אוזניות

Mr Mustard

New member
אוזניות

אני לא בטוח עם זה לגמרי קשור, אבל האוזניות שלי נהרסו עוד פעם. לאחרונה נהרסות לי אוזניות בערך כל שלושה חודשים וזה כבר מתחיל להמאס (תחשבו איך הארנק שלי מרגיש?!). בכל מקרה, אני מניח שלפחות חלק מכם מבינים בעיניין. אני מחפש אוזניות סבירות מבחינת סאונד, שלא נכנסות לתוך האוזן כשהדבר החשוב ביותר הוא העמידות שלהן. פשוט אוזניות חזקות שהחוט לא יתרופף כל הזמן. מישהו מכיר? הצעות?

FunkyMonk

New member
הכי חשוב - תקציב?

כי אני יכול לתת לך In-Ear של פאנאסוניק בטווח מחירים של 50 שקל, ואני יכול לתת לך Grado RS-1 בטווח מחירים של 1000 דולר...

The West Star

New member
אלה שנכנסות לאוזנים ממש גרועות

הורסות את האוזן ונותנות חרא של שמע. הכי טוב, זה האוזניות של סוני, שמתלבשות על האוזן, הן עולות 100 ש"ח, אחלה איכות ולי הן בינתיים מחזיקות שנה.

FunkyMonk

New member
אל תשפוט סתם

סדרת ה-MX של סנהייזר היא סדר אוזניות In-Ear והן נחשבות לאוזניות מעולות. עולות בין 100 ל-300 שקל, ואני מבטיח לך שהן יותר טובות מהסוני. (כי הן סנהייזר. ^^) וכשזה מגיע למחירים סבירים-גבוהים (90$ ומעלה), יש כמה סוגים של אוזניות. אני לא כל כך מבין בזה, אבל בכלליות יש "אוזניות פתוחות", שהן, כמו שמן, פתוחות. הן נותנות צליל מסויים (אני יותר אוהב צליל כזה), שלרוב נחשב יותר איכותי, אבל כל הסובבים שומעים גם כן. ויש "אוזניות סגורות" שנותנות צליל אחר, רוב האוזניות שאתה מכיר הן "אוזניות סגורות". אני ממש לא יודע להרחיב יותר מזה, ולכן אפסיק כאן, כי אני לא רוצה להטעות. חפש בויקיפדיה אם זה מעניין אותך יותר. אבל בעקרון, לכל סוג כזה יש את האוזניות המומלצות לו. למשל אוזניות סגורות עדיף בד"כ סנהייזר, ואוזניות פתוחות, אני ממליץ (וככה גם רוב מבקרי האוזניות למיניהם) על גראדו'ס שונים. בכל מקרה, כפי שאמרתי, אני לא רוצה לזיין את השכל יותר מדי ולכן אפסיק כאן. ^_^

The West Star

New member
אוקיי, לפי מה שפירטת כאן

אני מניח שאתה מבין יותר. פשוט אחרי שאני שומע עם אין-איר, אז אני אחרי זה שומע עמום הכל..

FunkyMonk

New member
זה מנגון של האוזן

שמונע מרעשים חזקים להיכנס לאוזן. האוזן מפחיתה את "הקליטה" שלה, ככה שאתה שומע יותר חלש ואז רעשים חזקים יפגעו בה פחות. In ear, בהחלט נחשבות בד"כ פחות טובות. זה לאו דווקא נכון. ואני לא באמת מבין, ההבנה שלי הסתכמה בהודעה הקודמת.

ZOVIRAX

New member
בדיוק לפני שבועיים קניתי סנהייזר

MX-450 - פשוט סאונד רע. יש לי סוני 5 שנים בערך שהסאונד שלהם הרבה יותר טוב מהסנהייזר. המוכר לא נתן לי להקשיב בחנות ואחרי שפתחתי הם לא היו מוכנים לקבל אותם חזרה. אז ההמלצה שלי - אל תקנה בלי לישמוע את האוזניות

FunkyMonk

New member
בהחלט,

לשמוע את האוזניות קודם זה משהו חשוב. תראה, יכול להיות שפשוט אתה לא אוהב את הסאונד של האוזניות האלו. יכול להיות שקיבלת אוזניות פגומות. אני לא שמעתי אותן, אבל מחיפושים שלי גיליתי שה-MX נחשבות אוזניות יחסית טובות.

kurush

New member
Koss SportaPro

סאונד מעולה, עמידות, מתקפלות והכי טוב - אחריות לכל החיים בעלות של 30 ש"ח לתיקון, לא משנה מה הנזק.

למעלה