אוחחחחחחחחחח

צומיש

New member
אוחחחחחחחחחח

אחד הדברים שאני יותר שונאת כבר הסכמתי להכיר מישהו קבענו בערך מתי.. לקח פון.. ואז עד הדקה ה-90 לא מצלצל כאילו עד היום שאמורים להיפגש ... אני מסוגלת להעיף מכל המדרגות אנשים כאלו... כאילו מה הקטע להתחיל במשחקידה מההתחלה
טוב פריקת עצבים חזרה ללימודים

בר

New member
לפעמים רק לפעמים...

אנשים רואים באור אחר דרכים ליצירת קשר. הייתי ממליץ על מעט סובלנות וסבלנות,אולי זה יישתלם... שיהיה בהצלחה

oferyosi

New member
לפעמים אנשים מעדיפים לחכות להפגש

כי למשל בשבילי לדבר עם משיהי שעוד לא ראיתי בכלל , יש בזה משהו קצת משונה - מעבר לשיחת היכרות ראשונה .. כי בכל זאת לספר למישהי שאתה אפילו לא יודע מי היא - איך עבר עליך היום וכאלה - קצת מוזר לא??? וזה בכלל לא קטע של משחקיאדה

צומיש

New member
לא יודעת..

אני חושבת שעל מנת לפתח משהו יש להראות קצת יותר יחס.. ואם זה רק במראה אז זה עלוב ורדוד... אולי זה הבעיה שלי שאני רוצה שיתאהבו בי ולא במה שאני נראית

oferyosi

New member
לא התכוונתי למראה

התכוונתי שכל עוד אין מפגש פנים אל פנים אתה מדבר עם משהו ערטילאי (וסליחה על העלבון לצד השני) לפני שבוע בערך דיברתי עם מישהי שקיבלתי טלפון שלה ממישהי... ולמרות שהיא מצאה חן בעיני ונשמעה לי ממש סבבה - קשה לי לדבר איתה כרגע על היום יום וכאלה כל עוד לא נפגשנו - כי בעצם אין לי מושג אפילו מי זאת....

זכוכיות

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif מקווה שלפחות הפרק תם ונשלם

ושאת בתקופה טובה יותר

תגובה

זה שטויות. החשוב שאם אתם מחבבים, תפגשו ותהיו ביחד. ככל שיהיה נחמד וטוב אליך, סביר שיותר אוהב אותך.

מזדהה איתך. שונא משחקיאדה..

ולפיכך כמובן גם נמנע בעצמי מלשחק. אגב, משום מה אני מניח שאני לא היחיד :)

אוחחחחח

ידעתי שאת כזו חכמה. יותר שמתי לב לזה שהחלטת שלהרפות(אחרי מליוני צ'אנסים) גאה בך..

למעלה