אוזניות-

uriler

New member
אפשר הרבה מאוד פעמים לדעת, אם זה על סמך

הפלטפורמה (למשל - הבלוגים של תפוז, שכל הגישה של הביקורות האלו הן מתנות למבקרים, לעומת האתר בו אני כותב, Hometheater.co.il, בו זה עניין עקרוני שנקבע על ידי הנהלת האתר), על סמך אופן הכתיבה (הערות שנותן הכותב, אם במהלך הכתבה או אחריה, במידה ומדובר באתר פורומים) וכו'.

זו גם הסיבה שאני לא ממש מתייחס לרוב לשורה התחתונה של רוב ביקורות המוצרים, אלא מנסה לקרוא בין השורות ולהבין את איכות המוצר.

Y. Welis

New member
יש ביקורות תמוהות. בעיקר במדור המחשבים ב-YNET

ניתן לראות בטוקבקים (המוצלחים מבינהם) לחלקן שאלות משמעותיות שלא נענו בביקורת.

shlox

New member
בתור מי שהשתתף בכתבה המדוברת

אני מתחייב שאף מוצר לא נשאר בידי הכותבים לאחר הכתבה. כולם הוחזרו אחר כבוד לגורמים שמסרו אותם לבדיקה.

אגב, במקרה הזה לא היח"צנים / יבואנים הציעו את המוצרים, אלא המערכת ביקשה דגמים ספציפיים לצורך בדיקתם.

uriler

New member
תודה על ההערה, בהחלט מעלה אמינות.

אפשר רק לדעת מי אתה, או באיזה עיתון זה היה?

shlox

New member
הכתבה התפרסמה במוסף ממון בידיעות

אני עובד באתר WiseBuy.

זווית קצת שונה- האוזניות החדשות של אפל

שמגיעות עם האייפון 5, אני משתמש בהן כבר כמה חודשים, ומאוד מופתע לטובה (עם מכשיר 3GS)
הסאונד מרשים מאוד יחסית למחיר, הן אומנם "in ear" אבל יושבות בצורה מושלמת ללא שום גומיות או סיליקונים, כמעט ולא מורגשות באוזן ונוחות למדי גם לספורט.
אפשר להשיג בארץ בכל מיני חנויות במחיר של 175 שקל (זהה למחיר באירופה), בארה"ב אפשר להשיד בכ- 50 שקל פחות...

noa_f

New member
אני גם משתמשת בהן כבר זמן מה

הן נוחות - אבל לזמן מסוים. אח"כ מתחילות להכאיב לי. הסאונד באמת לא רע, במיוחד יחסית למחיר שלהן.
יש להן יתרון שאין חלקי גומי או ספוג שנעלמים או מתכלים ושקל מאוד לנקות אותן.
הקופסא היא אפשרות נחמדה, רק חבל שצריך להיות פדאנט אובססיבי כדי להכניס אותן אליה כמו שצריך.

וכמובן, יש כל מיני אפשרויות שליטה בטלפון ובנגן, אם כי גם פה, צריך קצת אקרובטיקה באצבעות כדי להפעיל חלק מהן

http://rachelmelaketet.com/archives/3275

noa_f

New member
כיוון שיש קופסא, אולי יהיה לך פחות קל לאבד.

ותמיד אפשר גם להצמיד לנגן, כמו שכבר הציעו לך פה.
אני קניתי בזמנו חבילה של צמדני סקוטצ' צבעוניים, כמו אלו:
http://dx.com/p/colorful-cable-velcro-binding-band-8-piece-pack-32153
ואני עוטפת איתם את האוזניות. אם הנגן קטן, הצמדן מספיק ארוך כדי ללפף גם את האוזניות וגם את הנגן ולשמור אותם יחד.

birka

New member
מעולה - תודה!

האמת שקניתי בסוף ב-100 ש"ח אוזניות גדולות.. אם הן יציקו לי אעביר לאחיינים שלי..:p

מסכים עם מיקי בר אור

מאז שיצא האייפון יצא לי לעבוד עם כל הדגמים כרגע אני עם אייפון 5 בלי לזלזל באוזניות של Bits אבל תוכלי לקבל את אותה איכות שמע מעולהבאוזניות של האייפון 5 שהן נהדרות ונוחות להפליא
איכות השמע מאד גבוהה ומפליא כיצד אוזניה כזו קטנה מוציאה סאונד כל כך נפלא
באוזניות יש 2 רמקולים אחד לצלילים הגבוהים ואחד לנמוכים כך שהשימוש בהן מתאים הן לשיחה באוזניה והן לשמיעת מוזיקה
חשוב שאם את הולכת על אוזניות לאייפון 5 שימי דגש על מקוריות יש הרבה זיופים בשוק
בהצלחה :)

למעלה