אוזנים

• פותח הנושא tkz
  • פורסם בתאריך

tkz

New member
אוזנים

בפעמים האחרונות שאני מתופף כואבות לי האוזניים
מה דעתכם על אטמי אוזנים בזמן שאתם מנגנים ? אתם בעד או נגד? פרטו

chinchila

New member
חובה!!!

אם אתם לא רוצים לאבד את השמיעה בקרוב אז חובה!!! לכולם!!! זה לא צחוק!! אני ממליץ לקנות אוזניות מקצועיות (כמו של אלה שמכונים מטוסים) ויש שני דרכים להשיג אותם: 1. אם אתה מכיר מישהו שהולך לצבא ויכול לפלח זוג אוזניות משם (שיחפש אצל מי שמכסח ת´דשא או אצל מי שאחראי על המטווח) אלה הם האוזניות הכי הכי טובות ובעלות בידוד אדיר! 2. לקנות בכלי זבל אני לא ואני חוזר לא ממליץ לקנות בACE או לא יודע איפה את האוזניות שעולות בין 20 ל50 שקל כי הם אמורות להיות מבודדות אבל הם SHIT!!! להיפך, בתיפוף איתם נהיה לי כאב ראש עצום!!! עוד 2 סיבות שאני ממליץ על אוזניות ולא אטמים: 1. אטמים דוחפים את השעוה של האוזן פנימה שזה יכול לגרום לדלקות... 2. הסאונד שנוצר עם האוזניות טוב באופן מפתיע... פתאום הבייס דראם נשמע באסי וכל התופים נשמעים טוב יותר (לדעתי האישית) ממש חויה...

Blakey

New member
אני גם

מנגן עם אוזניות. זה הכי טוב, אחלה בידוד. יש לי אוזניות של טרקטוריסטים והם גם די זולות. אפשר גם להשתמש באטמים אבל האטמים הכי טובים הם אטמים שמתאימים במיוחד לכל אדם והן די יקרות. חייבים לשים אוזיוניות אם לא רוצים להיות חרשים.

דסדס

New member
בטח!!!

אטמי אוזניים או אוזניות חובה! נכון לעכשיו אני מתופפת עם אטמי אוזניים ונוח לי איתם (חוץ מזה שכולם בבי"ס ירדו עלי אם אני אתחיל להתאמן שם עם אוזניות גדולות). צריך אטמים בעיקר אם יש אקוסטיקה גרועה ואז יש יותר רעש... אתה גם שומע בצורה יותר מדויקת את התיפוף שלך עם אתה עם אטמים (אני מתכוונה שאתה שמע בדיוק את המכה ופחות את ההד שלה...)

tkz

New member
איפה קונים אוזניות ? כמה עולות?

ולמה לא אטמי אוזניים יעני? זה הרבה יותר זול

Blakey

New member
פחות טובים

האטמים פחות טובים. יש טובים אבל אתה צריך לשלם עבורם לא מעט. היקרות עולות ככה בגלל שצריך ללכת ולהתאים אותם במיוחד לאוזניים שלך וזה לא שווה את מאמץ.

dw boy

New member
רק אוזניוך

אני מנגן כבר 5 שנים עם אוזניות וזה ה-דבר בשביל שזהתופים ישמעו טוב. אין לי מושג מאיפה הם באו אליי כי פתאום מצאתי 2 זוגות של אוזניות משהו עצבני ביותר!!

למעלה