אוחחחחחחחחחח

אוחחחחחחחחחח../images/Emo226.gif

אוח אוחחחחחחחח איזה תחרות אשששששששש אששששששששש אשששששששששששששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סקסית 23 יקירתי

אנחנו נעשה הכול שזוג מהחלומות לא יזכו מצדנו לא לזכות אבל לא ניתן להם צ'אנס אנחנו מבטיחים לך אתמול זה רק התחלה שלנו זיינו תאמא שלהם ככה הם רוצים ככה הם יקבלו .... אני לא רציתי מלחמות מלתחילה אבל כרגע זה המצב והם יקבלו מלחמה קשה

יש לי בעיה אחת עם השידור שלכם

למה את אף פעם לא מראה את הפנים ? את צריכה להבין שאם את רוצה לזכות בתחרות את צריכה לחשוף פנים, עייני ערך בישבש.

אלברטיני..

משפט אחד לי אליך- "זה החופש שלנו, זו הבחירה שלנו, ואף אחד לא יאמר לנו מה לעשות ואיך"!!! ואתה טועה חמוד..לא חייבים לחשוף כלום אם לא רוצים...אפילו לא את הציצי...

אני לא אמור לך מה לעשות

אני רק אומר שבמידה ותחשפי פנים ואת לא מכוערת אלא נראת טוב אז כמעט בטוח שהתחרות שלכם

רונית

בכיףףףףףףףףףף מאמי ודרך אגב לפי דעתך אנחנו מתחרים קשים של זוג מהחלומות? ראית אתמול ........... אני לא רוצה להיכנס למלחמה אבל הם תמיד פותחים כשאנחנו משדרים הם עושים לנו בכוונה באמת שלא איכפת לי מהריטינג והתחרות המזדיינת הזאת אבל הם הולכים איתנו פרנציף הם יקבלו בראש תזכרי את מה שאני אומרת לך רק בגלל הפרנציף

כפרה עלייך תקשיבי..

תפתחי היום שידור תשברי שיא ...ומחר ...וחמישי ושישי ושבת בסדר? ואני אהיה אצלך בצד שמאל

למעלה