אוזניים הי מישהו יודע איפה אפשר לרכוש אוזניים וולקניות לפני פורים?
M Major Kira Nerys New member 23/2/03 #2 או תלבושות של הדמיות בסטאר טרק? כמו:קירה-בג'ורית ,וולקנית,קצינה של הפדרציה המאוחדת של הפלנטות, אחד הרופאים...
או תלבושות של הדמיות בסטאר טרק? כמו:קירה-בג'ורית ,וולקנית,קצינה של הפדרציה המאוחדת של הפלנטות, אחד הרופאים...
S sysiphus New member 23/2/03 #3 לא ידוע לי שיש בארץ אבל תמיד אפשר להזמין מחו"ל. נסי את החנות הכי טובה בעולם לנושא מד"ב, פנטסיה וכל השאר... forbidden planet. למרות שבשנים האחרונות הם (וכל שאר העולם, לצערנו) טיפה ירדו מ"מסע בין כוכבים".
לא ידוע לי שיש בארץ אבל תמיד אפשר להזמין מחו"ל. נסי את החנות הכי טובה בעולם לנושא מד"ב, פנטסיה וכל השאר... forbidden planet. למרות שבשנים האחרונות הם (וכל שאר העולם, לצערנו) טיפה ירדו מ"מסע בין כוכבים".
א אודו New member 23/2/03 #4 תודה אבל תודה אבל אני התכוונתי אם למישהו יש ואני יכול לשכור או לקנות כי אין לי כרטיס אשראי. אני רק רוצה את זה לפורים כדי להתחפש זה הכול...
תודה אבל תודה אבל אני התכוונתי אם למישהו יש ואני יכול לשכור או לקנות כי אין לי כרטיס אשראי. אני רק רוצה את זה לפורים כדי להתחפש זה הכול...