אוז ודון!

kittycatbone

New member
אוז ודון!

חיחי האמת שזה מאוד ישן כבר, אולי אפילו דיברו על זה
אבל עכשיו סוףסוף שמתי לב D: ראיתי עכשיו באמטיוי את הקליפ של פול אאוט בוי this ain't a scence, בסוף של הקליפ הם נמצאים בכאילו לוויה, ויש שם המון דמויות מוזרות (ביניהן הצבי מקליפ אחר שלהם
), ולאיזה שנייה בערך רואים את סת' גרין AKA אוז
שאליו תמיד שמתי לב בקליפ, אבל הדמות שלידו כל הזמן לא ברחה לי כי קודם בהיתי בסת'. עכשיו סוףסוף הסתכלתי טוב טוב עליה, ואכן!! אני משוכנעת שזאת מישל טרכטנברג AKA דון! מחובקת עם סת' גרין D: מאוד הצחיק אותי השילוב המוזר הזה... כלומר שלא נדבר על למה לעזאזל הם בקליפ של פול אאוט בוי, אבל דון ואוז! כל כך לא קשור

lavender4

New member
אלו אכן הם!

ולמה שילוב מוזר? הרי שניהם יוצאי באפי (למרות שלא שיחקו אף פעם יחד שם...) אני לא חושבת שהם יחד במציאות... זה באמת יהיה מוזר.

kittycatbone

New member
בדיוק!

שניהם יוצאי באפי, אבל הם לא שיחקו ביחד אף פעם, ככה שהקשר ביניהם הוא רק עקיף, ובגלל זה זה מוזר D:

nick at noon

New member
דווקא יש קשר בינהם

אני לא בטוח אבל נראה לי ששניהם היו חברים של שרה מישל גלר עוד לפני שהם שיחקו יחד בבאפי. אני לא זוכר מאיפה אני זוכר את זה לגבי סת' גרין, אבל לגבי מישל אני זוכר שג'וס אומר בקומנטרי של רסטלס שמישל באה לבקר את שרה בסט הצילומים ביום שצילמו את הסצנה שבה טארה בחלום של באפי אומרת את השם של דון. ואז היא עוד לא הייתה בכלל מועמדת לשחק את דון.

OMRICH

New member
מישל הכירה את שרה מכל ילדיי וסת' הכיר את שרה

מפרסומת שהם עשו ביחד.... זה גם בעקיפין.

למעלה