אוזריק - ההופעה.

אוזריק - ההופעה.

אני לא נמנה עם מעריצי אוזריק,אני למעשה כמעט ולא מכיר כלום שלהם,אך אתמול נכחתי בהופעה ואני יכול לומר שהייתה הופעה מדהימה(חוץ מכמה תקלות טכניות קטנות והופעה שהתחילה מאוחר לטעמי),החברה האלה פשוט מדהימים ומוכשרים להפליא. הגיטריסט שלהם אד וויני הוא גיטריסט ברמה עולמית,לא נופל מואי,פרוצ'י,אנסטסיו,סטריאני ועוד כמה גדולי עולם.המפליא הוא שהוא גם שולט בקלידים באופן כמעט מושלם-הבן אדם פשוט עילוי. שאר החברה גם מצוינים,אהבתי במיוחד את הבסיסטית רולי וויני(כן אישתו של הגיטריסט),שפשוט נהינית מכל רגע שהיא על הבמה,ומרקוס אתניק בכלי הקשה פשוט מופרע. אני מעריך שגם אחרי ההופעה אני לא אשמע אותם,אך אין ספק שאוזריק להקה מיוחדת וייחודית-השילוב בין הפרוגרסיב,לרוק הכבד,לספייס רוק,לפסיכדלי ולטראנס עושה את שלו. להקה מצוינת עם הופעה מצוינת(כמעט שעתיים וחצי)-עקב הביקוש הרוב מתקיימת היום עוד הופעה בבארבי ואני ממליץ בחום לכל אוהבי המוסיקה בכלל והמתקדמת בפרט לא לפספס, אתם תהנו.

moshel

New member
כרטיסי הנחה במחיר של 100 שקלים

עכשו באתר שלי בלבד הזמינו כרטסים דרך טופס הזמנת המקומות באתר שלי ותקבלו כרטיסים ב100 שקלים במקום 129

sengoku

New member
ההופעה היתה טובה אבל..

הסאונד היה גרוע [בבארבי]

zukini3

New member
ברווז' וP PROJECT

דוקא היה חסר לי קצת הבס בP PROJECT (לפחות נוכחותו הפיסית של באסיסט) ועם זאת היה מצויין. אחלה גרוב, נגנים מצויינים, סולואים מלהיבים ומלודיות נהדרות. היה לי ממש כיף לרקוד לצלילם... רק היה חסר קצת גוון, וזה בעיקר מכוון הקלידים - יותר מדי האמונד, פחות מדי יצירתיות בסאונדים. זו דעתי לפחות... מברווז' ציפיתי לבינוניות, מקסימום... זה לפחות מה שגרם לי לצפות חברי הטוב מר ליפשיץ, אבל הטעם שלנו מאז ומתמיד היה שונה מאוד. אז נכון שהם לא הכי ישבו בעולם, אבל זה בטח רק עניין של זמן. היה פשוט גדול!!!! אני מת כבר ללכת לעוד הופעה שלהם!! איזו אנרגיה, איזו שמחה יש במוסיקה הזו... קשה לי שלא להזכר ביקירי העיירה Eureka אשר ליד סאן-פרנסיסקו...

למעלה