אוזניות למכשירי שמיעה

אוזניות למכשירי שמיעה

שלום לכולם, עד לא מזמן הייתי עושה אוזניות אצל אדוט יצחק בת"א. לאחר שהייתי צריכה לחזור אליו יותר מ-5 פעמים בשביל לשייף את האוזנייה אמרתי שלא מתאים לי יותר לעשות אצלו. רציתי לשאול האם יש מקום טוב ואיכותי לעשות אוזניות פעם אחת כמו שצריך? תודה, ירדן.

סיקסטי

New member
בפעם אחת קשה להשיג תוצאה מושלמת.

בכל מקרה אומנם קוראים לו אדוט , אבל אוזניות הוא לא יודע לעשות..... אני עשיתי בשטיינר חיפה והאוזניות טובות מאוד-בלי ציפצופים ובלי כאבים.

זהבית135

New member
תלוי היכן את גרה

באיזור ת"א - תוכלי לגשת למרכז אופטיקנה בדיזנגוף סנטר - יש לצלצל לקביעת תור אצל קלינאית התקשורת שלהם. אני עשיתי שם אוזניה ובאתי לקחת אחרי חודש ולא הייתי צריכה לחזור שוב. אני ממש לא מבינה איך אנשים חוזרים שוב ושוב לאותו מקום כש"בעל המקצוע" גורם להם כל כך הרבה טרטורים וייסורים עם השיופים והאוזניות הענקיות שהוא מכין.

צלף

New member
לחירשים קשה להתקין אוזניות

לאנשיםבעלי ירידת שמיעה חמורה ועמוקה קשה להתקין אוזניות - בגל עוצמות ההגברה גבוהות של מכשירי שמיעה שגורמות לבריחת קול מהאוזן שנשמע כמו ציפצופים...
ולכן הסיבובים הלוך ושוב כדי שהאוזן גם לא תכביד על האוזן וגם תאטום אותו...

זהבית135

New member
זה אולי היה נכון פעם, לא היום וגם לא מדויק

פעם, כשהיו המכשירים האנלוגיים, אכן היתה - לעתים קרובות, לרבים מהמשתמשים בעלי הירידה העמוקה-חמורה בשמיעה - בעיה של פידבק (צפצוף) באוזניה. היום, בעידן המכשירים הדיגיטליים המתוכנתים להפחתה - אם לא למניעה מוחלטת - של פידבק כזה, אם קיימת בעיה כזו, היא נובעת מכמה גורמים: 1. צינורית קצרה מדי, 2. צינורית ארוכה מדי, 3. אוזניה שאינה מותאמת היטב לאוזן. לכל הבעיות הללו יש פתרון, וגם לבעיה השלישית. אין שום צורך יותר לרוץ לשיופים בלתי פוסקים. אם לוקחים תבנית מדויקת עושים אוזניה - וזהו. לרוע המזל, לדעתי לפחות, בארץ לא יודעים לעשות אוזניות כמו שצריך, ומכאן הבעיה. יש לי שני מכשירים ושתי אוזניות: האחת - תוצרת ליאון אדוט מלפני עשרים וכמה שנים, שיצאה לו מוצלחת במקרה ומאז לא החלפתיה; השניה - תוצרת גרמניה, באמצעות אופטיקנה, שעשיתי ולא נזקקתי לשום שיופים. בין לבין עשיתי אוזניות אצל אודיומדיק, מדטון, מדטכניקה וגם במעבדה שעובדת עבור אופקים: כולן היו גרועות, לוחצות, הזוויתון לא במקום, וכו'. אז פשוט, אין שום קשר בין חומרת לקות השמיעה לבעייתהפידבק באוזניה.

למעלה