אוזניות

polop

New member
אוזניות

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, שיגבירו לי את הווליום מהמקסימום של הנגן. מישהו יודע אם יש כאלו אוזניות? מה עלי לבדוק לפני שאני קונה כאלו אוזניות? ובלי שום קשר, מה אתם חושבים על אוזניות אלחוטיות. תודה רבה

tweeg

New member
תשובה

בעקרון הווליום של האוזניות תלוי בהתנגדות/עקבה(ohm) לווליום גבוה רצוי אוזניות קטנות וin ear,השאלה מה התקציב שלך בעקרון לאלחוטיות יש עוד 2 מתמרים(חשמל-אלקטרומגנטי וחזור) ולכן אף פעם לא יהיה להם את האיכות של אוזניות רגילות מצד שני אני לא יודע כמה זה מורגש אם בכלל דיסקלימרים:ווליום גבוה פוגע בשמיעה ואני מעדיף לא להמליץ לאנשים על דרכים להרוס לעצמם את האוזניים,לטובתך תפנה לבידוד גבוה יותר מאשר לווליום איזה אוזניות ואיזה נגן יש לך עכשיו? למה אתה לא מגביר את השירים עצמם דרך המחשב?

polop

New member
תודה ותשובות

היי ראשית מה פירוש : "למה אתה לא מגביר את השירים עצמם דרך המחשב? " יש לי נגן I AUDIO של 512 MB, האם שהשאלה לא ממש ממש קשורה לפורום, כי אני רוצה אזניות לא רק בשביל הנגן אלא גם בשביל המחשב (הווליום המקסימלי של המחשב שלי, לא מספק אותי- ואני לא אוהב לשמוע דרך רמקולים). אני חושב שאני יירד מעיניין האוזניות האלחוטיות אם האיכות היא פחות טובה וזה הרבה יותר יקר. בעיקרון אני לא מתכוון להוציא יותר מידי כסף עד 150 ש"ח גג גג לא יותר.

tweeg

New member
תשובה

אתה יכול להגביר את העוצמה של השירים עצמם דרך המחשב בעזרת תוכנות כמו mpgain למחשב יש הרבה יותר ווליום מהנגן,אתה לא צריך אוזניות חזקות בשבילו אני לא בטוח שהיא פחות טובה באופן מורגש תחפש דגם בשם ep360 של קראיטיב,ותשאל אם הוא מקורי

למעלה