אוזניים אדומות

אוזניים אדומות

יש לי לברדור בן 4 שנים, בריא. לאחרונה בגלל פרעושים (שטופלו כבר) הוא גירד את האוזניים שלו עם הרגליים האחוריות בפנים וגרם לאדמומיות והם חמות יחסית. האם יש אפשרות לשים על צמר גפן מספר טיפות של דזורן (DESOREN) ולהעביר לו את זה על החלק הפנימי של האוזן להקלה? תודה מראש, מורן

הכוונה לטיפות אזניים?

בכל מקרה - עדיף ללכת לוטרינר. אלה לא טיפות שנפוצות בשימוש וטרינרי והן מכילות סטרואידים יחסית חזקים. בנוסף - אני לא לגמרי מבין אם מדובר בדלקת אזניים או דלקת של העור בצד הפנימי של האפרכסת. האם האוזן נפוחה (כאילו יש בתוכה נוזל)? בנוסף הטיפות לא מכילות חומר נגד שמרים שהם אחד המזהמים הנפוצים בדלקות אזניים בכלבים. בקיצור - לא

תודה רבה על התשובה המהירה

הכוונה הייתה כמובן לטיפות אוזניים, לי פשוט יש דלקות חוזרות ופשוטות באוזניים ויש לי כמה וכמה סוגי טיפות. פנים האוזן אינו נפוח או עם נוזלים, אלה רק אדום וחם מגירוד אובסיסי בגלל פרעושים, זה לאט לאט זה משתקם וחוזר לעצמו, אני האמת רק רוצה להקל עליו, אז חשבתי על הדיזורן, אם אתה אומר שלא, אז לא. יש לי גישה לרוב סוגי הטיפות אוזניים לבני אדם, על איזה אתה ממליץ להקלה והרגעת האזור האדום? תודה רבה, מורן

אם מדובר על האזור של העור

וככה זה נשמע לי - אז את צריכה משחת עור ולא טיפות אזניים. שלחי תמונה של המקום המגורה

למעלה