אוזניות

אוזניות

בטח שאלו מלא פעמים אך אני זקוק למידע מהיר ואיכותי. מחר השותף שלי נוסע לארה"ב ואני רוצה לבקש ממנו אוזניות לריו קרבון שלי. מה שחשוב לי זה איכות סאונד, בס איכותי, ווליום גבוה, אוזניות שנכנסות לאוזן ללא קשת חיצונית או מסוג "כפתור" או עם כזה מוליך לתוך תעלת השמיעה...... אתם בטח מבינים למה אני מתכוון איזה אוזניות הכי טובות? אנא תשובתכם בהקדם האפשרי רצוי עם דגם ספציפי וקישור לאתר אינטרנט. תודה

prue3

New member
האוזניות של האייפוד מעולות...

אלה שבאות עם האיי פוד... אני מניח שהם גם יתחברו לקרבון... והם מאוד איכותיות

TheRealDeal

New member
אבל אין לו אייפוד.........

איך הוא ישיג כאלה אוזניות? והאוזניות האלה לא משהו בכל מקרה... ולכותב ההודעה - מה אתה מבקש? אוזניות בלי קשת, לא כפתור, ובלי מוליך לתעלה של האוזן אבל שנכנסות לאוזן... שזה בערך הכל.. רשמת שאתה מחפש כאלה שנכנסות לתוך האוזן, אבל כל האוזניות מהסוג הזה מגיעות עם מתאם כזה שיכנס לאוזן... אם תסביר את עצמך טוב יותר אולי יוכלו לעזור לך יותר

JustThomas

New member
יש אוזניות כאלה,

כמו אוזניות ממברנה רק בלי הקשת. שנתלות על האוזן. אבל אני בכל זאת חושב שהוא יצטרך להתפשר איפשהו.

TheRealDeal

New member
נכון, אבל הוא לא ביקש כאלו

הוא רשם שהוא מחפש אוזניות שנכנסות לאוזן, ללא קשת, לא כפתור ולא עם מוליך לתעלה... אז לא הבנתי אותו בכלל בוא נראה... לאוזניות כמו שJustThomas הציע - sony mdr-q55/66sl אחד מאלה. לאוזניות in-ear שמגיעות עם מוליך, אבל לא נכנסות עמוק מדי, ולא מאוד יקרות - sony mdr-ex51/71/81 או sl או lp. לאוזניות in-ear יקרות שנכנסות עמוק יותר לאוזן ומספקות בידוד יותר טוב - אוזניות מהסדרה של shure e2/3/5c ובזמן הקרוב אמורות לצאת אוזניות חדשות של shure שיהיו יותר טובות מהe3c, אבל נראות דומה בעיצוב, רק הצבע יהיה שונה, e4c יהיו יותר לבנות וכסופות - מותאמות לאייפוד, המחיר שלהן יהיה כ300$, מחיר רשמי, אבל כבר מוכרים אותן בחנויות במכירה מוקדמת בכ180$. כדאי לחשוב על לקנות עוד ספוגיות לאוזניות האלה, לe2c יש מספר גדלים אז לא כדאי להמר, אפשר לקנות גם בארץ ספוגיות לאלה, מה שכן כדאי לקנות אם קונים את הe2c זה המוליכים לאוזן היותר רכים, ultraflex או משהו בסגנון... עדיף אחד בכל גודל. לe3c עוד ספוגיות, כי הספוגיות מספקות בידוד הכי טוב, אפשר לקנות חבילה של 10 זוגות. לאוזניות קשת קומפקטיות - sony mdr-g74sl או sennheiser px100 יש גם דגמים יותר מתקדמים, אפשר לחפש. לאוזניות בגודל מלא - grado sr60, ויש גם לsennheiser הרבה דגמים, אם הgrado לא מספיק טוב... בגלל שלא הבנתי מה ביקשת קשמתי דוגמאות לכל מיני סוגים של אוזניות, הדגמים שהמלצתי עליהם מתבססים על חקר שאני עשיתי לפני שקניתי והסתכלות תוך כדי כתיבת ההודעה בחנות מקוונת ובפורום בipodlounge. מקווה שזה ענה לך על השאלה ושזה לא מאוחר מדי..

למעלה