכירה "שעור"
כנראה השעור היה תרגול איך להגיע לתוצאות בדרך הקצרה והמהירה ביותר...

לימיצ

New member
קודם כל, הן משגעות!../images/Emo13.gif

אני מאדדד מקוה ששמת את הלוגו שלך מאחורה, של החנות, של אלוהים יודע מה, וגם שכמובן תצא מזה עוד עבודה. וזה שיצא צילום קבוצתי זה נפלא כי יש לזה הרבה כח ויזואלי
בהצלחה! ותודה ששיתפת!

למעלה